Λειτουργία Τράπεζας Χρόνου στο Ηράκλειο Κρήτης

Λειτουργία Τράπεζας Χρόνου στο Ηράκλειο Κρήτης0 0 ψήφοι
Article Rating

Το Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Ζωοδόχος Πηγή» στα πλαίσια του «Δικτύου Κοινωνικής Φροντίδας στο Δήμο Ηρακλείου», στο οποίο είναι και συντονιστής φορέας, γνωστοποιεί τη  λειτουργία της Τράπεζας Χρόνου στο Ηράκλειο.

Η Τράπεζα Χρόνου είναι ένα δίκτυο αχρήματης και αλληλέγγυας οικονομίας, ένα μέσο ανταλλαγής υπηρεσιών και προϊόντων που λειτουργεί με μονάδα συναλλαγής το χρόνο και όχι χρήμα.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Παραδείγματος χάρη, ένας λογιστής προσφέρει φοροτεχνικές υπηρεσίες και δέχεται κηπουρικές εργασίες ή ένας καθηγητής μαθηματικών παραδίδει μαθήματα και σε αντάλλαγμα παίρνει ποσότητα λαδιού.

Σε  αυτό το δύσκολο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον, η Τράπεζα Χρόνου στοχεύει να  αναδείξει ανθρώπινες αξίες όπως η αλληλεγγύη, η προσφορά και η βοήθεια προς το συνάνθρωπο.


Για περαιτέρω διευκρινήσεις για την Τράπεζα Χρόνου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται Δευτέρα έως Παρασκευή 9π.μ. με 5 μ.μ. στα γραφεία της Ζωοδόχου Πηγής (οδός Μ. Ασίας, Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-344094), στο Γραφείο Διαμεσολάβησης (οδός Μεραμβέλου 56, τηλ. 2810-242190)  και στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Χρόνου http://www.koinonikesdomes.gr/trapezachronou.

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x