Νέα ιδέα – όπλο κατά των νεοταξιτών

Νέα ιδέα – όπλο κατά των νεοταξιτών

Μοιραστείτε το άρθρο:

ΕΑΝ ΟΙ "ΜΕΓΑΛΟΙ" "(ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ -ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ) ΚΑΙ ΟΙ "ΜΙΚΡΟΙ" (ΠΙΟΝΑ ΤΩΝ ΣΚΟΡΠΙΑΝΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ) ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗΝ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ "ΟΠΛΟ", ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΙΚΥΡΙΑΣ (ΒΕΤΟ) ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΙ ΤΩΝ ΣΚΟΡΠΙΩΝ ΣΕ ΝΑΤΟ, ΕΕ:

ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΧΩΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΧΩΣ ΟΛΥΜΠΙΑ, ΔΙΧΩΣ ΑΦΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ.

ΓΙΑ ΣΚΕΦΘΗΤΕ :

  • ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΗ Η ΑΦΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ! (ΑΠΟ ΑΡΝΗΣΙ ΕΩΣ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΙ!)
  • ΝΑ ΑΠΕΧΩΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!
  • ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΩΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ" (OLYMPICS), ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ. (ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΧΑΝ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, ΚΑΘ' ΟΣΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΜΑΚΛΕΔΟΝΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο Α')

ΑΥΤΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗ!!!!!

ΕΑΝ ΓΙΝΗ Η ΑΦΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ, Η ΦΛΟΓΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΕΡΙΑ (ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ 9 ΜΟΥΣΣΩΝ, ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ), ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΘΗ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ (ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ – ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ "ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ" ), ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΟΚΑΠΗΛΟΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ, ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.

ΑΠΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΣΚΟΡΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ "ΦΙΛΑ" ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 300 Π.Χ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΕΤΕΡΟΘΑΛΗΣ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ;;;;
ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ : ΟΛΥΜΠΙΑΣ (ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ), ΦΙΛΙΠΠΟΣ, … ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΚΑΣΑΝΔΡΟΣ, ΑΝΤΥΠΑΣ, ΑΡΧΕΛΑΟΣ, ….. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ, "ΣΥΜΠΑΘΟΥΝΤΕΣ" ;;;;

ΣΕΒΟΜΕΘΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΔΙΟΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΙΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΖΗΣΗ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΩΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗ!!

close

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΣT ΓΙΑ COVID-19

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου


Μοιραστείτε το άρθρο: