Η «Αποστολή» στηρίζει απόρους σε Πάτμο, Αρκιούς, Κάλυμνο και Λέρο

Η «Αποστολή» στηρίζει απόρους σε Πάτμο, Αρκιούς, Κάλυμνο και Λέρο


0 0 ψήφοι
Article Rating

Κλιμάκιο του φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή Κωνσταντίνο Δήμτσα βρέθηκε την Κυριακή στην Πάτμο με σκοπό τη διανομή τροφίμων σε όσους το έχουν ανάγκη.

Ο φιλανθρωπικός Οργανισμός της ς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μετά από παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση του δημάρχου Πάτμου Γρηγόρη Στόικου να ενισχυθούν οι 160 καταγεγραμμένοι άποροι του νησιού, συμπεριλαμβανομένου και του νησιού Αρκιοί, στο οποίο ζουν λίγοι κάτοικοι που δυσκολεύονται να επιβιώσουν στη σημερινή οικονομική κρίση.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Η «Αποστολή» ενισχύει αυτή την φορά εκτός από την Πάτμο και τους Αρκιούς και την Κάλυμνο και την Λέρο με

τόνους τροφίμων, φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό, υπογράμμισε ο κ. Δήμτσας.

Ο Μητροπολίτης Λέρου Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος, ευχαρίστησε την «Αποστολή» και τον Αρχιεπίσκοπο για τη βοήθεια σε τρόφιμα και φάρμακα, τονίζοντας ότι σε αυτή την κρίση οι ακρίτες έχουν πληγεί και η Μητρόπολη περιθάλπτει πάνω από 300 άπορους που ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Ο κ. Δήμτσας τόνισε «συνεχίζουμε τον αγώνα μας στο πλευρό ανήμπορων συνανθρώπων μας που υποφέρουν. Σταθμός μας σε αυτήν την προσπάθεια η Πάτμος και οι Αρκιοί, η Λέρος και η Κάλυμνος όπου θα ενισχυθούν με επαρκείς ποσότητες τροφίμων, 160 άπορες οικογένειες για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους».


«Δεν αφήνουμε κανέναν αβοήθητο θα έχουν όλοι κοντά τους την ‘Αποστολή' όταν την χρειάζονται. Είμαστε περήφανοι που χιλιάδες συνάνθρωποι μας και ιδιαίτερα οι νησιώτες ακρίτες μας που έχουν μεγάλες δυσκολίες να βρίσκουν καταφύγιο και προστασία μέσα από τις ταπεινές μας προσπάθειες. Μεγαλώνει η οικογένεια της Αποστολής, δημιουργούνται άρρηκτοι δεσμοί αλληλεγγύης φροντίδας και ανθρωπιάς. Θα συνεχίσουμε να έχουμε πρόσθεσε».

«Δεν νιώθουμε μόνοι και αυτό το οφείλουμε στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο και στον Οργανισμό ‘Αποστολή'. Φροντίζετε τις ανάγκες μας και ανακουφίζετε οικογένειες που έχουν καταρρεύσει οικονομικά και έχουν βρεθεί στο αδιέξοδο. Δίνετε ζωή στο νησί με αυτήν την υποστήριξη και οφείλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου εκ μέρους της τοπικής αρχής» δήλωσε ο δήμαρχος Πάτμου Γρηγόρης Στόικος.

http://news.in.gr/

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x