Ο ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟΣ(;) ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΜΟΛΕΝΣΚΥ…

Ο ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟΣ(;) ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΜΟΛΕΝΣΚΥ…


0 0 ψήφοι
Article Rating
(σ.σ.Βισάλτης: Αλέξανδρε παρόμοια έχουμε και στην Θεσσαλονίκη. Κλίκ εδώ)
ΕΡΕΥΝΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ
Επιμέλεια θέματος ΧΡΟΝΟΣ
Φωτογραφική επιμέλεια CLOUDZERO
Οι αναφορες για το συγκεκριμένο σπίτι-πύργο στο διαδικτυο είναι συγκεκριμένες και έχουν ως εξής:
Ενα παράξενο φάντασμα “φιλοξενεί” ο πύργος της οδού Σμολένσκυ 4 στο Ν.Φάληρο. Ενα φάντασμα
που ανήκει σε έναν άνθρωπο που μοναδική του φιλοδοξία ήταν να αποκτήσει ένα αξίωμα. Ο ιδιοκτήτης του πύργου, ο έμπορος υφασμάτων Καρτάλης, παρά τα πλούτη που είχε, ποθούσε απεγνωσμένα να αποκτήσει ένα τίτλο, γι'αυτό και οι φίλοι του τον αποκαλούσαν “κύριο Δήμαρχο” ή “κύριο Υπουργό”! Στα τελευταία του λένε πως τρελάθηκε και αφού έχασε όλη την περιουσία του, κλείστηκε μέσα στον πύργο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή (κάτω από αδιευκρίνιστες
συνθήκες). Πολλοί ισχυρίζονται οτι για χρόνια έβλεπαν το φάντασμά του να τριγυρίζει στα δωμάτια και να μουρμουρίζει: “Μακριά από τον πύργο! Είναι δικός μου!”.
Με τον πύργο ασχολήθηκε και η τηλεοπτική εκπομπή Πύλες του ανεξήγητου, ενώ κάποιες άλλες αναφορες χαρακτηρίζουν τον πύργο ως το “σπίτι του μαύρου λύκου” !
Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές τα εγκαταλελειμμένα σπίτια προϊδεάζουν τον επισκέπτη και ειδικά τις νυχτερινές ώρες για παραφυσικά φαινόμενα. Όμως έχω την άποψη ότι καλό είναι να μην είμαστε αρνητικοί και ν αφήνουμε λίγο την σκέψη μας να ξεφεύγει από όλα τα στερεότυπα που μας έχουν μάθει…
Τωρα αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι πρόκειται για ένα κτίσμα του 19 αιώνα ,το οποίο βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση. Τα πατώματα έχουν πέσει μερικώς, η ξύλινη κουπαστή που συνδέει τον πρώτο με τον δεύτερο και εν συνεχεία με τον πύργο του τρίτου ορόφου τρίζει και είναι έτοιμη να σωριαστεί στο πάτωμα ενώ ένα τμήμα του σπιτιού έχει καταστραφεί από φωτιά.
Το μόνο που καταφέραμε να μάθουμε είναι ότι ο τελευταίος άνθρωπος που έζησε στο σπίτι πέθανε το 1978 και ενώ πρώτα είχε πεθάνει το 1976 η αδερφή του.
Το περίεργο της όλης υπόθεσης είναι ότι το σπίτι παρακολουθείται από έναν αινιγματικό τύπο , τον έκανα περίπου 60 ετών και ο οποίος μου ισχυρίστηκε ότι έχει αγοράσει τον πύργο , και επειδή συνεχώς μπαίνουν μέσα άγνωστοι και προξενούν φθορά στον πύργο ψάχνοντας για κρυμμένους θησαυρούς αυτός καταγράφει τις πινακίδες των αυτοκίνητων που προσεγγίζουν το χώρο.
Καλο είναι οποίος θελήσει να το επισκεφθεί να έχει το νου του γιατί το πιο πιθανό είναι να βρει Κανά ναρκομανή μέσα.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικο εδώ

Πηγή: ΒΙΣΑΛΤΗΣ

Σύνδεσμος στην Πηγή…


Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών
0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x