Νοιάζομαι – Μοιράζομαι στο Σύνταγμα στις 23 Δεκεμβρίου

Νοιάζομαι – Μοιράζομαι στο Σύνταγμα στις 23 Δεκεμβρίου


0 0 ψήφοι
Article Rating

Νοιάζομαι – Μοιράζομαι” λένε από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στο κοινό αγαπημένοι ηθοποιοί και παρουσιαστές του MEGA.

Συμμετέχοντας σε μια ειδική καμπάνια, οι άνθρωποι του MEGA προτρέπουν το κοινό να συμμετάσχει στην ενέργεια του καναλιού και του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων για συλλογή ρούχων, τροφίμων, παιχνιδιών, μικροσυσκευών, ειδών προσωπικής υγιεινής, βρεφικών τροφών που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος για άπορες οικογένειες.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Εκτός από τα σποτς, έως τις 23 Δεκεμβρίου το MEGA θα ενημερώνει το κοινό για τις ανάγκες των συμπολιτών μας μέσα από τις εκπομπές του με ρεπορτάζ και θέματα

στα στούντιο, αλλά και online τόσο από το επίσημο site στο www.megatv.com όσο και από όλες τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του MEGA.

Αυτή τη Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων, τα αγαπημένα πρόσωπα του MEGA θα βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος από τις 09.00 το πρωί έως τις 09.00 το βράδυ για να υποδεχτούν τις προσφορές του κόσμου και να στηρίξουν τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το MEGA θα διακόπτει το πρόγραμμά του και με ζωντανές συνδέσεις αλλά και μέσω του διαδικτύου θα μεταφέρει τις εντυπώσεις των παρευρισκόμενων, μετατρέποντας μια πράξη αλληλεγγύης σε χριστουγεννιάτικη γιορτή.


Ωφελημένοι από την ενέργεια αυτή θα είναι χιλιάδες άπορες οικογένειες της Αθήνας που περιμένουν τη συνδρομή των συμπολιτών τους για να περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα.

http://www.ygeiaonline.gr

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x