«Άναψε» η Κοινωνική Κουζίνα του Δήμου Σερρών για μέχρι και 60 δημότες0 0 ψήφοι
Article Rating

Η Κοινωνική Κουζίνα του Δήμου Σερρών θα διανέμει φαγητό σε 35-40 πολίτες συμπολίτες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για την κάλυψη των αναγκών περίπου 60.

Επειδή, όμως, οι ανάγκες των συνανθρώπων αυξάνουν καθημερινώς και το ποσό που έχει εξασφαλίσει ο Δήμος «είναι σαφές ότι πρέπει να ενισχυθεί με τη συνδρομή όσων κατέχουν τη δύναμη να το κάνουν, προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά τη προσπάθεια, ο Δήμος Σερρών απευθύνει έκκληση και ζητεί την ενεργητική συμπαράσταση πολιτών και φορέων (με τη παροχή ειδών διατροφής κι εθελοντικής εργασίας) για να συνεχίσει απρόσκοπτα την παροχή του φαγητού, ώστε να συνεχίσει να συνδράμει στους δύσκολους αυτούς καιρούς τους πολίτες που πρέπει να βοηθηθούν», σημείωσε στις δηλώσεις του ο δήμαρχος.

Τέλος, από την πλευρά της η αντιδήμαρχος κα Αρβανίτη-Αγιαννίδου σημείωσε ότι η διανομή μερίδων φαγητού ξεκινά και θα γίνεται, μετά την απαιτούμενη καταγραφή των δικαιούχων (με την προσκόμιση εκκαθαριστικού φορολογικής δήλωσης, πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης κ.α. απαιτούμενων δικαιολογητικών).

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

http://www.aftodioikisi.gr


Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x