ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!!!

ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!!!


0 0 ψήφοι
Article Rating

Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.


Κατά τον πλατωνικο στοχασμο, η αληθεια ειναι η θεα του οντος, του αναλλοιωτου, ενώ η δοξασια (δοξα) περιοριζεται στο φαινομενο, δηλαδή στο μεταβλητο, που οδηγει στην απατη και στην πλανη. Η αληθεια συνεπως είναι η πιο δυσκολοτερη και η πιο αμφισβητησιμη έννοια της φιλοσοφιας, η οποία χανει την αυθεντικοτητα της και εξωρα'ι'ζεται όταν μπαινει «χαλιναρι στην σκεψη» και «γλωσσοδετης στο στομα», τόσο των πολιτών όσο και των γραπτων και ηλεκτρονικων μιας χωρας.  

Η αρχιτεκτονικη της ατιμωρησιας των πολιτικων και γενικα των κρατικων λειτουργων στην Ελλαδα περιλαμβάνει 2 συνταγματικες διαταξεις, 2 νομους και την παγια πολιτικη βουληση των παρτιδιων του παρλαμεντου περι αυτοπροστασιας για κάθε μορφη από απατες. Η αρχιτεκτονικη αυτή έχει τροφοδοτησει την «συστηματικη διαφθορα» και την απαξιωση των έτσι ονομασθεντων δημοκρατικων θεσμων της πατριδας μας.

Ένα μεγάλο μερος των πολιτικων και των δυο παρτιδιων εξουσιας πουλησαν μετά το 1974  επί 36 χρονια με συνεχεία και συνεπεια την ιδιοτητα τους ως Βουλευτου, Υφυπουργου και Υπουργου σε επιχειρηματιες, σε βιομηχανιες του εξωτερικού και βεβαιως και στο παρακρατος της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας κ.α., δηλαδή μεταμορφωθηκαν σε Lobby χωρίς το αζημειωτο βεβαια.

Κατά το αρθρο 86 του ακόμη ισχυοντος τραγελαφικου ελληνικου συνταγματος, εις το ονομα της αγιας και ομοουσιου (;) και αδιαιρετου (;) τριαδος

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

1.     Μονο η Βουλη έχει την αρμοδιοτητα να ασκη διωξη κατά οσων διατελουν ‘η διετελεσαν μέλη της Κυβερνησης ‘η Υφυπουργοι για ποινικα αδικηματα που τελεσαν κατά την ασκηση των καθηκόντων τους, όπως νομος οριζει. Απαγορευεται η θεσπιση ιδιωνυμων υπουργικων αδικηματων.

2.     Διωξη, ανακριση, προανακριση ‘η προκαταρκτικη εξεταση κατά των προσωπων και για τα αδικηματα που αναφερονται στην παράγραφο 1 δεν επιτρέπεται χωρίς προηγουμενη αποφαση της Βουλης κατά την παραγραφο 3.
Αν στο πλαισιο αλλης ανακρισης, προανακρισης, προκαταρκτικης εξετασης ‘η διοικητικης εξετασης προκυψουν στοιχεια, τα οποία σχετιζονται με τα προσωπα και τα αδικηματα της προηγουμενης παραγραφου, αυτά διαβιβαζονται αμελλητι στην Βουλη από αυτόν που ενεργει την ανακριση, προανακριση ‘η εξεταση.

3.     Προταση ασκησης διωξης υποβαλλεται από τριαντα τουλάχιστον βουλευτες. Η Βουλη, με αποφαση της που λαμβανεται με την απολυτη πλειοψηφια του ολου αριθμου των βουλευτων, συγκροτει ειδικη κοινοβουλευτικη επιτροπη για τη διενεργεια προκαταρκτικης εξετασης, διαφορετικα, η προταση απορριπτεται ως προδηλως αβασιμη. Το πορισμα της επιτροπης του προηγουμενου εδαφιου εισαγεται στην Ολομελεια της Βουλης η οποία αποφασιζει για την ασκηση ‘η μη διωξης. Η σχετική αποφαση λαμβανεται με την απόλυτη πλειοψηφια του ολου αριθμου των βουλευτων.
Η Βουλη μπορεί να ασκηση την κατα την παραγραφο 1 αρμοδιοτητα της μέχρι το περας της δευτερης τακτικης συνοδου της βουλευτικης περιοδου που αρχιζει μετά την τελεση του αδικηματος. Με τη διαδικασία και την πλεοψηφια του πρωτου εδαφιου της παραγραφου αυτής η Βουλη μπορεί οποτεδηποτε να ανακαλη την αποφαση της ‘η να αναστελλη τη διωξη, την προδικασια ‘η την κυρία διαδικασία.


