ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΙΓΟΥΣΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ;

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΙΓΟΥΣΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ;


0 0 ψήφοι
Article Rating

Η ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΟΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. 

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΑ  ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ  ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ  ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ. ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΕΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ  ΔΡΑΣΗ .  

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ:

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

1/  ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΑΛΛΗ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ,  ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤ. ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ. (ΚΥΠΡΟΣ, ΑΙΓΑΙΟ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ κ.α)

2/  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΕΝΤΟΣ ΔΙΕΤΙΑΣ (ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ.

3/  ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ  ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΡΟΥΣΕΩΣ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ  ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΩΘΗΣΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ  ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΤΟΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ  ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ-ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ-ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ".


ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ:

α/  ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΙΝΦΕΡΝΟ ΤΗΣ ΦΩΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ

β/ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜ. ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΙΓΟΥΣΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ.

γ/ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΗ , ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ) ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΤΟΥ 1944 (ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ).

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΕΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΥΘΕΩΣ ΣΕ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ.

Ο ΟΡΘΟΣ ΛΟΓΟΣ  ΚΑΙ Η ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΛΑ. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ  ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΝ  ΕΞΩΘΕΝ ΕΠΙΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΥΦΕΣΕΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x