Σπιτική κουζίνα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Σπιτική κουζίνα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής


Τον Μάιο άνοιξε τις πόρτες της η Σπιτική Κουζίνα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, στην υπόγεια διάβαση του σταθμού ΗΣΑΠ.

Κάθε μέρα θα προσφέρεται σε εξαιρετικά προσιτή τιμή φρεσκομαγειρεμένο σπιτικό σε όλους τους κατοίκους του δήμου χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Οι ώρες λειτουργίας είναι Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 12.00 μέχρις τις 17.00. Κάθε μέρα στο χώρο της Σπιτικής Κουζίνας θα υπάρχει πίνακας με τα το μενού της επόμενης μέρας ενώ οι δημότες θα μπορούν να προτείνουν φαγητά που επιθυμούν να ενταχθούν στο μενού. Κάθε μέρα θα είναι διαθέσιμα τέσσερα τουλάχιστον διαφορετικά πιάτα.

Η Σπιτική Κουζίνα προορίζεται να υποστηρίξει όλου τους πολίτες και ιδίως τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες (εργαζόμενες μητέρες, νέοι γονείς, μοναχικά άτομα, οικονομικά αδύναμοι, κ.α.) με ποιοτικό, μαγειρεμένο φαγητό σε συμβολική τιμή, υπό τη μέριμνα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής.

Πηγή http://socialpolicy.gr/2013/06/%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B7%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B1.html?fb_source=pubv1


Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…