Ηλεκτρομαγνητικά Όπλα – ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ


0 0 ψήφοι
Article Rating

Είναι αλήθεια ότι γνωρίζουμε ελάχιστα πάνω στο θέμα και αυτό είναι λογικό αν πάρουμε ως δεδομένο ότι τα προγράμματα για την εξέλιξη τους έχουν χαρακτηριστεί ως άκρος απόρρητα. Πρωτοπόρος στον τομέα ήταν ο Γιουγκοσλάβος Nikola Tesla ο οποίος έφτιαξε στην Αμερική μια γεννήτρια (των 10 εκατομμυρίων βολτ) με την οποία μελέτησε την προοπτική μιας θανάσιμης ακτινοβολίας.

Από τότε ξεκινά ανάμεσα στις δύο υπερδυνάμεις ένας πόλεμος εξέλιξης (και όχι μόνο) οπού κάνει φανερά τα πρώτα του αποτελέσματα το 1950 με τον ηλεκτρονικό βομβαρδισμό της Αμερικανικής πρεσβείας στην Μόσχα. Το γεγονός αποσιωπήθηκε από τις αρχές των για πολλά χρόνια. Σημειωτέων ότι εκεί έχουμε και τα πρώτα επίσημα θύματα από τα νέα αυτά όπλα μιας και ο πρέσβης Walter Stoessel αλλά και πολλοί άλλοι εργαζόμενοι στην πρεσβεία εμφανίζουν σπάνιες αιματολογικές ασθένειες πολλοί εκ των οποίων λευχαιμία. Από τότε ακολούθησαν ακόμη πολλά περιστατικά τα οποία ¨έφτασαν στα αυτιά μας¨ σκεφτείτε πόσα θα είναι αυτά για τα οποία δεν θα μάθουμε ποτέ…

Ενδεικτικά αναφέρω:
1) 4 Ιουλίου 1976 ισχυρότατος ηλεκτρονικός βομβαρδισμός του πλανήτη νεκρώνει τις τηλεπικοινωνίες στην δύση. Κωδική ονομασία του εγχειρήματος WOODPECKER ενώ το σημείο εκπομπής του ηλεκτρομαγνητικού κύματος εντοπίζετε το Κίεβο της Ουκρανίας.
2) Αμερικανικό πυρηνικό υποβρύχιο (USS THRESHER SSN-593) δέχεται χτύπημα υποθαλάσσιου βαθμωτού πεδίου ΕΜ. Χάνει όλα τα ηλεκτρονικά του συστήματα και χάνετε σε βάθος 2600 μέτρων παρασύροντας στον θάνατο όλο το πλήρωμα (129 άντρες). Το συνοδευτικό σκάφος USS Skylark επιβεβαίωσε το ηλεκτρομαγνητικό χτύπημα ύστερα από μερικές ώρες αφού έμεινε και το ίδιο ακυβέρνητο για 2 ώρες. Βέβαια και στις έχουμε μία αντίστοιχη εξέλιξη των συγκεκριμένων όπλων.

