Ο Πειραιάς περιμένει 2,2 εκατ. τουρίστες το 2013

Ο Πειραιάς περιμένει 2,2 εκατ. τουρίστες το 2013


0 0 ψήφοι
Article Rating

Το 2013 αναμένεται να είναι μία ανοδική χρονιά για την κρουαζιέρα στην Ελλάδα. Ειδικότερα για το λιμάνι του Πειραιά το μεγαλύτερο της ανατολικής Μεσογείου αναμένονται 2,2 εκατομμύρια τουρίστες και 710 προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης, υποδεχόμενος το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του 2013 , το υπό ιταλική σημαία COSTA MAGICA και τον πλοίαρχο του cpt. Orazio d' Aita “ «το λιμάνι του Πειραιά, με 11 θέσεις ελλιμενισμού, νέες αίθουσες υποδοχής και σημαντικές επεκτάσεις στο νέο λιμάνι κρουαζιέρας είναι σήμερα το μεγαλύτερο λιμάνι κρουαζιέρας στη Μεσόγειο” και προσέθεσε:

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

«Το 2013 στο λιμάνι του Πειραιά θα υποδεχθούμε περισσότερα από 710 κρουαζιερόπλοια με 2,2 εκατ. τουρίστες. Η Ελλάδα είναι ένας μοναδικός τόπος προορισμού, που παρέχει ποιότητα, ασφάλεια, και διαθέτει φυσικές ομορφιές και διαχρονικό πολιτισμό».

Το COSTA MAGICA είναι της ιταλικής εταιρίας COSTA, η οποία ανήκει στον όμιλο της Carnival, και της οποίας τα πλοία θα επισκεφθούν το λιμάνι του Πειραιά με 74 δρομολόγια το 2013 έναντι 33 του 2012.

http://www.protothema.gr

 


Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x