Κήπους για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης παραχωρεί το ΑΠΘ

Κήπους για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης παραχωρεί το ΑΠΘ


0 0 ψήφοι
Article Rating

Κίνητρα στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης για την παραγωγή δικών τους βιολογικών λαχανικών, δίνει η Γεωπονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου που τους παραχωρεί, για δεύτερη συνεχή χρονιά, κήπους σε έκταση του πανεπιστημιακού αγροκτήματος.

Πρόκειται για 150 νέους κήπους, με έκταση του καθενός, τα 100 τ.μ. και με κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα, στα 120 ευρώ ετησίως, με δικαίωμα παραμονής κάθε καλλιεργητή ως τρία έτη.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Τα έσοδα που θα προκύψουν θα διατεθούν στο ταμείο του αγροκτήματος και θα χρησιμοποιούνται για τις λειτουργικές ανάγκες των κήπων, την επέκταση του προγράμματος, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την εκπαίδευση των

φοιτητών.

Στους χρήστες θα παρέχονται συμβουλευτική υποστήριξη από φοιτητές της Γεωπονικής Σχολής και γεωπόνο – βιοκαλλιεργητή, εκπαιδευτικά σεμινάρια, νερό άρδευσης, με ανεξάρτητη παροχή σε κάθε τεμάχιο και κοινόχρηστους χώρους υγιεινής.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης οι οποίοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2310-473842 καθώς και στον ιστότοποhttp://www.agroctima.auth.gr.


Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου και ώρα 12.00, στο αμφιθέατρο της κεντρικής βιβλιοθήκης του ΑΠΘ.

Να σημειωθεί ότι στην κλήρωση θα συμπεριληφθούν οι αιτήσεις όσων δεν κληρώθηκαν κατά την περσινή χρονιά οι οποίοι δεν απαιτείται να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση.

καθημερινή

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x