Ενδεικτικά θα αναφέρω ορισμένα προγράμματα εξέλιξης τέτοιων όπλων όπου οι αμερικανοί πλέων τους έχουν δώσει την ονομασία NON-LETHAL ¨μη θανατηφόρο¨.
1)1953 Ερευνητικό πρόγραμμα της CIA κωδική ονομασία ¨MK-ULTRA¨. Σκοπός καθοδήγηση σκέψης και συμπεριφοράς.
2) 1983 Ερευνητικό πρόγραμμα της NSA κωδική ονομασία ¨PHOENIX II¨. Σκοπός καθοδήγηση σκέψης και συμπεριφοράς κατοικημένων περιοχών , δημιουργία τεχνητών σεισμών (μήπως μετά τον πρόσφατο σεισμό που κατέστρεψε τα Ασιατικά παράλια πήρε τίποτα περίεργο το αυτί σας ; )
3) 1994 Ερευνητικό πρόγραμμα της CIA και της NSA κωδική ονομασία ¨HAARP¨ Σκοπός οι εκπομπές πολλαπλής κατεύθυνσης για την καθοδήγηση της σκέψης και συμπεριφοράς πυκνοκατοικημένων περιοχών. Συχνότητες δοκιμών VHF, UHF , στα 1,1GHz -συχνότητα ανθρωπίνου DNA-. Ισχύς εκπομπής πειραμάτων από 1 εκατομήριο έως 1 τρισεκατομμύριο Watt. Και υπάρχουν και τόσα άλλα τα οποία δεν αναφέρω προς χάρη συντόμευσης του άρθρου. Αξίζει πάντως πιστεύω να πούμε ότι οι έχουν ήδη εφοδιάσει στρατιωτικά οχήματα τύπου HumVee με σύστημα εκπομπής Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας (ADT) τα οποία θα σταλούν στο Ιράκ. Το συγκεκριμένο σύστημα για την ιστορία προκαλεί τραυματισμό αυξάνοντας στιγμιαία την θερμοκρασία επιδερμικά στους 1300F σε απόσταση 800 μέτρων. Τι προκαλείται αν ο στόχος βρίσκεται σε μικρότερη ακτίνα η αν εκτεθείς σε μια παρόμοια ακτινοβολία σε βάθος χρόνου σας αφήνω να το μαντέψετε μόνοι σας. Τώρα τι ακριβώς εννοούν οι Αμερικανοί όταν λεν NON-LETHAL εγώ δεν μπορώ να καταλάβω… Τέλος θα ήθελα να σταθώ στο εξής , από την στιγμή που ο γενετικός κώδικας του ανθρώπινου εγκεφάλου λαμβάνει 22 διαφορετικές συχνότητες μέσα στο ΕΜ φάσμα ποιος μπορεί να αποκλείσει ότι ένα τόσο σύγχρονο όπλο δεν θα έχει την δυνατότητα να συντονιστεί σε διάφορες συχνότητες στον εγκέφαλο μιας μάζας ατόμων προκαλώντας απώλεια μνήμης , ψυχολογικές διαταραχές ή ακόμα και τον επηρεασμό της σκέψης;
Έχουν λοιπόν τα ηλεκτρομαγνητικά όπλα εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που να επιτρέπουν μία δραματική αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής του συμβατικού πολέμου , ακόμα και στην επιρροή άμαχων πληθυσμών καταπατώντας ανθρώπινα δικαιώματα ; Η είναι ένα ακόμη παιχνίδι εξουσίας των υπερδυνάμεων , και τρομοκράτησης των μαζών ; Αν είναι έτσι , γιατί δεν δίνετε η δυνατότητα για μεγαλύτερη και αναλυτικότερη ενημέρωση πάνω στην εξέλιξη αυτών των συστημάτων; Μήπως κάποιοι ετοιμάζονται να ασκήσουν κάποια καινούρια μορφή τρομοκρατίας κάνοντας τους τύπους με τα καλάσνικοφ να μοιάζουν με παιδάκια που παίζουν σε μια ξεχασμένη γειτονιά; Ας θυμηθούμε ότι η ανθρωπότητα έμαθε για την ύπαρξη της ατομικής βόμβας μόνο όταν αυτή κατέστρεψε Χιροσίμα και Ναγκασάκι σκοτώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών. Πως μας το έλεγε να δεις μία φιλόλογος στο σχολείο ;…. Α ναι , «να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί η ιστορία επαναλαμβάνετε!».

ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ «HAARP»
του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη.

Η Τηλεγεωδυναμική πλέον είναι πραγματικότητα και η τεχνολογία της εφαρμόζεται για πολλούς σκοπούς και στόχους. Επειδή όμως η τεχνολογία αυτή, αντί να εφαρμοστεί για σκοπούς που στηρίζουν την κοινωνία παγκοσμίως, θα χρησιμοποιηθεί σαν Υπέρ Όπλο, για την καταστροφή της. Διότι η , για να παίξει σοβαρό ρόλο στην ζυγαριά της ς Εξέλιξης των συμφερόντων της παγκοσμίως, έκανε δηλώσεις μέσα από τα προεδρικά χείλη, για ένα μυστικό όπλο το οποίο θα αλλάξει την μορφή των πολέμων , έτσι ώστε να ξαναγίνει η Μεγάλη Δύναμης και να μπορεί να ζυγίζεται στην πλάστιγγα της παγκόσμιας πολεμικής αναγνώρισης με τις , η οποία έχει το μυστικό πρόγραμμα HAARP , το οποίον διαφημίζεται σαν το υπερόπλο. Όμως και οι δυο υπερδυνάμεις δεν σκέφτονται τα προβλήματα που υπάρχουν για την επιβίωση της Γης , μια και η Τρύπα του Όζοντος καλά κρατεί μια και οι θερμοκρασίες που θα επικρατούν στην Γη, θα αυξηθούν κατά 10 βαθμούς, εις βάρος της επιβίωσης των ανθρώπων της. Επειδή δεν γνωρίζουμε το Υπέρ Όπλο της ς , σας παρουσιάζουμε το μυστικό πρόγραμμα HAARP , το οποίον διαφημίζεται σαν το υπερόπλο των , μέσα από ένα άρθρο του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη, με τον πιο κάτω τίτλο :

ΤΗΛΕΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΗ -ΥΠΕΡΟΠΛΟ «HAARP»


«Η εργασία -βιάζομαι να το τονίσω-δεν πρέπει να θεωρηθεί σαν εργασία οριστική. Θα ευχόμουν να κοιταχτεί σαν αφορμή για σοβαρή σκέψη πάνω σ' ένα σπουδαίο θέμα, για φωτισμένη κρίση και καλοπροαίρετη επίκριση – ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ». Τούτο ισχύει και για την εργασία που ακολουθεί :

