Με το βραβείο Premio Ipazia τιμήθηκε η καρδιοχειρουργός Μαρία Αρώνη

Με το βραβείο Premio Ipazia τιμήθηκε η καρδιοχειρουργός Μαρία Αρώνη


0 0 ψήφοι
Article Rating

Στη Διευθύντρια της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής της Ευρωκλινικής Αθηνών, καρδιοχειρουργό, επίκουρο καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Κορνέλ, των Μαρία Αρώνη, απονεμήθηκε το βραβείο Premio Ipazia – Feminine Excellence in the Mediterranean 2012 για το εξαίρετο έργο που έχει προσφέρει διεθνώς μέσα από την επιστημονική της δράση.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις 23 Νοεμβρίου στη Γένοβα της ς, στα πλαίσια του φεστιβάλ Dell' Eccellenza al Femminile, το οποίο έχει λάβει ως τώρα τρία βραβεία από τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας Giorgio

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Napolitano.

Το εν λόγω βραβείο τιμά γυναίκες από τις χώρες της Μεσογείου, που με το έργο τους έχουν συνεισφέρει σε διάφορους τομείς της πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και επιστημονικής ζωής σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής, Παύλος Τρυποσκιάδης, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς που συνεργαζόμαστε με ανθρώπους του βεληνεκούς της κυρίας Μαρίας Αρώνη. Συγχαίρουμε την κυρία Μαρία Αρώνη, για τη σημαντική αυτή διάκριση, η οποία επιβεβαιώνει το κορυφαίο επίπεδο των συνεργαζόμενων ιατρών του Ομίλου Ευρωκλινικής. Ο Καρδιοχειρουργικός Τομέας, μέλος του οποίου είναι η κα. Μαρία Αρώνη, παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, αντίστοιχες με εκείνες των κορυφαίων κέντρων του εξωτερικού».

health.in.gr


Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x