Ο Κακός Δαίμων της Οικουμένης;


0 0 ψήφοι
Article Rating

( του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη)

Ο κακός δαίμων της οικουμένης είναι ο Αμερικανικός ιμπεριαλισμός. Αν αυτός εξασθενήσει η ανθρωπότης θα βρει τον δρόμο για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της. Πάντα θέλει απέναντι του ΕΧΘΡΟ για να δικαιολογεί την ύπαρξη του, τους δυσβάστακτους εξοπλισμούς και τους πολέμους. Στο παρελθόν είχε την Σοβιετική Ενωση. Μετά την πτώση της βρήκε το Ισλάμ με το πρόσχημα της Τρομοκρατίας. Ισως αύριο να έλθει ο «Κίτρινος Πυρετός» και μετά την επιβολή της Παγκόσμιας Δικτατορίας της, ποιός ξέρει, ίσως μας παρουσιάσουν την απειλή των… Εξωγήινων.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Με αυτόν τον παραλογισμό επετέθη στην Κορέα, Κούβα, Βιετνάμ, Γρανάδα, Λιβύη, Ερυθραία, Παναμά, Λίβανο και με τους κόντρας και τους δικτάτορες έβαλε καθεστώτα-ανδρείκελα και αχυρανθρώπους στη Χιλή, Νικαράγουα, Βενεζουέλα, Ελλάδα, Κύπρο, Περσία και τώρα στο Ιράκ, Αφγανιστάν κ.α. Από 5ετίας διεξάγει στο Ιράκ και Αφγανιστάν ένα πόλεμο σφαγής αμάχων και γενικής καταστροφής, και ηττάται κατά κράτος. Παρά ταύτα σχεδιάζει νέους τυχοδιωκτικούς πολέμους εναντίον του Ιράν, της Βόρειας Κορέας, Βενεζουέλας και έπεται συνέχεια. Αν φυσικά δεν του βάλλουν φραγμό οι λαοί. Μέσω των ελεγχόμενων μας κάνουν πλύση εγκεφάλων ότι για όλα φταίει το κακό Ισλάμ και τα κράτη που δεν υποτάσσονται στην διεθνή εξουσία, όπως παλαιότερα έφταιγε ο κακός κομμουνισμός…και πιό παλιά άλλοι. Δυστυχώς η πολύπαθη Ευρώπη αντί να χαράξει ανεξάρτητη πολιτική απέναντι στα ιμπεριαλιστικά και τυχοδιωκτικά σχέδια των Σιωνιστών έχει μεταβληθεί σε «ουραγό» τους, παρά την θέληση των λαών της.

Η Εικόνα της Καταστροφής

-Η δεύτερη επίθεση των στο Ιράκ εστοίχισε ως τώρα 655.000 αμάχους νεκρούς, πολλαπλάσιους τραυματίες, αστρονομικές καταστροφές και άνω των 2 εκατομμυρίων προσφύγων.


– 3.422 Αμερικανών στρατιωτικών νεκρών και πολλαπλάσιων τραυματιών από της ενάρξεως Πολέμου.

– Ο στο Ιράκ στοίχισε $ 427, 338, 215, 837 δολάρια. [ Τα χρήματα αυτά αφαιρέθηκαν από την υγεία, την παιδεία, την κοινωνική πρόνοια, τις συντάξεις, την ανανέωση της απηρχαιομένης υποδομής, την έρευνα και ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος κ.α. Κερδισμένο μόνον βγήκε το Στρατιωτικό-Βιομηχανικό Κατεστημένο και οι πολυεθνικές ]

– Οι 2.000 αεροπορικές επιδρομές των άφησαν άστεγες 2.000 οικογένειες Αφγανών, ενώ και δεκάδες χιλιάδες είναι οι νεκροί και οι τραυματίες.

– Δικαιολόγησαν την επίθεση στο Ιράκ ότι δήθεν υπήρχαν Πυρηνικά Οπλα, αλλά διεψεύσθησαν παταγωδώς.

– Υπεσχέθησαν την εγκαθίδρυση Δημοκρατίας στο Ιράκ και Αφγανιστάν και εγκατέστησαν χειρότερα θεοκρατικά και κλεπτοκρατικά καθεστώτα συνεργατών και δοσιλόγων.

Οι όμηρος του Ισραήλ

Ομως οι δεν είναι μόνες στον αγώνα κατά των λαών. Σύμμαχοι τους είναι η Βρετανία, Αυστραλία και ιδιαιτέρως το Ισραήλ. Το κρατίδιο αυτό κυριολεκτικά «τραβάει από την μύτη» την υπερδύναμη μέσω του πανίσχυρου Εβρακού λόμπι. Το Ισραήλ από εγκαταστάσεως του στην Παλαιστίνη έχει αποσταθεροποιήσει την ειρήνη στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Ανατολικής Μεσογείου. Και τούτο διότι εδραιώθηκε πάνω στην αδικία σε εδάφη Παλαιστινιακά. Προέβη στην Γενοκτονία των Παλαιστινίων, η οποία συνεχίζεται και σήμερον. Και ενώ οι πολεμούν αμείλικτα τους Αραβες και το Ισλάμ προς χάριν του Ισραήλ, δίνουν πακτωλό χρημάτων στο επιθετικό και ιμπεριαλιστικό Ισραήλ για να εξολοθρεύει τους γείτονες του και εναπομείναντας Παλαιστίνιους. [Πρόσφατα το Ισραήλ εισέβαλε στο Λίβανο, σκότωσε αθώους πολίτες και κατέστρεψε την χώρα, χωρίς να υποστεί καμμία κύρωση απο την διεθνή κοινότητα] Και ενώ τούτο διαθέτει άνω των 200 αδήλωτων Πυρηνικών Οπλων, οι και η Ε.Ε στρέφονται εναντίον του Ιράν, το οποίον ακόμη δεν έχει φτιάξει ούτε καν την υποδομή για την πυρηνική τεχνολογία. Δύο δηλαδή μέτρα και σταθμά. [Παλαιότερα το Ισραήλ έκανε δύο επιθετικούς πολέμους κατά των Αιγυπτίων και Σύρων με οπλικά συστήματα «made in USA»]

Το Παρασιτικό και Επεκτατικό Κρατίδιο

Οι έχουν χορηγήσει δωρεάν στο Ισραήλ πακτωλό οικονομικής και στρατιωτικής βοήθειας.[ Τα στοιχεία καλύπτουν την περίοδο από το 1949 ως τον Νοέμβριο του 1997]

– Εξωτερική Βοήθεια σε Δωρεές και Δάνεια συνολικό ποσόν $84,854,827,200

– Αλλη Στρατιωτική Βοήθεια :

$49,936,680,000 [ Αυτή αποτελεί το 12% της συνολικώς παρεχομένης βοήθειας από τις σε παγκόσμια κλίμακα]

– Τόκοι που πλήρωσαν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι για το Ισραήλ $1,650,000,000

– Συνολικό κόστος για τους Αμερικανούς φορολογουμένους υπέρ του Ισραήλ $134,791,507,200

Δικαιολογημένα ο πρώην πρόεδρος των , κ. Jimmy Carter είπεν: «νομίζω ότι όσον αφορά την αρνητική εικόνα του έθνους μας στον έξω κόσμο, αυτή η κυβέρνηση είναι η χειρότερη στην ιστορία »

 

Η Βαγδάτη Πόλη Φάντασμα
Είχα την τύχη να γνωρίσω την Βαγδάτη, την ωραία αυτή πόλη προ της καταστροφής της. Ητο μιά θαυμάσια μεγαλούπολη με φαρδείς δρόμους, μεγάλες γέφυρες, πανέμορφα κτίρια, πάρκα και πλατείες, φαρδιά μπουλεβάρτα που θα τα ζήλευαν και οι μεγαλουπόλεις της Ευρώπης. Απλετος φωτισμός, ισχυρότατο νόμισμα (αναλογία 1 δηνάριο προς 4 USD. Τώρα είναι 1 USD προς αρκετές χιλιάδες δηνάρια ) αφθονία τροφίμων και οικονομικός οργασμός. Ο Σαντάμ είχε εθνικοποιήσει τον πετρελαικό πλούτο της χώρας και τα χρήματα τα διέθετε για την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του λαού του και την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων. Ηταν το μόνο λαικό κράτος που διέθετε ανεξιθρησκεία και είχαν δικαιώματα οι γυναίκες. Οποιος επισκεφθεί τώρα την Βαγδάτη σπάζει η καρδιά του. Μετά την πρώτη επίθεση των Αμερικανικών Δυνάμεων το 1991 η Βαγδάτη άρχισε να φθίνει με την επιβολή του εγκληματικού εμπάργκο. [ Τότε ‘εδολοφονήθηκαν' 300.000 στρατιωτικοί και εξ αιτίας του 10 ετούς εμπάργκο πέθαναν απο έλλειψη φαρμάκων, τροφίμων, ακαταλληλου νερού και λοιπών χρεωδών 1, 5 εκατ. άμαχοι] Τώρα η Βαγδάτη είναι σωρός ερειπίων. Ενα σωστό σφαγείο και νεκροταφείο. Ολα σχεδόν έχουν ισοπεδωθεί ή υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές και ακόμη καμμιά ανοικοδόμηση δεν έχει αρχίσει. Τα νοσοκομεία και οι αγορές έχουν καταστραφεί και δεκάδες χιλιάδες αθώων ανθρώπων, οι περισσότεροι των οποίων είναι ηλικιωμένοι, γυναίκες, παιδιά και άρρωστοι, σφαγιάζονται ανηλεώς από τους Αμερικανικούς βομβαρδισμούς και τις καθημερινές εκρήξεις των βομβιστών αυτοκτονίας. Πως το σηκώνει η συνείδηση τους να βομβαρδίζουν από αέρος και να ισοπεδώνουν ολόκληρα τετράγωνα για να σκοτώσουν μερικούς τρομοκράτες! Είναι το ίδιο σαν να κυνηγάς ψίλους στον αχυρώνα.