Θα συνεχίσουμε την εξέταση της Τηλεγεωδυναμικής ς και του μυστικού προγράμματος HAARP , το οποίον διαφημίζεται σαν το υπερόπλο των . Πολύ παράξενα είναι τα λόγια του τέως υπουργού αμύνης των κ. Κοέν, ο οποίος δήλωσε τον Απρίλιο του 1997: « Άλλοι είναι μπλεγμένοι ακόμη και σε ένα ηχητικό τύπο τρομοκρατίας , όπου δύνανται να αλλάξουν το κλίμα , να κάνουν από μακριά σεισμούς ή ηφαίστεια , διά της χρήσεως ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων» “(American Secretary of Defense William S. Cohen, April 1997 )

Προφανώς ο κ. Κοέν , γνώριζε ότι το «ηλεκτρομαγνητικό κύμα» γεννά αυτά τα φαινόμενα που αναφέρει πιο πάνω. Αμφότερες οι υπερδυνάμεις από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου γνώριζαν ότι με την έκρηξη ενός πυρηνικού όπλου υποθαλασσίως μπορούσαν να προξενήσουν κάποιο είδος τσουνάμι με καταστροφή των ακτών του αντιπάλου, ωσάν αυτό που συνέβη στον Ινδικό ωκεανό. Επίσης είναι γνωστόν ότι με την έκρηξη ενός πυρηνικού όπλου στην ιονόσφαιρα μπορεί να δημιουργηθεί «ηλεκτρομαγνητικός παλμός» , ο οποίος μπορεί να επιφέρει την καταστροφή κάθε ηλεκτρονικής δραστηριότητας σε μία εκτεταμένη περιοχή της Γης (επικοινωνίες, ραντάρ, διαδίκτυο- Η/Υ, δορυφορικές επικοινωνίες, μετεωρολογία, συγκοινωνίες και γενικά όλο τον σύγχρονο μηχανισμό πληροφόρησης, ελέγχου, διοικήσεως και λειτουργίας πολλών χωρών κ.ο.κ ) Και ενώ η έστειλε σε λιγότερο από 72 ένα πλωτό νοσοκομείο 50 κλινών στο Aceh της Ινδονησίας, το Ναυτικό των παρότι είχε δύο πλωτά νοσοκομεία το ‘Comfort' και το ‘Mercy' ,δυναμικότητος 1000 κλινών, αρχικά δεν έστειλε κανένα, και αργότερα έστειλε το ένα.

Η Καταστροφή φέρνει Πρόοδο

Το δόγμα που ισχύει στις είναι ότι κάθε καταστροφή φέρνει κέρδος και τελικά καταλήγει σε πρόοδο και αύξηση της οικονομικής δραστηριότητος. Γι' αυτό ως τώρα εργάζονται με δύο βραχίονες :

1. Πολεμική Βιομηχανία και Πεντάγωνο. Η Πολεμική βιομηχανία παράγει το πολεμικό υλικό και το Πεντάγωνο το χρησιμοποιεί και καταστρέφει τις μη αρεστές χώρες.

2. Κατασκευαστικές Εταιρείες, οι οποίες ξαναχτίζουν στα ερείπια.

Αν αυτό μπορούσε να γίνει με λιγότερο βάρβαρο τρόπο , δηλαδή με μια φυσική καταστροφή και λιγότερο αίμα, ασφαλώς θα ήτο προτιμότερο, μολονότι το αίμα δεν μετράει πολύ για τους εξουσιαστές της Ουάσιγκτον. Μήπως στο κάτω της γραφής σκοτώνονται τα παιδιά τους; Δείτε στο Ιράκ!! Εκεί σκοτώθηκαν άνω των 100.000 ψυχών από την έναρξη του πολέμου, χωρίς σ' αυτούς να προσμετρώνται το 1,5 εκατομμύριο ψυχών που πέθαναν κατά την διάρκεια του δεκαετούς εμπάργκο. Αν λοιπόν μπορούσαν να προξενήσουν τεχνητούς σεισμούς με γεωφυσικές μεθόδους σε μακρινές αποστάσεις αυτό θα ήτο ευλογία για τα Αμερικανικά συμφέροντα. Κι' αυτό διότι:

* με τους σεισμούς μπορείς να εξαθλιώσεις και να κατακτήσεις -μέσω της φιλανθρωπικής βοήθειας- ολόκληρους λαούς και μετά με την ανοικοδόμηση των πληγεισών περιοχών να υπερχρεώσεις την οικονομία των χωρών αυτών στο διηνεκές.