4.   Αρμοδιο για την εκδικαση των σχετικων υποθεσεων σε πρωτο και  τελευταιο βαθμό είναι, ως ανωτατο δικαστηριο, Ειδικό Δικαστηριο που συγκροτειται για κάθε υποθεση από εξι μέλη του Συμβουλιου της Επικρατείας και επτα μέλη του Αρειου Παγου. Τα τακτικα και αναπληρωματικα μέλη του Ειδικου Δικαστηριου κληρωνονται, μετά την ασκηση διωξης, από τον Προεδρο της Βουλης σε δημοσια συνεδριαση της Βουλης, μεταξύ των μελων των δυο ανωτατων αυτών δικαστηριων, που έχουν διορισθει ‘η προαχθει στο βαθμόπου κατεχουν πριν από την υποβολη προτασης για ασκηση διωξης.
Του Ειδικου Δικαστηριου προεδρευει ο ανωτερος σε βαθμό από τα μέλη του Αρειου Παγου που κληρωθηκαν και μεταξύ ομοιοβαθμων ο αρχαιοτερος.

Στο πλαισιο του Ειδικου Δικασηριου της παραγραφου αυτής λειτουργει Δικαστικο Συνβουλιο που συγκροτειται για κάθε υποθεση από δυο μέλη του Συμβουλιου της Επικρατείας και τρια μέλη του Αρειου Παγου. Τα μέλη του Δικαστικου Συμβουλιου δεν μπορεί να είναι και μέλη του Ειδικου Δικαστηριου. Με αποφαση του Δικαστικου Συμβουλιου οριζεται ένα από τα μέλη του που ανηκει στον Αρειο Παγο ως ανακριτης. Η προδικασια ληγει με την εκδοση βουλευματος.

Καθήκοντα εισαγγελεα στο Ειδικό Δικαστηριο και στο Δικαστικο Συμβουλιο της παραγραφου αυτής ασκει μελος της Εισαγγελιας του Αρειου Παγου που κληρωνεται μαζι με τον αναπληρωτη του. Το δευτερο και τριτο εδαφιο της παραγραφου αυτής εφαρμοζεται και για τα μέλη του Δικαστικου Συμβουλιου, ενώ το δευτερο εδαφιο και για τον εισαγγελεα.

Σε περιπτωση παραπομπης προσωπου που είναι ‘η διετελεσε μελος της Κυβερνησης ‘η Υφυπουργος, ενωπιον του Ειδικου Δικαστηριου συμπαραπεμπονται και οι τυχον συμμετοχοι, όπως ο νομοςοριζει.

5.     Αν για οποιονδηποτε άλλο λόγω, στον οποίο περιλαμβανεται και η παραγραφη, δεν περατωθει η διαδικασία που αφορα διωξη κατά προσωπου που είναι ‘η διετελεσε μελος της Κυβερνησης ‘η Υφυπουργος, η Βουλη μπορεί, υστερα από αιτηση του ιδίου ‘η των των κληρονομων του, να συστηση ειδικη επιτροπη στην οποία μπορούν να μετεχουν και ανωτατοι δικαστικοι λειτουργοι για τον ελεγχο της κατηγοριας.              

Δίδεται εγγυηση για την συντομη και συννομη (απαραδεκτο !!!) παραγραφη αδικηματων και στην ουσια για την ασυλια των Πολιτικων.

ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ !!!

