Το σκοτάδι συνεχίζεται …

Το σκοτάδι συνεχίζεται …


0 0 ψήφοι
Article Rating

Για άλλη μια φορά η ελλαδική ορθόδοξη εκκλησία, με φυλλάδια που μοιράζει μέσω της χριστιανικής εστίας Λαμίας, «Η χριστιανική αγωγή», έδειξε το μισσαλόδοξο πρόσωπό της αλλά και το άσβηστο ανά τους αιώνες μίσος της προς κάθε τι το ελληνικό. Αυτή τη φορά στόχος της είναι το καρναβάλι, όπου στο έντυπο παραλήρημα οι συντάκτες του παραθέτουν 15 λόγους για να πούμε «όχι στο καρναβάλι», μη αντιστεκόμενοι στον πειρασμό να σχολιάσουμε αυτούς τους 15 λόγους, παραθέτουμε τους αντίστοιχους λόγους που ισχύουν για τον απο-ορισμό κάποιου ως προαιρετικώς Χ.Ο.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΛΑΜΙΑΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΝΩΣΙΣ ΓΟΝΕΩΝ «Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ» (Γ.Ε.Χ.Α.)
Πλ. Διάκου 9 Τηλ. 22310 22349  35100 ΛΑΜΙΑ 
ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ 

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

1ον Είναι ειδωλολατρικό έθιμο που ετελείτο προς τιμήν των ψευδοθεών Διονύσου και Βάκχου.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

*Ενώ το ανθρώπινης επινόησης χριστιανικό κατασκεύασμα, η σκεπτομορφή του Γιαχωβά και ο αμφιλεγόμενος Σούλης είναι αληθινοί πέρα των σκοτεινών εγκεφάλων. Τότε γιατί δεν ορίζονται μέσα από φυσικές διαδικασίες;

2ον Είναι ανήθικο με αποτέλεσμα να έχουμε τόσα έκτροπα και στατιστικά περισσότερες εκτρώσεις (φόνους).

* Ενώ το πρότυπο της Παλαιάς Διαθήκης που διδάσκει αιμομιξίες και μοιχείες είναι ηθικό.


3ον Είναι προκλητικό λόγω της γυμνότητος που επικρατεί στους περισσότερους συμμετέχοντας.

* Οσία Μαρία Αιγυπτία! Αυτό είναι το πρότυπό τους. Η Μαρία Αιγυπτία κυκλοφορούσε γυμνή ανάμεσα στους ιερομόναχους, ωστόσο δεν τους σκανδάλιζε… και γιατί δεν τους σκανδάλιζε; Μια ματιά αν ρίξετε σε «αγιογραφίες» που απεικονίζουν την οσία και θα καταλάβετε.

4ον Είναι ξενόφερτο σήμερα με τα γκρουπς που έρχονται από το εξωτερικό.

*Από τη μία χαρακτηρίζουν το καρναβάλι ως ειδωλολατρικό, δηλαδή ελληνικό και από την άλλη ξενόφερτο. Τρικυμία εν κρανίω. Η αντίφαση σε όλο της το μεγαλείο!! Λες και ο χριστιανισμός δεν είναι ξενόφερτος, από που να ξεκινήσουμε; Από τον εβραίο Γιαχβέ, την εβραιοπούλα παρθενόπη με τους 7 γιους Μαιρούλα, τον γιόκα Σούλη εξ Ιουδαίας… κ.ο.κ.

5ον Είναι πολυέξοδο, γιατί διατίθενται γι' αυτό τόσα κονδύλια, σε μια εποχή μάλιστα που μεγάλο ποσοστό Ελλήνων ζη στο όριο της φτώχειας.

* Ενδιαφέρθηκαν οι χρισταπόστολοι για τους φτωχούς από τη στιγμή που το Ζ έχει γίνει το αγαπημένο τους γράμμα. Η εκκλησία συνεχώς ζητά χρήματα από τους εν λόγω ανθρώπους με κάθε πρόφαση, πετώντας τους ένα ξεροκόμματο που και που και κρατώντας για πάρτη της τα υπόλοιπα για να αυξήσει την αμύθητη περιουσία της και να φουσκώσουν τις ήδη χονδρές κοιλιές τους. Να αναφέρουμε και τις χριστιανικές οργανώσεις που έχουν συσταθεί ανά την Ελλάδα, για να απορροφούν διάφορα κρατικά κονδύλια. Μήπως δόθηκε ποτέ τίποτα από αυτά στους φτωχούς; Πως έλεγαν εκείνον το μητροπολίτη με 1,9 δις καταθέσεις;

6ον Είναι άσκοπο, διότι δεν προσφέρει τίποτε άλλο εκτός από (άρτο και) θεάματα.