* ελάχιστοι είναι εκείνοι που θα πληροφορηθούν ότι ο σεισμός δεν είναι φυσικός αλλά τεχνητός και ακόμη λιγότεροι αυτοί που θα πιστέψουν ότι είναι δυνατόν άνθρωποι να έχουν δημιουργήσει μια τόσο μεγάλη συμφορά. Όμως αυτοί δεν έριξαν τις ατομικές βόμβες στη Χιροσίμα και Ναγκασάκι;

Όμως από τις ακριτομυθίες των διαφόρων πολιτικών και επιστημόνων βγαίνει το συμπέρασμα ότι φαίνεται να υπάρχει η τεχνολογία δημιουργίας σεισμών από τον άνθρωπο. Για παράδειγμα αναφέρουμε την δήλωση του Αμερικανού Γερουσιαστού Claiborne Pell, ο στο ΙΧ μέρος δήλωσε:«Χρειαζόμαστε μια συνθήκη τώρα… πριν οι στρατιωτικοί ηγέτες του κόσμου αρχίσουν να κατευθύνουν θύελλες, να μεταβάλλουν το κλίμα και να προκαλούν σεισμούς στον αντίπαλο» Τι σημαίνουν όλα αυτά; Στο μέρος V ομιλούν για την Ελεγχόμενων Σεισμών Τέσλα, γεγονός που σημαίνει ότι έχουν τη δυνατότητα να τους προκαλούν με την «τηλεγεωδυναμική» τεχνολογία. Γιατί αν ήσαν φανταστικά δεν θα μιλούσαν για άμεσα μέτρα «τώρα».

Προς επιβεβαίωση τούτων στις 10/12/76 επακολούθησε η ψήφιση στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ της Συνθήκης :«Περί Απαγορεύσεως για Στρατιωτικούς ή άλλες εχθρικές ενέργειες η Χρήση Τεχνικών Τροποποιήσεως του Περιβάλλοντος» Στις 30 Ιαν. 1981 η εφημερίδα ‘Washington Post ‘έγραψε ότι το 1979 συνέβησαν παγκοσμίως 56 μεγάλοι σεισμοί και το 1980 ο ετήσιος αριθμός αυξήθηκε σε 71. Συμπτωματικά το 1980 είναι έτος αυξήσεως των Ηλεκτρομαγνητικών εκπομπών χαμηλής συχνότητος τόσον από τις ΗΠΑ, όσον και από τη .

Το Συμβάν Τέσλα

Τον Ιανουάριο του 1978 το περιοδικό ‘Specula' δημοσίευσε άρθρο το οποίον περιέγραφε ένα απίστευτο φαινόμενο το οποίον μπορούσε να παραχθεί εντός της Γης παρόμοιο με αυτό που αποκαλέσθηκε «Συμβάν Τέσλα». Σύμφωνα με το άρθρο , τα ηλεκτρομαγνητικά σήματα ορισμένων συχνοτήτων τα οποία διαβιβάζονται εντός της Γης δύνανται να σχηματίσουν στάσιμα κύματα στο εσωτερικό της. Σε ορισμένες περιπτώσεις σε αλληλουχία με τα στατικά κύματα δύνανται να προξενηθεί μια διάσπαση του τεραστίου ηλεκτρομαγνητικού ρεύματος της Γης και να τροφοδοτήσει και ενισχύσει τα εξ επιρροής στατικά κύματα . Κατ' αυτόν τον τρόπο , τα στατικά κύματα ενισχύονται διότι τροφοδοτούνται με περισσότερη ενέργεια από εκείνη που τροφοδοτήθηκε από την επιφάνεια της Γης. Με την τεχνική της μετρήσεως της επιδράσεως (interferometer techniques) γιγάντια στατικά κύματα δύνανται να συνδυασθούν για να παράγουν στενή δέσμη μιάς μεγάλης ενέργειας. Αυτή η συγκεντρωμένη ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς παραγωγή σεισμών σε μεμακρυσμένα σημεία. Όπως προανεφέρθη, ο Τέσλα εξέφρασε μεγάλο προβληματισμό για τα αποτελέσματα αυτής της τεχνολογίας και τούτο διότι μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο του ανθρώπου άπαξ και αρχίσει η ταλάντωση εντός του εσωτερικού της Γης. Αυτή η ταλάντωση μπορεί να διαλύσει τη Γη σε κομμάτια. Μήπως αυτή η τεχνική εφαρμόσθηκε για την πρόκληση του σεισμού στην Tangshan στην Κίνα και στον πρόσφατο σεισμό στη Σουμάτρα της Ινδονησίας;

Κατ' άλλους επιστήμονες, ενώ θεωρητικά και κάτω από ορισμένες συνθήκες η συντονισμένη ταλάντωση μπορεί να λάβει χώρα, πρακτικά δεν μπορεί να συμβεί γιατί απαιτούνται αστρονομικά ποσά ενέργειας. Μια άλλη ανεπιβεβαίωτη εκδοχή για τον μεγάλο σεισμό της Ινδονησίας και το καταστρεπτικό τσουνάμι που σάρωσε τις ακτές του Ινδικού, είναι ότι αυτό προκλήθηκε από τις υπόγειες και υποθαλάσσιες πυρηνικές δοκιμές των ΗΠΑ στον Ινδικό ωκεανό. Ουσιαστικά ο Ινδικός ωκεανός είναι γήπεδο πυρηνικών δοκιμών όλων των επίδοξων δοκιμαστών νέων πυρηνικών όπλων, δηλαδή των χωρών-μελών της πυρηνικής λέσχης. Οι άφρονες και αντιζωικοί επιστήμονες έχουν βαλθεί να καταστρέψουν τη Γη, τον πολιτισμό και τη ζωή πάνω σ' αυτή . Πρέπει να αντιδράσουμε.

Ένας άλλος ερευνητής της τεχνολογίας Tesla και πυρηνικός μηχανικός , ο Αντ/ρχης Thomas Bearden, σε διάλεξη στο Συμπόσιο της Ψυχοτρονικής Εταιρείας στις ΗΠΑ το 1981 δήλωσε : «Ο Τέσλα ανεκάλυψε ότι μπορούσε να εγκαταστήσει στατικά κύματα εντός της Γης(στον ρευστό πυρήνα της) ή να τα βάλει μεταξύ των πετρωμάτων έτσι ώστε η δραστηριότης των τελλουριακών πετρωμάτων να προσδώσουν ενέργεια στα στατικά κύματα». Ο Thomas Bearden απεκάλεσε την ιδέα Ενισχυτικό Πομπό Τέσλα και εξήγησε πως εργάζεται.

Η Μηχανή Καιρού

Τα κύματα θα εισχωρήσουν παντού. Αρκεί να βάλεις ένα στατικό κύμα στο εσωτερικό της Γης. Τότε ο ρευστός πυρήνας της Γης αρχίζει να τροφοδοτεί αυτό το κύμα . Όταν έχεις ένα τέτοιο στατικό κύμα , έχεις μια τρίοδο λυχνία (σ. σ πρόκειται για λυχνία παλαιάς τεχνολογίας της εποχής του Τέσλα, διότι σήμερον η τεχνολογία αυτή έχει ξεπερασθεί από τα μικροτσίπς) Κατ' αυτόν τον τρόπο ο ρευστός πυρήνας της Γης τροφοδοτεί το κύμα με ενέργεια και είναι παρόμοιο με το σήμα που στείλαμε στη Γη. Τοιουτοτρόπως με ένα μικρό σήμα μπορούμε δια της ενισχύσεως του να το κάνουμε πανίσχυρο. Με την αλλαγή της συχνότητος είναι δυνατόν να εξάγεις την ενέργεια είτε στη ατμόσφαιρα , είτε στην άλλη άκρη της Γης. Το ενεργειακό κύμα ιονίζοντας τον αέρα, αλλάζει το μοντέλο του καιρού και τα ρεύματα του αέρος. Αν η εισαγωγή των στατικών κυμάτων γίνει προοδευτικά τότε τα φαινόμενα αυτά θα είναι ομαλά. Αν όμως η τοποθέτηση των στατικών κυμάτων γίνει απότομα τότε θα συμβούν ακραία και βίαια φαινόμενα στο κλίμα. Αυτό μπορεί να ονομασθεί και Μηχανή Καιρού. Αν επιταχυνθεί η Μηχανή Καιρού, τότε δεν θα ιονισθεί η ατμόσφαιρα , αλλά θα δημιουργηθούν φωτεινές μπάλες και εκλάμψεις (πλάσματος) οι οποίες θα κατέβουν στη Γη και θα δημιουργήσουν τρομερές αλλαγές του καιρού και του κλίματος πάνω σε τεράστιες εδαφικές περιοχές

* Μήπως λοιπόν με την Μηχανή Καιρού οι Αμερικανοί επηρεάζουν τον καιρό; Μήπως έτσι επηρέασαν τον καιρό όταν επενέβησαν στο Αφγανιστάν ; Διότι εκείνο το χρόνο δεν αντιμετώπισαν σκληρό χειμώνα . Τούτο επανελήφθη και στο Ιράκ Αντί των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν συνήθως το θέρος , επεκράτησε ένα δροσερό καλοκαίρι.

HAARP: Το Υπερόπλο του Πενταγώνου

Στον Αρκτικό Κύκλο , 450 χλμ. Ανατολικά του Ανκορέιτζ στην Αλάσκα το Πεντάγωνο έχει εγκαταστήσει ένα μετασχηματιστή -μαμούθ ικανό να παράγει ενέργεια πολλών gigawatt (δισεκατομμύρια watt) και με αυτή να βομβαρδίζει τα ανώτερα στρώματα της ατμοσφαίρας(Ιονόσφαιρα). Το σχέδιο τούτο είναι γνωστόν ως HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program) χρηματοδοτήθηκε με $30 εκατ. δολάρια και περιλαμβάνει τον μεγαλύτερο στον κόσμο «Ιονοσφαιρικό θερμαντήρα» Οι Αμερικανοί με το πρόγραμμα αυτό είναι σε θέση να παράγουν ενέργεια, να δημιουργούν σεισμούς, να επηρεάζουν τις επικοινωνίες μέχρι αποκοπής των, να επηρεάζουν τις καιρικές συνθήκες και το κλίμα, κ. α.

Τον Ιαν. 1978, ο Δρ. Andrija Puharich, MD, LL.D εξέδωσε ένα ερευνητικό πόρισμα με τίτλο ‘Global Magnetic Warfare – A Layman's View of Certain Artificially Induced Unusual Effects on The Planet Earth During 1976 and 1977.'(Πλανητικός Μαγνητικός - Μια Λαϊκή Άποψη ορισμένων Τεχνητά Προκαλουμένων Ασυνήθιστων Φαινομένων στον Πλανήτη Γη εντός των ετών 1976 και 1977 ) Σ' αυτό το πόρισμα ο Δρ. Andrija Puharich δηλώνει : «Από τους μεγάλους σεισμούς του 1976, υπάρχει ένας που απαιτεί ειδική προσοχή-ο Σεισμός της 28 Ιουλίου 1976 στο Tangshan της Κίνας » Μήπως ο ως άνω επιστήμων φοβάται ότι από ένα τόσο μεγάλο σεισμό μπορεί να τροφοδοτηθεί το φαινόμενο Τέσλα και να βάλει τη Γη σε μια αυτοκαταστροφική ταλάντωση;

Είναι γνωστό ότι από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου οι υπερδυνάμεις είχαν τοποθετήσει πυρηνικά γεμίσματα (βόμβες βυθού) στο βυθό των ωκεανών για την δημιουργία των φαινομένων που είδαμε πρόσφατα στον Ινδικό. Πάνω στο θέμα αυτό ο Δρ. . Peter Beter δήλωνε το 1977 τα εξής : «Η έκρηξη βομβών γύρω από τις Φιλιππίνες θα προκαλέσει απίστευτους σεισμούς και παλιρροϊκά κύματα τα οποία τελικά θα καταστρέψουν την Δυτική ακτή της Αμερικής» Είναι εξακριβωμένο ότι οι πυρηνικές εκρήξεις συνδέονται άμεσα με την διέγερση ορισμένων σεισμικών ρηγμάτων και λιθοσφαιρικών πλακών , ή και το αντίθετο, δηλαδή να την επιβραδύνουν (δημιουργία σεισμικής σκιάς).

Επιστήμονες της ατμοσφαίρας που εργάζονται σε μυστικά στρατιωτικά προγράμματα πιθανόν να μην είναι πλήρως ενημερωμένοι για τις σοβαρές δυνατοτήτες του HAARP's να ενσπείρει την ερήμωση στη Γη. Και ο λόγος της ελλείψεως ενημερώσεως οφείλεται στην έλλειψη της πληροφόρησης για την συνολική φιλοσοφία του προγράμματος. Ως γνωστόν , οι ασχολούμενοι σε στρατιωτικά ή επιστημονικά προγράμματα μαθαίνουν ένα πολύ στενό φάσμα , δηλαδή ό,τι χρειάζεται να γνωρίζει,(on a need to know basis) και τίποτα περισσότερο. Το σύστημα αυτό λέγεται «διαμερισματοποίηση» γνώσης. Τούτο μοιάζει με τους σύγχρονους ενοίκους διαμερισμάτων που δεν γνωρίζουν ούτε τον ένοικο της διπλανής του πόρτας. Το ίδιο συμβαίνει και με τους επιστήμονες που εργάζονται σε παρόμοια μυστικά προγράμματα. Δεν γνωρίζουν τίποτα περισσότερο από το στενό φάσμα που τους έχουν αναθέσει . Το ίδιο ισχύει και με την «Παγκοσμιοποίηση». Εμείς οι απλοί άνθρωποι γνωρίζουμε ελάχιστα γι' αυτήν και μόνον οι παγκόσμιοι εξουσιαστές γνωρίζουν ολόκληρο το σχέδιο της (MASTER PLAN).

