Η Ελλάδα στις Φλόγες

Η Ελλάδα στις Φλόγες


0 0 ψήφοι
Article Rating

Ο κ. Καραμανλής κυβερνά την χώρα σχεδόν πέντε χρόνια. Στο διαστημα αυτό (58 μήνες) ανακαλύπτονται και βγαίνουν στην φόρα σχεδόν κάθε μήνα και ένα νέο σκάνδαλο όπου με το κάθε νέο σκάνδαλο ξεχνιέται το παλιό!

Κατόπιν αυτού ερωτώ: Μήπως ο άδικος φόνος του μαθητού ήταν προβοκάτσια ώστε να επακολουθήσει δράση των αναρχικών και να ξεχαστεί το μέγιστο σκάνδαλο του Βατοπεδίου; Μήπως η δράση των αναρχικών είναι καθοδηγούμενη αφού δεν έκαψαν την βουλή ούτε το μέγαρο Μαξίμου, ούτε σπίτια βολευτών, (π.χ. το παλάτι του κ. Ρουσόπουλου), ούτε εκκλησίες, ούτε μοναστήρια, ούτε το μέγαρο της αρχιεπισκοπής, αλλά καίνε περιουσιες του λαού (μαγαζιά, αυτοκίνητα, το πανεπιστήμιο, το μουσείο κλπ);

Ακολουθούν 2 βίντεοΕπομένως για τους αναρχικούς εχθρός είναι ο λαός και όχι οι βουλευτές και η βουλή ούτε οι παπαδες με την τεράστια εκκλησιαστική περιουσία ουτε οι εκκλησίες (που επισκευάζονται με χρήματα του λαού).

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Για τους αναρχικούς εχθροί είναι οι Ελληνες και τους καίνε τα βιβλιοπωλεία και ουδέποτε έκαψαν βιβλιοπωλεία χριστιανικών εκδόσεων.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΎΣ;;;;;;;;

ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΡΙΣΗΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ;;;


ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΕΧΘΡΟΥΣ!!!!

ΔΙΟΜΗΔΗΣ

Σχόλιο 1: Το video που ακολουθεί λέει την αλήθεια ή μέρος της;

Σχόλιο 2: Μήπως όμως αυτά που συμβαίνουν έχουν ξαναγίνει; Δείτε το απόσπασμα …

… και όλη την ταινία:  "Zeitgeist II" – "Πνεύμα της Εποχής II"

Ποιοό κυβερνούν; 


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x