Μουσείο Ηρακλειδών | Επιβράβευση με δωρεάν είσοδο για ποδηλάτες0 0 ψήφοι
Article Rating

Τους τολμηρούς ποδηλάτες της Αθήνας, που αψηφούν τον καύσωνα, τους απρόσεκτους οδηγούς Ι.Χ. και τους κακοσυντηρημένους δρόμους της πόλης, αποφάσισε να επιβραβεύσει το Μουσείο Ηρακλειδών, προσφέροντάς τους δωρεάν είσοδο στην έκθεση «M.C. Escher – V. Vasarely: Από τη λογική της Τέχνης στη λογική των Μαθηματικών» καθ' όλη τη διάρκεια λειτουργίας του (Παρασκευή από τη 1 ώς τις 9 μ.μ., Σάββατο και Κυριακή από τις 11 π.μ. ώς τις 7 μ.μ.).

Επιπλέον, όσοι επισκέπτονται τους χώρους του μουσείου με τα ποδήλατά τους θα εξασφαλίζουν προσφορές σε επιλεγμένα είδη του πωλητηρίου, καθώς και 20% έκπτωση στο καφέ «Θόλος», ακριβώς απέναντι από την είσοδο του κτιρίου.

Στόχος της πρωτότυπης δράσης είναι η προώθηση της χρήσης ποδηλάτου για τις καθημερινές μετακινήσεις στο κέντρο της πόλης, η οποία, σύμφωνα με τη διοίκηση του μουσείου, μπορεί να συμβάλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Αθηναίων.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει ώς την παύση λειτουργίας του μουσείου λόγω των θερινών διακοπών – από τις 29 Ιουλίου μέχρι τις 24 Αυγούστου. Στο ίδιο διάστημα, διοργανώνονται βιωματικά εργαστήρια σχεδίου για ενηλίκους, κύκλος σεμιναρίων με θέμα «Τέχνη και – Αισθητικές προκλήσεις και νοητικές αφαιρέσεις» και θερινά εκπαιδευτικά προγράμματα για οργανωμένες ομάδες παιδιών από δήμους, συλλόγους γονέων κ.λπ. (περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 34.61.981). Η έκθεση «Τέχνη και » περιλαμβάνει έργα των Maurits Cornelis Escher και Victor Vasarely από τη μόνιμη συλλογή του μουσείου, τα οποία θα ανανεώνονται περιοδικά.


Χριστινα Σανουδου για την καθημερινή

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x