Ο καθηγητής Gordon J. F. MacDonald διευθυντής του Ινστιτούτου της Γεωφυσικής και Πλανητικής ς στο Πανεπιστήμιο του Λος Αντζελες της Καλιφόρνιας το 1966 δημοσίευσε έγγραφα σχετικά με τις τεχνολογίες ελέγχου του περιβάλλοντος για στρατιωτικούς σκοπούς. Ο MacDonald έκανε ένα αποκαλυπτικό σχόλιο: «Το κλειδί για τον γεωφυσικό πόλεμο είναι η αναγνώριση των περιβαλλοντικών ανισορροπιών στις οποίες με ένα μικρό ποσό ενεργείας θα απελευθερώσεις μεγαλύτερα ποσά ενέργειας »

Μήπως αυτό δεν γίνεται με τις υπόγειες πυρηνικές εκρήξεις που ενεργοποιούν σχεδόν ώριμα ρήγματα να δώσουν σεισμούς; Ο εν λόγω επιστήμων-αν επιτρέπεται να τον ονομάσουμε έτσι ή επίδοξο καταστροφέα του κόσμου-ανέπτυξε ιδέες για την χρησιμοποίηση του περιβάλλοντος σαν οπλικό σύστημα και συνεισέφερε εκείνη την εποχή αυτό που δεν θα φανταζόταν κάποιος ούτε στο πιο εφιαλτικό όνειρο . Στο βιβλίο που έγραψε υπάρχει κεφάλαιο: «Πώς να Γκρεμίσουμε το Περιβάλλον» Και σ' αυτό λέγει ότι αν δεν επικρατήσει ειρήνη, «ο άνθρωπος γλιστρά όλο και περισσότερο στην χειραγώγηση του καιρού, στην τροποποίηση του κλίματος, στο λιώσιμο των πάγων των πόλων, στην καταστροφή και στην διεύρυνση της τρύπας του Όζοντος, στον έλεγχο των κυμάτων του ωκεανού και τη χειραγώγηση της Σκέψεως, με την χρησιμοποίηση των πλανητικών πεδίων ενέργειας». Και προέβλεψε ότι όταν αναπτυχθούν και χρησιμοποιηθούν τέτοια όπλα-αν δεν έχουν γίνει ως τώρα- θα είναι κυριολεκτικά μη ανιχνεύσιμα από τα θύματα τους. Είναι το HAARP ένα τέτοιο όπλο ;

Ο Τρίτος παγκόσμιος

Ευχόμαστε ποτέ να μην ξαναγίνει πόλεμος. Όμως αν γίνει ο 3ος Π. Π τα ατομικά και πυρηνικά όπλα θα φαντάζουν σαν παιχνίδια και σαν προϊστορικά τέρατα λένε οι ειδικοί. Σήμερον το κεντρικό όπλο του Ρωσικού οπλοστασίου καλείται Κανόνι Ανακλαστήρα των Άστρων και των Αμερικανών Στρατηγική Αμυντική Πρωτοβουλία (Strategic Defense Initiative) ή SDI και η επέκταση του είναι το «Μικροπλάσμα» (Shoko Asahara, 19 April, 1993, leader of Aum Shinrikyo) Ένα μυστηριώδες περιστατικό στη Δυτική Αυστραλία , αναφερθέν στο περιοδικό New Dawn No. 41 (March-April 1997) συσχετίζει αμέσως με τους χειροποίητους σεισμούς.

Θα μπορούσαν ορισμένοι μεγάλοι σεισμοί στην Τουρκία , στην Ελλάδα, στο Μεξικό, στην Κίνα, την Ιαπωνία και την Σουμάτρα να είναι πειράματα μιάς νέας τεχνολογίας; Απλώς κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Εάν τούτο επαληθευθεί τότε θα αναμείνουμε περισσότερους και πιο καταστρεπτικούς σεισμούς στον κόσμο εναντίον επιλεγμένων « στόχων» της Νέας Τάξεως Πραγμάτων. Τότε θα έχει σημάνει και η ώρα για την τελική έφοδο για την επιβολή της Παγκόσμιας Αμερικανό-σιωνιστικής Δικτατορίας στον κόσμο.

Προσοχή!!! Πάντα ταύτα παρέχονται με πάσαν επιφύλαξιν, επειδή πρόκειται για θέματα που καλύπτονται κάτω από τον επτασφράγιστο πέπλο του άκρως απορρήτου και επομένως εμφιλοχωρεί σ' αυτά μυστήριο , η φαντασία, και συχνά υπερβολή, θεολογία, μεταφυσική και το ψεύδος.

Ηλεκτρομαγνητικά όπλα κατά υπολογιστών

Εδώ και 40 χρόνια, οι επιστήμονες ονειρεύονται το ιδανικό όπλο της ψηφιακής εποχής. Τα όπλα ”ηλεκτρομαγνητικών παλμών” συνδυάζουν όλα τα καλά: είναι μικρά, φτηνά, αποδοτικά και άμεσα διαθέσιμα.

