Η προδοσία του ποντιακού Ελληνισμού και οι εθνάρχες


0 0 ψήφοι
Article Rating

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΞΉΣ:
1/ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΟΥΙΛΣΟΝ ΜΕ ΤΑ 14 ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ 1918 ΜΟΝΟΝ ΦΡΑΣΤΙΚΑ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ , Η ΟΠΟΙΑ ΣΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΟΝ Α! Π। Π ΒΓΗΚΕ ΗΤΤΗΜΕΝΗ।
2/ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΗΤΟ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΣΕΒΡΩΝ ΤΟΥ 1920, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΕΞΗΣΦΑΛΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΒΙΛΑΕΤΙ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ , ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΑΡΔΑΝΕΛΛΙΩΝ.
3/ ΟΜΩΣ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΠΛΩΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΡΜΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ.
4/ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΣΕΒΡΩΝ -ΕΚ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΞΕΠΗΔΗΣΕ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ Ο ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ – ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΒΕΡΣΑΛΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΕΚ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΞΕΠΗΔΗΣΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ .
5/ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΝΟΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ “ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ”, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΚΑΙ ΕΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ;
6/ ΟΙ ΜΠΛΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ , ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΑΠΑΙΟΙ(ΑΓΓΛΟ-ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΙΤΑΛΟΙ ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΤΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΑΝΙΖΕΛΟ -ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ- ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 10 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΒΙΟΥ.
ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ :
α/ Η ΚΥΒΕΡΝΩΜΕΘΑ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ .
β/ Ή ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΩΣΤΕ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΜΑ, ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ .
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
ΕΥΧΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ κ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ
Επισκεφθείτε την νέα ιστοσελιδα και φιλοξενείστε την στον ιστοχωρο σας
http://www.amphiktyon.blogspot.com

Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating
Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x