ΙΝΚΑ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΡΑ – ΤΩΡΑ

ΙΝΚΑ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΡΑ – ΤΩΡΑ


0 0 ψήφοι
Article Rating

ΙΝΚΑ – ΔΤ [478] 495 20.01.14

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΡΑ – ΤΩΡΑ

Το ΙΝΚΑ συμφωνεί με κάθε είδους αναλογικό και δίκαιο φόρο, υπό την προϋπόθεση να πηγαίνει στο σκοπό του και να έχει γίνει Λογιστικός Έλεγχος για τα προηγούμενα 10 χρόνια.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Το ΙΝΚΑ δεν συμφωνεί, για κανένα φόρο ακινήτων και καθόλου για φόρο επί συνόλου περιουσίας, αλλά μόνο κατά ακίνητο που παράγει εισόδημα, και μόνο αν, αυτό το εισόδημα δεν έχει φορολογηθεί πριν.

Το ΙΝΚΑ ξέρει και επαναλαμβάνει, πως, η κτήση ακινήτου έχει φορολογηθεί, και δεν μπορεί η κατοχή ακινήτου που η απόκτησή του φορολογήθηκε, να ξαναφορολογηθεί.

Μια τέτοια διαδικασία, είναι βίαια απόφαση διαδοχικής με μικρά τμήματα  αφαίρεσης της περιουσίας του πολίτη.


Φόροι που δεν προβλέπονταν κατά τον χρόνο της οικονομικής συναλλαγής, δεν μπορούν να επιβληθούν αναδρομικά, παρά μόνο με την βία.

Ασκείται νομιμοφανής αυτού του είδους η κυβερνητική βία, που δεν εξουσιοδοτήθηκαν για τέτοια. Πως η ίδια η κυβέρνηση και οι 300 μαζί, καταδικάζουν κάθε βία που αναπτύσσεται μετά μεταξύ των στρωμάτων της κοινωνίας, που προσαρμόζεται στην συμπεριφορά της κυβέρνησης λέγοντας: Δεν βλέπεις, πως κάνουν ότι θέλουν, βλέπεις να τους ελέγχει κανείς, και εγώ θα κάμω το δικό μου στον διπλανό μου, στον γείτονα και σε όποιον βρεθεί μπροστά μου επειδή έτσι μου αρέσει για να τον κάμω να πάει στα νερά μου. Αυτοδικία είναι η ακριβής πρόταση της κυβέρνησης.

Επειδή δεν συμφωνούμε λοιπόν, εμείς που στείλαμε αυτούς εσάς στην κυβέρνηση, σε επιβολή φόρων που δεν συμφωνήθηκαν και δεν προβλέπονταν, στον χρόνο που έγινε η συναλλαγή απόκτησης αγαθού όπως το ακίνητο, για αυτό σας ζητούμε να μην αποφασίζετε παράλογα, ούτε να εφαρμόζετε βίαια μέτρα αφαίρεσης της περιουσίας μας.

Σας καλούμε να δείξετε με έμφαση την προσήλωσή σας, μακριά από τα παράλογα,  στα νόμιμα και τα συμφωνημένα.

Σας τονίζουμε, πως πρέπει να διακόψετε τον ταχύ δρόμο της νόμιμης βίας που ασκείται εσείς, ανελέγκτως μέχρι τις κάθε επόμενες εκλογές, για να φρενάρει η εξωφρενική ταχύτητα της βίας που αναπτύσσεται στην συνείδηση των πολιτών ως μόνη διαφυγή, και παράγει μέχρι σήμερα τα λίγα, μπροστά στα πολλά που θα ακολουθήσουν.

Σας ζητούμε, επί τέλους να δεχθείτε, εσείς οι ίδιοι που στείλαμε στην βουλή, και οι 300 σύσσωμοι, την έναρξη Λογιστικού Ελέγχου για την τελευταία 10ετία, ώστε να αποτελέσει βάσει αναφοράς, για να αποφεύγονται στο μέλλον ανάλογα.

Μόνο για αυτό. Δεν μας ενδιαφέρει αν και ποιοί θα έπρεπε να πάνε φυλακή.

Δεν μας ενδιαφέρει αυτό. Μπορεί, αν θέλει, να το ζητήσει ο κος Ρακιντζής.

Μας ενδιαφέρει, η προβολή, ότι δέχεται η κυβέρνηση πως δεν υπάρχει το ανέλεγκτο, και ότι αυτός ο Λογιστικός έλεγχος, θα διατηρεί εφεξής στους διαχειριστές της Ελληνικής Οικονομίας, ότι θα επαναληφθεί, ώστε να μην μπορούν να συμβούν τα ίδια.

Η συνέχιση της ίδιας τυφλής πορείας χωρίς ούτε ένα σκύλο οδηγό, πάει στον αγύριστο ολόκληρη την χώρα, μαζί και την πολιτική παρωδία που την διοικεί.

Επειδή μπουκώσαμε στα ψέματα, τώρα χρειάζεται η αλήθεια, για να βγει το πολιτικό σύστημα από την ακραία καταφρόνια και να καμφθεί μέχρι να εξαφανιστεί η τρομοκρατία, που δεν βοήθησε πουθενά την ευημερία.

Πηγή: ηλ.τα.


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x