Κατά το αρθρο 19 παραγραφος 3 του ακόμη ισχυοντος τραγελαφικου Ελληνικου συνταγματος εις το ονομα της αγιας και ομοουσιου (;) και αδιαιρετου (;) τριαδος

1.      Το απορρητο των επιστολων και της ελευθερης ανταποκρισης ‘η επικοινωνιας με οποιονδηποτε άλλο τρόπο είναι απολυτα απαραβιαστο. Νομός οριζει τις εγγυησεις υπο τις οποίες η δικαστικη αρχή δεν δεσμευεται από το απορρητο για λογούς εθνικης ασφαλειας ‘η για διακριβωση ιδιαιτέρα σιβαρων εγκληματων.

2.      Νομος οριζει τα σχετικα με τη συγκροτηση, τη λειτουργια και τις αρμοδιοτητες ανεξαρτητης αρχης που διασφαλιζει το απορρητο της παραγραφου 1.

3.       Απαγορευεται η χρήση αποδεικτικων μεσων που έχουν αποκτηθει κατά παραβαση του αρθρου αυτού και των αρθρων 9 και 9Α δημιουργειται μια παγκοσμια πρωτοτυπια και είναι μια ευφυης κίνηση αυτοπροστασιας και φιμωσης των αντιπαλων δυναμεων (εντυπων και ηλεκρονικων ).

Το πνεύμα του αρθρου 19 επεκταθηκε στην συνεχεία με την αλλαγη των προνοιων του Ποινικου Κωδικα, με αποτέλεσμα την ποινικοποιηση της καταγραφης εγκληματικων πραξεων με μέσα που θεωρουνται παράνομα.

Ο παραλογισμος αυτός γίνεται αποδεκτος από τους ηλιθιους Ρωμιους που περιμένουν με τις «εξεταστικες επιτροπες» του μεσαιωνικου Παρλαμεντου να τημωρηθουν οι απαταιωνες Πολιτικοι ! Τιποτε μα απολυτως τιποτε περαν της παραπλανησης δεν θα αποδωσουν οι εξεταστικες επιτροπες. ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ !!!

Εδώ εχουμε να κανουμε με συνταγματικες προνοιες που συλληψαν ορισμένα «ανθρωποειδη» για να απαλλασονται με συνεχεια και συνεπεια από κατηγορίες, οι απαταιωνες πολιτικοι, επαγγελματιες και επιχειρηματιες που θα «συλλαμβανονται» με τον φακο από εντιμους δημοσιογρα-φους να παρανομουν.

Τα αλλα πονηματα που ευτελιζουν τον δημοσιο βιο είναι οι νομοι 1178/1981 και 3126/2003. Και αυτοι «δενουν τα χερια» των δημοσιογραφουν και απελευθερωνουν τους απαταιωνες πολιτικους !!!

Εάν καποιος πολιτης, που δεν είναι «βλακας», εντρυφησει στις παραγραγραφους του νομου «περι ευθυνης Υπουργων» θα αντιληφθει, ότι οι προνοιες είναι «κομμενες και ραμμενες» στα μετρα αυτοπροστασιας των διεφθαρμενων πολιτικων προσωπων όχι εναντι των εχθρων της Ελλαδος, αλλά εναντι των κατηγορων τους για διαφθορα, υπεξαιρεση, χρηματισμο, υπερβαση καθηκοντος, προδοσιας κ.α.

ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ !!!

Πως είναι ποτέ δυνατον «Έλληνες Πολιτες», να λαμψη με τετοιες εγκληματικες προνοιες στο τριτοκοσμικό κρατίδιο της Ρωμιοσύνης η Αληθεια ;

Όλα τα «παραμυθια» των εξεταστικων επιτροπων έχουν μονο τον στοχο να αποπροσανατολισουν από το ξεπουλημα της πατριδας μας στην πρωτη φαση με τις αποκρατικοποιησεις και στην δεύτερη φαση με τον «Καλλικρατη», σε εξωγενεις παραγοντες !!!

Αφου δεν εχουμε κανένα στηριγμα ουτε και από τις Ενοπλες Δυνάμεις, στις οποίες ηγειται, κατά τα λεγομενα, ενας επιγονος «Τουρκοκοτζαμπαση» από την Ευβοια, που αλλαξε το πραγματικο του Επωνυμο, και ο οποιος είναι και ο συντακτης όλων των νομικων και συνταγματικων μορφωματων, δεν παραμενει τιποτε άλλο από την «οργη του λαού» !!!

Αυτήν την φοβουνται όλα τα καθαρματα, διότι με αυτήν μπορούν να στηθουν ξαφνικα και οι «Αγχονες» στην «Πλατεια Συνταγματος» και αλλου !!!

Στην σημερινή και παγκοσμια (;) οικονομική κριση, κάθε ανησυχος και με μυαλο και όχι αχυρο στο κεφαλι του πολιτης, επαναφερει αναγκαστιστικα στην μνημη του αυτά που συνεβησαν την 24.10.1929, στην έτσι ονομασθεισα «μαυρη Παρασκευη» στο χρηματηστηριο της Νεας Υορκης. Η ολως μη αναμενομενη πτωση των τιμων των μετοχων διηρκησε τρια ολοκληρα χρονια, με αποτέλεσμα να συρικνωθη η βιομηχανια των στο ημισυ του παραγωγικου της όγκου. Πολλοι βιαστηκαν να θεωρησουν την οικονομική αυτή κριση, ως κριση της υπερπαραγωγης του καπιταλιστκου οικονομικου συστηματος. Η έννοια της κεντρικης Τραπεζας των , δηλαδή της «Federal Reserve» κρατηθηκε τότε μυστική για να καλυφθη σατανικα η ανευθυνη μανουβρα χειρισμου της «πιεστικης μηχανης τυπωσεως δολλαριων», η οποία επεφερε την κριση και τις απαραιτητες προ'υ'ποθεσεις για το «New Deal» του τότε Προεδρου των κ. Roosevelts. Η εβρα'ι'κη Τραπεζα «Lehman Brothers» που ειχε στενες σχεσεις με τον εβρα'ι'κο τραπεζικο οικο «Rothschilds» επεζησεν τότε, σε αντίθεση με το 2007, την οικονομική κριση και μαλιστα με κερδη.

Σημερα ο τραπεζικος οικος Rothschild, ο κυριος διαχειριστης του κεφαλαιου της Ε.Ε., δεν μπορεί να επιτρεψη στον εαυτον του την πολυτελεια ενός ανταποδοτικου κοινωνικου συμβιβασμου που ειχε λειτουργησει ικανοποιητικα πλην ομως επαχθεις, κατά την διάρκεια -1945.

Οι τρεχουσες τεχνολογικες μεταβολες στην παραγωγή βασικων προ'ι'οντων εκ των πραγμάτων μειωνουν το γνωστο αντικειμενικο κυρος των εργατων της βιομηχανιας και κατά συνεπεια την κοινωνικη δύναμη αυτών, ενώ οι κοινωνικες ανατροπες αμφισβητουν εκ νεου από την πλευρα τους τους μηχανισμους της παραδοσιακης αντιπροσωπευσης των μισθωτων. Οι πολιτικες ταξεις των ημερων μας, εντός και εκτος της Ε.Ε., επαναλαμβανουν με «θεατρικο τρόπο» τους παλαιους ορους μιας ηδη εξαντλημενης συζητησης. Το συνοθουλευμα αυτό των πολιτικων ταξεων αδυνατει να κρυψη την κριση της πολιτικης που το ροκανιζει.

Ο μυθος της υποχρεωτικης για ολους προοδου κατερρευσε στο εσωτερικο μιας συγχυσης, η οποία είναι αδυνατο να αποσαφηνιστη όσο ισχυουν οι νομοι της καπιταλιστικης αγορας και της μισθωτης εργασιας.

Ο καπιταλισμος, από την μια πλευρά, εξαπλουμενος σ'ολοκληρο τον πλανητη μας, μεταβαλλει τις κουλτουρες, σπαζει τους δεσμους των παραδοσιακών κοινωνιων, εκτοπιζει και μετατρεπει τους χωρικους σε μισθωτους και ανοιγει και την πορτα σε νεες αναφορες και νεες απαιτησεις, από την άλλη πλευρά όμως πουλα το σχοινι με το οποίο σιγουρα θα κρεμαστει.