Η Ιστορία Επαναλαμβάνεται

Μήπως δεν έκαναν το ίδιο και στην Κορέα και στο Βιετνάμ; Στο Πολεμικό Μουσείο της Πιονγκ Γιανγκ είδα φωτογραφίες της βομβαρδισμένης πόλης κατά τον πόλεμο εκείνο. Ητο ολοκληρωτικά ισοπεδωμένη. Στην θέση της πόλεως υπήρχε ένα χέρσο οικόπεδο με μπάζα. Ολη η ανθρώπινη δραστηριότητα είχε μπει μέσα σε λαγούμια και υπόγειες στοές βαθειά στην γη για να γλυτώσει από τους βομβαρδισμούς. Ως και τις αγροικίες είχαν καταστρέψει οι «μακελάρηδες», όπως μας είπαν. Τέτοια μένος κατά της ανθρώπινης ζωής δεν ξαναείδε η ανθρωπότητα. Και επειδή αμύνοντο ηρωικά οι Κορεάτες, ο στρατηγός Μακ- Αρθουρ ήθελε να τους εξαφανίσει με Πυρηνικά Οπλα, αλλά τον απέτρεψαν.

Ο Αμερικανικός Λαός Θύμα και Θύτης

Ο Αμερικανικός λαός έχει κι' αυτός μερίδιο της ευθύνης των εγκληματικών κυβερνήσεων του. Είναι θύτης αλλά ταυτοχρόνως και θύμα. Θύτης γιατί ανέχεται την εγκληματική Σιωνιστική κλίκα που τον κυβερνά στο Λευκό Οίκο να εξαπολύει πολέμους, και θύμα διότι κι' αυτός στερείται ελευθερίας, δημοκρατίας και αντικειμενικής πληροφόρησης. Σήμερον ο μοιραίος για το Αμερικανικό Εθνος ηγέτης έχει συγκεντρώσει δικτατορικές εξουσίες στα χέρια του. Με την πρώτη ευκαιρία που θα συμβεί κάποιο γεγονός -κάτι που διόλου απίθανον να το προξενήσει ο ίδιος όπως συνέβη και με την 9/11– είναι σε θέση να κηρύξει νομίμως πλέον κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, να άρει άρθρα του Συντάγματος και να επιβάλει «δικτατορία» και με τον νόμο. Τώρα πιά είναι αργά για το Κογκρέσσο να πάρει πίσω την υπογραφή του για την αλλαγή του Συντάγματος. Τι κι' αν νοιώθουν τώρα οι Αμερικανοί πολίτες ντροπή για τα ειδεχθή εγκλήματα της κυβερνήσεως τους αλλά και για τα αντι-δημοκρατικά μέτρα που τους έχουν επιβάλει; Τότε που έπρεπε να αντισταθούν σήκωναν τις σημαιούλες και παρίσταναν τους «υπερπατριώτες»

Η Νέα Προεδρία

Ομως δεν αναμένεται με την νέα προεδρία το 2008 να αλλάξει αισθητά η κατάσταση, δεδομένου ότι και με τους Δημοκρατικούς στην εξουσία η ίδια Σιωνιστική κλίκα θα ελέγχει την κατάσταση. Αλλά ας ελπίσουμε ότι έστω και μιά μικρή αλλαγή θα βγάλει το Αμερικανικό έθνος από : α/ την σημερινή πορεία προς την δικτατορία, β/από το τέλμα του Ιράκ και Αφγανιστάν και γ/ θα αποτρέψει ένα νέο πόλεμο με το Ιράν.

Ας ελπίσουμε ακόμη ότι η νέα προεδρία θα ζητήσει συγνώμη για τα δεινά που έφερε στον κόσμο η προεδρία Μπους και ιδιαίτερα στον μαρτυρικό λαό του Ιράκ και Αφγανιστάν. Αυτή η θλιβερή προεδρία επεσσώρευσε στον κόσμο μόνον πολέμους, δεινά, βομβαρδισμούς, καταστροφές και θάνατο.

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x