* Ενώ ο Χριστόδουλος και η κουστωδία του είναι θέαμα από μόνοι τους. Κοντεύουν να ξεπεράσουν ακόμα και την Μιμή Ντενίση στον θεατρινισμό. Η «θεία κωμωδία» που παίχτηκε τις προάλλες στην Μητρόπολη από τον Χριστόδουλο που ωσάν την Μάρθα Βούτση έκλαψε (μήπως από ενοχές;) και τον άλλο αρχιπαπά που από τη συγκίνηση λιποθύμησε τάχα!! Τι να τα κάνετε άλλωστε άλλου είδους θεάματα όταν η εκκλησία προσφέρει τόσα…

7ον Είναι μη παραδοσιακό αφού σ' αυτό κυριαρχεί η Βραζιλιάνικη και ξένη μουσική Σάμπα.

* Κυριαρχούν και τα παραδοσιακά γαμοτράγουδα αλλά η χριστιανική εκκλησία μήνυσε τη Δόμνα Σαμίου που τα τραγουδούσε πριν λίγο καιρό. Αλήθεια οι παπαροκάδες τι είδους μουσικής παίζουν;

8ον Είναι αντιεκκλησιαστικό, γιατί απαγορεύεται από τους ιερούς κανόνες της Εκκλησίας μας.

* Οι ιεροί κανόνες της εκκλησίας τους απαγορεύουν τα πάντα, να γελάσεις, να φιλήσεις τη γυναίκα σου ακόμα και τα σουτζουκάκια έχει απαγορεύσει!!!!..

9ον Είναι παράκαιρο, διότι η περίοδος του Τριωδίου είναι περίοδος περισυλλογής, αυτοεξετάσεως και μετανοίας.

* Και πότε είναι η περίοδος για τη χαρά των χριστιανών; Αφού όλο τέτοια έχουν. Αλλά ξέχασα γι' αυτούς υπάρχει η χαρμολύπη… όπως λέμε θεάνθρωπος ένα πράμα.

10ον Είναι ανίερο, διότι διακωμωδούνται σ' αυτό τα ιερά της Εκκλησίας μας.

* Ανίερη είναι η χριστιανική εκκλησία γιατί με τον τρόπο της διακωμωδεί και καθυβρίζει τις άλλες θρησκείες. Ανίερος είναι ο χριστιανισμός που μη σεβόμενος τις παραδόσεις των άλλων εθνών τις καταστρέφει ή ιδιοποιείται κομμάτι τους για να μπορέσει να επιβιώσει.

11ον Είναι αντιχριστιανικό, διότι επικρατεί η παραμόρφωση, η μεταμφίεση και η παρένδυση.

* Καλά κάνει και είναι αντιχριστιανικό το καρναβάλι, πως θα μπορούσε το ξεφάντωμα και η χαρά να είναι και χριστιανικές χαρές;

12ον Είναι αντιδεοντολογικό διότι χάνουν χρόνο τα παιδιά μας με τις πρόβες και χρήματα για στολές.

* Οι βιασμοί και οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχονται τα παιδιά στα κατηχητικά δεν είναι αντιδεοντολογικό; Πόσα χρήματα σπαταλούνται για τις χρυσοποίκιλτες στολές των ρασοφόρων. Με ένα ράσο ενός παπά που στοιχίζει 40.000 ευρώ φτάνει για να φτιάχνουν αποκριάτικες στολές για 10 χρόνια και βάλε.

13ον Είναι άσπλαχνο, διότι τη στιγμή που άλλοι θρηνούν για το Τσουνάμι εμείς διασκεδάζουμε κατ' αυτόν τον τρόπο.

* Τι στιγμή που οι πληγέντες του Τσουνάμι θρηνούν για την καταστροφή, η ελλαδική ορθόδοξη εκκλησία στέλνει βρακιά στρινγκ, γούνες και αποκριάτικες στολές για να απαλύνει τον πόνο των δυστυχισμένων. Τι θεϊκή φιλευσπλαχνία πράγματι.

14ον Είναι φονικό, διότι καρναβαλιστές σκότωσαν τον άγιο Τιμόθεο επίσκοπο Εφέσου.

* Τιμή στους καρναβαλιστές! Ποιος ξέρει τι κουμάσι ήταν ο «άγιος» Τιμόθεος.

15ον Είναι σατανικό, διότι πολλά στοιχεία του καρναβαλιού παραπέμπουν σε σατανικές καταστάσεις και εκδηλώσεις.

* Ο Σατανάς ως γνωστόν είναι χριστιανικό κατασκεύασμα και ουδεμία σχέση έχει με τα ελληνικά πράγματα και τις ελληνικές παραδόσεις. Σατανάς και Χριστούλης είναι τόσο στενά δεμένοι μεταξύ τους που δεν μπορεί να κάνει ο ένας χωρίς τον άλλον.

Μετά από όλα αυτά πως μπορούμε ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί να συμμετέχουμε σε καρναβαλικές εκδηλώσεις;

Ας προσέξουμε κι ας κάνουμε αρχή Μετανοίας πριν να είναι αργά.

Μετά το παραπάνω παραλήρημα υπάρχει κανείς που μπορεί να είναι ακόμα προαιρετικώς Χ.Ο.;


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x