Κίνα: Το πρώτο και πανάκριβο υποβρύχιο στούντιο στον κόσμο!

Κίνα: Το πρώτο και πανάκριβο υποβρύχιο στούντιο στον κόσμο!


0 0 ψήφοι
Article Rating

Την  “πόλη του κινηματογράφου” πρόκειται να στήσει ο πλουσιότερος άνθρωπος της Κίνας, ο Wang Jianlin, μέσα από τη δημιουργία του πιο ακριβού κινηματογραφικού στούντιο στον κόσμο! Η κινέζικη βιομηχανία μιλά για ένα έργο που θα κοστίσει 5,1 δισ. ευρώ, κατατροπώνοντας τις υποδομές του Χόλυγουντ και τραβώντας τα φώτα παγκοσμίως.

Ο 58χρονος πρόεδρος της ομάδας Wanda παρουσίασε το έργο σε τελετή στο Qingdoa της Κίνας, στην οποία και παρευρέθηκαν ο Leonardo Di Caprio, η Nicole Kidman, ο John Travolta, η Catherine Zeta-Jones, ο Ewan McGregor και o Harvey Weinstein.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών
Σκοπός του κ. Jianlin είναι να μετατραπεί η κινηματογραφική βιομηχανία της Κίνας σε υπερδύναμη, μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Η “πόλη του κινηματογράφου” θα απλώνεται σε 10.000 τ.μ. και θα περιλαμβάνει 20 στούντιο, όπως επίσης και το πρώτο υποθαλάσσιο στούντιο στον κόσμο! Παράλληλα, εκεί θα υπάρχει πέρα από το εμπορικό κέντρο και τα θεματικά πάρκα… επτά ξενοδοχεία, ένα γιώτ κλαμπ με 30 θέσεις σκαφών και δυο μουσεία: ένα μουσείο κινηματογράφου και ένα με κέρινα ομοιώματα.

“Το μέλλον της κινηματογραφικής βιομηχανίας βρίσκεται στην Κίνα, μια χώρα με 1,3 δισ. πολίτες και οικονομία που αναπτύσσεται σε ταχύ ρυθμό. Μπορεί αυτή τη στιγμή να βρισκόμαστε στο 50% της οικονομίας των , αλλά μέσα σε 10 χρόνια θα καλύψουμε τη διαφορά”, δήλωσε ο κ. Wang στην τελετή.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο όμιλος Wanda έχει ήδη υπογράψει συμφωνία με τις πιο μεγάλες εταιρείες εκπροσώπησης ηθοποιών, με σκοπό να παράγουν 30 ξένες ταινίες και 100 Κινέζικες παραγωγές το χρόνο. Άλλωστε, η επιρροή της Κίνας στο Χόλυγουντ έχει γίνει ήδη γνωστή μέσα στο 2013, αφού πολλές Κινέζικες επιχειρήσεις βοήθησαν στη διεξαγωγή διάσημων ταινιών, όπως το: «Skyfall», «The Hobbit» και το «Iron Man 3».

Πηγή: FlowMag


Link…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x