ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΙ…  Ή ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ

ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΙ… Ή ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ


0 0 ψήφοι
Article Rating

(Μια παρουσίαση με τη βοήθεια 13 χαρτών)
Του TheosTheosSam*

1. ΜΙΑ  ΜΙΚΡΗ  ΚΡΟΑΤΙΚΗ  ΛΩΡΙΔΑ  ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ  ΤΕΛΕΙΩΣ  ΤΗΝ  ΒΟΣΝΙΑ  ΑΠΟ  ΠΡΟΣΒΑΣΗ  ΣΤΟ  ΝΕΡΟ

Προσέξτε πως η λεπτή κίτρινη λωρίδα της Κροατίας αποκλείει τελείως την Βοσνία από το νερό. Θυμάστε κανένα πόλεμο μεταξύ των δυο;  Είναι και αυτή μια από τις αιτίες.

Όχι μόνο!  Προσέξτε πως η πολύ μικρή πράσινη γραμμή της Βοσνίας φθάνει μέχρι το νερό και πως μετά η κίτρινη της Κροατίας συνεχίζει.  Που σημαίνει, πιθανώς χρειάζεται διαβατήριο για να περάσεις από Κροατία σε Κροατία.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Βλέπετε πόσο σοφά έχουν χωρίσει τον κόσμο;

2. ΤΟ  ΚΟΥΒΕΪΤ  ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ  ΣΧΕΔΟΝ  ΤΕΛΕΙΩΣ  ΤΟ  ΙΡΑΚ  ΑΠΟ  ΠΡΟΣΒΑΣΗ  ΣΤΟ  ΝΕΡΟ


Προσέξτε πως το Κουβέϊτ μπλοκάρει σχεδόν τελείως το Ιράκ από το νερό.  Θυμάστε κανένα πόλεμο μεταξύ των δύο;  Να γιατί!  Όλοι αναριωτιόσανσταν τότε, γιατί αυτός ο πόλεμος;

Κοιτάξτε πόσο μικρή είναι η μπλε λωρίδα που δείχνει την πρόσβαση του Ιράκ στο νερό.

Και όχι μόνο.  Δείτε πως η περιοχή των Σιϊτών μπλοκάρει πίσω από το νερό τους Σούννις.  Πως θα μεταφέρουν αυτοί το πετρέλαιό τους;  Ποιος ξέρει.  Θυμάστε κανένα πόλεμο μεταξύ των δυο;  Να γιατί!  Και να γιατί κάθε προσπάθεια να συνυπάρξουν με το να τους δοθούν αυτόνομες περιοχές χωρισμένες με βάση τα θρησκευτικά τους πιστεύω θα αποτύχει.

Βλέπετε πόσο σοφά έχουν χωρίσει τον κόσμο;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΔΩ …

Και ακόμα καλύτερα εδώ …

Δείτε πως το Κουβέιτ βρίσκεται μπροστά στη φάτσα του Ιράκ.  Ποιος τα έφτιαξε έτσι;

3. Η  ΣΟΜΑΛΙΑ  ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ  ΤΕΛΕΙΩΣ  ΤΗΝ  ΑΙΘΙΟΠΙΑ  ΑΠΟ  ΠΡΟΣΒΑΣΗ  ΣΤΟ  ΝΕΡΟ

Προσέξτε πως η Σομαλία αποκλείει τελείως την Αιθιοπία από πρόσβαση στο νερό.  Θυμάστε κανένα πόλεμο μεταξύ των δυο;  Είναι και αυτή μια από τις αιτίες.

Προσέξτε επίσης πως το Τζιμπουτί ΚΑΙ η Ερυθραία αποκλείουν την Αιθιοπία από πρόσβαση στο νερό.  Αλλά αυτοί ήσαν ήδη εκεί, ενώ το βόρειο τμήμα της Σομαλίας, που βλέπετε με την ονομασία Σομαλιλάντ, ήταν πρώην Αιθιοπία. 

Βλέπετε πόσο σοφά έχουν χωρίσει το κόσμο;

4. ΙΝΔΙΑ  &  ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ

Εδώ δεν είναι θέμα πρόσβασης στο νερό, αλλά δείτε τη λεπτή κίτρινη γραμμή πρόσβασης της ς από τα δεξιά με την από τα αριστερά.  Πιθανόν και εδώ να χρειάζονται διαβατήριο για να περάσουν από σε .  Θυμάστε κανένα πόλεμο μεταξύ των δυο;  Είναι και αυτή μια από τις αιτίες.

Βλέπετε πόσο σοφά έχουν χωρίσει το κόσμο;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΔΩ …

5. ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ  ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟ

Τώρα πέστε μου πως συμβαίνει αυτό!  Το Αζερμπαϊτζάν είναι τελείως διαιρεμένο από την Αρμενία. Θυμάστε κανένα πόλεμο μεταξύ των δυο;   

Βλέπετε πόσο σοφά έχουν χωρίσει το κόσμο;

Όλες αυτές οι φωτογραφίες θάπρεπε να προωθηθούν στους ειρηνοποιούς να εξηγήσουν πως είναι δυνατόν αν υπάρξει ειρήνη κάτω από τέτοιες συνθήκες και που ήσαν αυτοί, όταν οι άλλοι, οι οποίοι άλλοι, διαιρούσαν το κόσμο έτσι.

Γιατί οι περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις συνέβησαν μετά τη πτώση του τείχους στη πρώην Σοβιετική Ένωση.  Συνέβησαν τα τελευταία 25 χρόνια!

6. Ο  ΕΠΟΜΕΝΟΣ  ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ,  ΜΑΛΛΟΝ,  ΣΥΝΤΟΜΑ ;

Λοιπόν, αυτός είναι ο χάρτης της Ελλάδας, έτσι;

Και βλέπετε την νέα χώρα (από την πρώην Γιουγκοσλαβία) ΦΥΡΟΜ πάνω από την Ελλάδα, έτσι;  Με πρωτεύουσα τα Σκόπια, βλέπετε; 

ΔΕΙΤΕ  ΤΟ  ΚΑΛΥΤΕΡΑ  ΕΔΩ …

Βλέπετε την Ελλάδα από κάτω, ΦΥΡΟΜ από πάνω και την γνωστή μας , το μέρος της Ελλάδας από το οποίο κατήγετο ο Μέγας Αλέξανδρος, έτσι;

Τώρα, έρχεται αυτή η κυβέρνηση εδώ:

http://modern-macedonian-history.blog … s-that-support-fyrom.html

και παρουσιάζει αυτό το χάρτη:

Έτσι αυτό το κομμάτι που όλοι ξέρουμε σαν Ελλάδα, μετονομάζεται τώρα ”Κατεχόμενες Μακεδονικές Περιοχές”

Αποτέλεσμα:  ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΡΤΗΣ

Έτσι ξαφνικά βλέπουμε ότι η νέα χώρα από ΦΥΡΟΜ έχει μετονομαστεί σε , και αφού η που είναι μέρος της Ελλάδας έχει μετονομαστεί σε ”Κατεχόμενες Μακεδονικές Περιοχές” οι διεκδικήσεις (και πιθανόν ο πόλεμος) είναι εύκολο και έχουν ήδη αρχίσει. 

Σκοπός;  Η πρόσβαση της ΦΥΡΟΜ στο νερό.

Και ποια θα είναι η εικόνα από ένα τέτοιο αποτέλεσμα; 

Η διαίρεση της Ελλάδας, όπως ακριβώς της Κροατίας, της ς, και του Αζερμπαϊτζάν.  Γιατί όχι;  Που θα κολλήσουν;  Έχει ήδη γίνει! Θα τους αφήσουμε;

www.eleospia.com


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x