Ηράκλειο Κρήτης | Εξασφάλιση χώρου για τη δημιουργία νέου Πάρκου

Ηράκλειο Κρήτης | Εξασφάλιση χώρου για τη δημιουργία νέου Πάρκου


0 0 ψήφοι
Article Rating

Σημαντική έκταση 3,5 στρεμμάτων σε πυκνοκατοικημένη περιοχή Δυτικά της πόλης με χρηματοδότηση 176.521 ευρώ που διεκδίκησε και πέτυχε από το Πράσινο ταμείο απέκτησε ο Δήμος Ηρακλείου προς όφελος των Δημοτών.

Ο χώρος βρίσκεται επί της Λεωφόρου 62 Μαρτύρων(απέναντι από την ΕΑΣΗ) και της οδού Σωπασή, και προορίζεται για την δημιουργία Πάρκου Πρασίνου και Αναψυχής, όπως προβλέπεται από το Σχέδιο Πόλης .

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση – ανάσα για τα Δυτικά προάστια της πόλης και συγκεκριμένα για τις τρεις συνοικίες Δειλινών, Καμινίων και Θερίσου, αφού, όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Κουράκης που βρέθηκε στη περιοχή, θα αποδοθεί στους πολίτες άλλος ένας πνεύμονας Πρασίνου, αναψυχής ,πολιτισμού και Άθλησης που τον έχει ανάγκη η περιοχή και θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα ζωής τους.

Όπως επεσήμανε ο κ. Κουράκης, «η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να διεκδικεί τη χρηματοδότηση έργων, δράσεων από διάφορα προγράμματα ΠΑΝΤΟΤΕ χωρίς να επιβαρύνονται οι Δημότες. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή και οι υπηρεσίες του Δήμου χάρη στην εντατική τους προσπάθεια καταφέρνουν να έχουν μελέτες ώριμες και στην ώρα τους αλλά και πράξεις Αναλογισμού για να μην χάνεται ούτε ένα ευρώ προς όφελος της πόλης».

http://www.aftodioikisi.gr

 


Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x