Νέα λεωφορειακή γραμμή για τη διασύνδεση των δικαστικών κτιρίων

Νέα λεωφορειακή γραμμή για τη διασύνδεση των δικαστικών κτιρίων


0 0 ψήφοι
Article Rating

Η ειδική λεωφορειακή γραμμή 070 «Γηροκομείο-Άρειος Πάγος-Δικαστήρια Ευελπίδων» ξεκινά τη λειτουργία της τη Δευτέρα 1η Απριλίου με στόχο την καλύτερη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των μετακινούμενων από και προς τα Δικαστήρια Αθηνών.

Η γραμμή, που θα εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό το οποίο επιθυμεί να μεταβεί στα Δικαστήρια Αθηνών (Διοικητικά Δικαστήρια επί της οδού Λουίζης Ριανκούρ, Άρειο Πάγο και Εφετείο επί της Λεωφ. Αλεξάνδρας και Κυρίλλου Λουκάρεως καθώς και Πρωτοδικείο επί της οδού Ευελπίδων), θα έχει αφετηρία επί της Λεωφ. Κηφισίας στο ύψος του Γηροκομείου και την εξής διαδρομή:

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Από Λεωφ. Κηφισίας στο ύψος του Γηροκομείου, συνέχεια Λεωφ.

Κηφισίας, δεξιά Λεωφ. Αλεξάνδρας, δεξιά Μουστοξύδη, δεξιά Ευελπίδων, αναστροφή στο παρκάκι έναντι των Δικαστηρίων, δεξιά Ευελπίδων, αριστερά Μουστοξύδη, δεξιά Μπούσγου, αριστερά Βραΐλα, αριστερά Λεωφ. Αλεξάνδρας, αριστερά Λεωφ. Κηφισίας, αναστροφή στη διασταύρωση Λεωφ. Κηφισίας και Κατεχάκη πάνω από τη γέφυρα, αριστερά Λεωφ. Κηφισίας έως την εσοχή της στάσης Γηροκομείου.

Στάσεις θα πραγματοποιούνται σε όλες τις υπάρχουσες της διαδρομής. Η γραμμή θα λειτουργήσει δοκιμαστικά για χρονικό διάστημα δύο μηνών, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 8.00 έως τις 15.00 με συχνότητα δρομολογίων ανά 30′.

Η συνέχιση λειτουργίας της νέας γραμμής, μετά την πάροδο των δύο μηνών, θα εξαρτηθεί από την επιβατική κίνηση την οποία θα παρουσιάσει στο διάστημα δοκιμαστικής λειτουργίας της.


http://www.newsbeast.gr

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x