Η αφύπνιση είναι συχνά μια επώδυνη εμπειρία

Η αφύπνιση είναι συχνά μια επώδυνη εμπειρία


0 0 ψήφοι
Article Rating
Η αληθινή αφύπνιση δεν είναι ένα παραμύθι
Το λαμπερό φως στο τέλος του τούνελ δεν είναι πάντα εκεί. Δεν υπάρχει κάποια ενθαρρυντική μουσική, καμία παράκαμψη για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.

Δεν μπορείτε να παρακάμψετε την πραγματικότητα για να φτάσετε στο τέλος. Δεν μπορείτε να αποφύγετε τον πόνο και τον αγώνα. Επειδή η αληθινή αφύπνιση είναι πραγματική.

Αφύπνιση σημαίνει να βλέπετε πράγματα για πρώτη φορά

Σημαίνει να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας γι αυτό που είμαστε, να μισούμε αυτά που βλέπουμε και να επιθυμούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Σημαίνει να κλαις μέχρι να πέσεις για ύπνο. Σημαίνει να πολεμάς με τον εαυτό σου. Σημαίνει να κάνεις μια ερώτηση και να μην έχεις κανέναν παρά τον εαυτό σου για την απάντηση. Η αληθινή αφύπνιση μερικές φορές είναι σκληρή. Πονά σαν μαχαίρι που σου σκίζει το δέρμα. Αλλά στο τέλος, είναι αυτή που μας διαμορφώνει στο άτομο που θα γίνουμε.

Οι αλλαγές δεν μας κάνουν πάντα να νιώθουμε ωραία

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Μερικές φορές μας μπερδεύουν, είναι σκοτεινές, άσχημες και πολύ δύσκολες. Κάποιες φορές σε κάνουν να νιώθεις πως η καρδιά σου σπάει σε κομμάτια επειδή οι ανασφάλειες σου είναι μεγαλύτερες από την αυτοπεποίθηση σου. Μερικές φορές σε κάνουν να αμφιβάλλεις για κάθε βήμα που κάνεις. Μερικές φορές σε κάνουν να πιστεύεις πως δεν πρόκειται να τα καταφέρεις. Ξυπνάτε μόνοι την νύχτα, αγχωμένοι για το μέλλον σας.

Αλλά τότε, όταν δεν το περιμένετε, κάτι συμβαίνει. Μια λάμψη φωτός εμφανίζεται, μια φωνή μέσα στους ψιθύρους, ένα κύμα αγάπης ζεσταίνει την ψυχή σας και κάτι σας λέει πως είστε ασφαλείς. Κάτι σας απελευθερώνει και νιώθετε πιο φωτεινοί από ποτέ. Τα τούβλα που σας βάραιναν τώρα έχουν φύγει. Πλέον είστε ελεύθεροι και ήρεμοι. Οι καταιγίδες μέσα σας έχουν φύγει. Υπάρχει μόνο μια φωτεινή αχτίδα φωτός που σας δείχνει τον δρόμο.

Έτσι είναι η πραγματική αφύπνιση – Αυτό σας κάνει η πραγματική αλλαγή


Σας εκθέτει σε όλα τα άσχημα και σκοτεινά μέρη της ψυχής. Σας υπενθυμίζει τα μυστικά και τα λάθη που έχετε κάνει και όλα τα όνειρα σας που δεν πραγματοποιήθηκαν. Σας κάνει να αντιμετωπίσετε όλα όσα αποφεύγατε τόσο καιρό. Σας αναγκάζει να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να αποδεχθείτε αυτά που βλέπετε, ανεξάρτητα από το πόσο σκοτεινή και άσχημη είναι η πραγματικότητα.

Και έτσι ακριβώς, φωτίζεται ο ελαττωματικός και ατελής εαυτός μας

Η αλήθεια είναι πως η αφύπνιση δεν έρχεται πάντα σε όλους. Αναζητά εκείνους που είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την αναπόφευκτη αλλαγή. Αυτούς που γνωρίζουν πως δεν υπάρχει καμία παράκαμψη προς την αλήθεια. Αυτούς που είναι έτοιμοι να περπατήσουν αυτόν τον δύσβατο δρόμο για να φτάσουν στον επιθυμητό προορισμό τους. Και αυτούς που ξέρουν πως στο τέλος όλα αυτά θα αξίζουν.

Οι αληθινές αλλαγές είναι δύσκολες, σκοτεινές και άσχημες και μερικές φορές είναι πολύ δύσκολες αλλά είναι ο μοναδικός δρόμος για να αναπτυχθούμε και να διαμορφώσουμε τον εαυτό μας στο άτομο που πάντα επιθυμούσαμε να γίνουμε.

Μαγεία Τ.

Πηγή…

0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x