Εξηγουμε.

Ο καπιταλιστικος κοινωνικος σχηματισμος βασιζεται στον ριζικο διαχωρισμο αναμεσα στην λειτουργια παραγωγής και στην λειτουργια καταναλωσης. Ενώ παλαιοτερα ο καπιταλισμος αποφασιζε μονομερως για τις μορφές παραγωγής και της κατανάλωσης, αναγκαζεται σημερα να πουληση προ'ι'οντα και υπηρεσιες που του επιβληθηκαν από μια ορθολογικοτητα εντελως ξένη προς αυτήν της βιομηχανοποιησης. Οσον αφορα τους καταναλωτες, αυτοι συνεχίζουν να χρησιμοποιουν και να ρυθμιζουν τους μηχανισμους της καπιταλιστικης παραγωγής και αγορας προκειμενου να αποκτήσουν τις προμηθειες τους.

Οι τρις στυλοβατες τις καπιταλιστικης ταξης
*  βιομηχανική ηγεμονια
*  εκμεταλλευση της εργατικης δυναμης και
*  υπερκαθορισμος της κατανάλωσης από την παραγωγη
αρχησαν ηδη να κλονιζονται.

Η οικονομική κριση των ημερων μας δειχνει, ότι το συστημα αυτό αποτελει μια τροχοπεδη στην ελευθερη αναπτυξη οικονομικων δραστηριοτητων που είναι άμεσα χρησιμες στους ανθωπους.

Ποια τύχη θα έχει η Ε.Ε. μέσα στην σημερινή και τεχνικά δημιουργημενη δινη της οικονομικης κρισης ;

Δεν είναι αγνωστο, ότι οι τραπεζικες δυναστειες εκ των εκλεκτων του Γιαχβε, δεν επιδειωκουν τιποτε παραπανω από την δημιουργία ενός παγκοσμιου συστηματος ελεγχου του χρηματος. Αυτό όμως δεν είναι αρκετο για να ικανοποιηση την διψα και την απληστια τους. Θελουν να έχουν απολυτη επιρροη και ισχυ πανω στα 192 κρατη και 2000 λαους του πλανητη μας και όχι μονο πανω στα παραγομενα προ'ι'οντα, που κάθε άλλος Τυραννος και Δεσποτης των παλαιων εποχων θα τους ζηλευε.

Δεν είναι καθ'ολου παραλογο να υποστηρίζεται ότι ο Διεθνης Σιωνισμος επιδιωκει την απολυτη εθνική, πνευματικη και ηθικη ισοπεδωση των λαων του πλανητη μας. Για τον σκοπό αυτό χειραγωγει, αμοιβει και ελεγχει πασης φυσεως και χρωματισμου πολιτικα «καθαρματα» σχεδον σε όλες τις χώρες.

Η ιδεολογια που διακατεχει τους πρωταγωνιστες της σημερινης οικονομικης κρισης προβαλλει παραπλανητικα το διωνυμο αγορα/δημοκρατια, αυτή την ψευδαισθηση κοινοτητας και ελευθεριας, σαν τον καλυτερο εφικτο κόσμο, σαν το «τέλος της ιστορίας», με την φιλοδοξια να αποκρουση και να εξαλειψη την καταστροφική μορφη που αρχισε να παιρνη η κοινωνικη κριση στις μητροπολεις.

Η ιδεολογια αυτή πηγαζει από το Δευτερονομιο ΙΕ' 1-6
«…..Κυριος ο Θεός σου ευλογησε σε, ον τροπον ελαλησε σοι, και
δανειεις εθνεσι πολλοις, συ δε ου δανειη, και αρξεις εθνων πολλων,
σου δε ουκ αρξουσι»

Η σημερινή οικονομική κριση εδειξε ότι η Ε.Ε. βρεθηκε τελειως απροετοιμαστη για τετοιες καταστασεις. Μαλλον η ευρωζωνη δεν θα την επιζησει…..διοτι το ευρω πρωτογεννως δεν ήταν ένα αναγκαιο οικονομικο εργαλειο, αλλά προ'ι'ον πολιτικων αποφασεων και συμφωνιων μεταξύ Γερμανίας και Γαλλιας που είχαν σχέση με την επανενωση της πρωτης.

