Ημέρες Αλληλεγγύης από το Δήμο Αχαρνών

Ημέρες Αλληλεγγύης από το Δήμο Αχαρνών


0 0 ψήφοι
Article Rating

Εκδηλώσεις με τίτλο «Ημέρες Αλληλεγγύης», διοργανώνει ο Δήμος Αχαρνών, προκειμένου να στηρίξει τους πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης.

Στις εκδηλώσεις, θα παρουσιαστούν θεατρικές παραστάσεις και μουσικές συναυλίες, των οποίων η τιμή του εισιτηρίου είναι ιδιαίτερα χαμηλή και μέρος των εσόδων θα διατεθεί για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, τα Συσσίτια και τους μαθητές των σχολείων  του Δήμου που υποσιτίζονται.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα διεξαχθεί επίσης, μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής και λογοτεχνίας, με θέμα την Αλληλεγγύη.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

1) Παιδικές παραστάσεις:

• »Περπατώ εις το δάσος» – θεατρική ομάδα Ναυτίλος


• »Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ» – Ομάδα « Ρετρό»

• »Ιάσονας και Αργοναυτική Εκστρατεία» – Κάρμεν Ρουγγέρη

2) Θεατρικές παραστάσεις

• »Συμβολαιογράφος» με την Υρώ Μανέ και το Νίκο Βασιλειάδη

3)   Μουσικές συναυλίες

Όπως σημειώνει ο Δήμος σε ανακοίνωσή του: «Αλληλέγγυοι όλοι, απέναντι στην οικονομική κρίση, μέσα από τον πολιτισμό, θα δημιουργήσουμε ένα δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης, με  σκοπό την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης».

Στο πλαίσιο αυτό καλεί όλους τους πολίτες και τους φορείς που δραστηριοποιούνται στις Αχαρνές, καθώς και τις σχολικές μονάδες, να συμμετάσχουν ενεργά και να συμπαρασταθούν ηθικά και έμπρακτα σε όσους βιώνουν σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες την οικονομική και κοινωνική κρίση.

http://www.localit.gr/

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x