Ο κ. David Schriner, απόστρατος μηχανικός οπλικών συστημάτων του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο αμερικάνικο Κογκρέσο, στις 25 Φεβρουαρίου 1998, ήταν αρκετά σαφής: Οι συσκευές TED (Transient Electromagnetic Device – συσκευή στιγμιαίας ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας) επιτρέπουν τη στιγμιαία (100-200 picosec) εκπομπή ενέργειας με σκοπό το ”κρέμασμα” ή τη φυσική καταστροφή κάποιων ηλεκτρονικών τμημάτων του υπολογιστή-στόχου.
Το φαινόμενο των ηλεκτρομαγνητικών παλμών (Electromagnetic Pulse, EMP) παρατηρήθηκε για πρώτη φορά το 1962 κατά τη διάρκεια της δοκιμής μιας πυρηνικής βόμβας 1,4 μεγατόνων. Η πυροδότηση της βόμβας, η οποία έγινε σε ύψος 400 χλμ. πάνω από την ατόλη Johnston στον Ειρηνικό ωκεανό, είχε ως αποτέλεσμα την κατάρρευση των ραδιοεπικοινωνιών και την απενεργοποίηση δορυφορικού εξοπλισμού σε απόσταση χιλιάδων χιλιομέτρων για 30 περίπου λεπτά.
Το γεγονός αυτό υπήρξε η απαρχή χρηματοδότησης ερευνών πάνω στη δυνατότητα χρήσης ραδιοκυμάτων ως όπλων. Το αντικείμενο των ερευνών αυτών έγινε περισσότερο γνωστό ως High Powered Microwave (HPM). Το περιεχόμενο αυτών των ερευνών αφορά τη δημιουργία ενός πολύ μικρού, αλλά έντονου, κύματος, το οποίο δημιουργεί ένα ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο (EMP, ElectroΜagnetic Pulse), η ένταση του οποίου ελαττώνεται πολύ γρήγορα, καθώς απομακρύνεται από την πηγή παλμού. Το πεδίο αυτό μπορεί να γίνει αρκετά ισχυρό, ώστε να δημιουργήσει αιφνίδιες διαφορές τάσης χιλιάδων Volt σε καλώδια ή στις διαδρομές που είναι τυπωμένες στις ηλεκτρονικές πλακέτες (PCBs), με αποτέλεσμα την πρόκληση μη επιδιορθώσιμων φθορών σε μια πληθώρα ηλεκτρονικών συσκευών όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές, συναγερμοί, τηλεπικοινωνιακές συσκευές, ασύρματοι, ραντάρ κ.ά.

Καθώς οι πολεμικοί μηχανισμοί των κρατών στηρίζονται όλο και περισσότερο στην υψηλή τεχνολογία, σύντομα αναπτύχθηκαν όπλα και βόμβες με στόχο την καταστροφή της ηλεκτρονικής υποδομής του εχθρού.
Οι συσκευές TED, όμως, διαφοροποιούνται από τις ήδη υπάρχουσες υλοποιήσεις, καθώς η παραγωγή μεγάλης ισχύος είναι στιγμιαία και ως εκ τούτου κοστίζουν λίγο και δεν απαιτούν μεγάλα ποσά ενέργειας, ενώ η σχετική τεχνογνωσία είναι διαθέσιμη σε κάθε βιβλιοθήκη. Κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορούσε να κατασκευάσει μια συσκευή TED στην αποθήκη του σπιτιού του, ενώ τα υλικά είναι τόσο κοινά, που θα ήταν αδύνατο να εντοπιστεί ο αγοραστής τους.
Τα χαρακτηριστικά αυτά των συσκευών τις κάνουν, όπως αναφέρει και ο κ. Schriner, ιδανικές για τους σύγχρονους τρομοκράτες: ραντάρ, αεροδρόμια, νοσοκομεία, υπολογιστές σε επιχειρήσεις, τηλεπικοινωνίες κ.τ.λ. είναι μερικοί μόνο από τους απροστάτευτους πιθανούς στόχους.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ”InfowarCon ΄99”, ο κ. Schriner, ο οποίος έχει επιδοτηθεί από το Κογκρέσο με το ποσό του 1 εκ. δολαρίων, παρουσίασε το πρωτότυπο μιας τέτοιας συσκευής αξίας 300 δολαρίων η οποία, με το πάτημα ενός κουμπιού, ”πάγωσε” δύο υπολογιστές.
Σύμφωνα με ειδικούς, αν και η πλειοψηφία του στρατιωτικού εξοπλισμού προστατεύεται ήδη από τέτοιου είδους επιθέσεις, οι επιχειρήσεις, οι οποίες εν πολλοίς είναι ακόμη ανοχύρωτες, μόλις το τελευταίο διάστημα, και ιδιαίτερα μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, έχουν αρχίσει να ενδιαφέρονται για το θέμα.

Επιτροπή Σωμάτων Ασφαλείας

0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x