Η Ε.Ε. ως σύνολο ήταν, είναι και πιθανως θα παραμεινει ενας γραφειοκρατικος και υπερδιαρθρωτικος μηχανισμος, ο οποιος νωριτερα ‘η αργοτερα θα καταρρευση, διότι βασιζεται σε μια μη δημοκρατικη και προνομιακη οικονομια. Επιπλεον ελεγχεται και αυτή από τον τραπεζικο οικο Rothschilds. Το αρθρο 107 της συμβασεως του Μααστριχτ πρωστατευει μεταξύ άλλων και την ανεξαρτησια της ΕΚΤ δηθεν υπο την επιβλεψη του ευρωπα'ι'κου δικαστηριου. Στην πραγματικοτητα με το αρθρο 12 του καταστατικου της ΕΚΤ με τον αποπροσανατολιστικο και αγαθο τιτλο «εν γενει συναλλαγες» καλυπτεται εντεχνα η εξάρτηση της ΕΚΤ από τον τραπεζικο οικο Rothschilds.

Τόσο η Ελλας όσο και η Ε.Ε. έχουν αναγκη από βαθειες πολιτικες ανακαταταξεις εάν θελουν να προχωρησουν με μια γνησια δημοκρατικα καλυμενη πολιτικη.

Θα ξεπερασει τα όρια του παροντος αρθρου η αναλυση της πολιτικης αυτής. Ο γραφων περιοριζεται στο περιγραμμα της αναγκης βαθειων πολιτικων ανακαταταξεων στην Ελλαδα.

1.   Αλλαγη του πολιτιακου συστηματος.
Μια δυνατότητα αποτελεί το συστημα της Ελβετιας που είναι μια παραλλαγη του πολιτιακου συστηματος των Λακεδαιμονιων, που εμπνευστηκεν ο Ξενοφωντας.

2.    Καταργηση του παρακρατους της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας με το τόσο απαραιτητο διαζυγιο πολυτειας και εκκλησιας.
Ταυτόχρονα απαλλοτριωση του μεγαλυτερου μέρους της τεραστιας εκκλησιαστικης περιουσιας που είναι εγκληματικα κλεμενη από τον ελληνικό λαο και σατανικα καλυμενη κάτω από το πεπλο μερικων χιλιαδων νομικων προσωπων δημοσιου δικαιου.

3.   Εγκαταλυψη της ευρωζωνης, που έτσι και άλλως θα αυτοδιαλυθει, με επαναφορα της δραχμης και επαναδιαπραγματευση του εξωτερικου χρεους απαλλοτριωνοντας κατά ένα μεγάλο μερος τους πιστωτας μας με υποτιμηση της δραχμης.

4.   Προσεκτικη και βαθμιαια αλλαγη κατευθυνσης προς την ανερχομενη παγκοσμια οικονομική δύναμη με παραχωρηση υποδομων που αυτή σημερα χρειαζεται ως π.χ. λιμανια, αεροδρομια, ναυτιλια κ.α για να κάλυψη τουλάχιστον εν μερει την σημερινή ενεργειακης της διψα.

Για τετοιες ριζοσπατικες αλλαγες χρειαζονται Έλληνες με τολμη και οραματα και όχι οι σημερινοι πολιτικοι, που με τις αλχημειες των εξεταστικων επιτροπων επιδιωκουν δηθεν την καθαρση του πολιτικου σκηνικου, στην πραγματικοτητα όμως τον αποπροσανατολισμο του τοσες φορες προδομενου ελληνικου λαού.

Μια αναλυση τιυ Γ.Θ.Χατζηθεοδωρου               Dimitris N.Adamopoulos
Δόκτορος πτυχιούχου μηχανικού                        Eschersheimer Ldstr. 445
Υφηγητου Πολυτεχνείου Ααχεν Γερμανίας        D-60431 Frankfurt Main
[email protected]


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x