Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ!! ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ!!

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ!! ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ!!


0 0 ψήφοι
Article Rating

ΚΛΕΙΣΤΟΝ… ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ… ΠΩΛΕΙΤΑΙ. Βασανιστικά επαναλαμβανόμενες τον τελευταίο καιρό οι εικόνες που συναντούμε καθημερινά καθώς βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή όσον αφορά τη βιωσιμότητά τους οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, πολλές από τις οποίες κατεβάζουν ρολά χτυπημένες από την ύφεση.

Σχόλιο Απολλώνιου:Μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν οι Έλληνες καταναλωτές που προτιμούν τα ξενόφερτα  πολυκαταστήματα  σνομπάροντας τα Ελληνικά !! Να δούμε όταν κλείσουν θα μπορέσουν να απορροφήσουν τα πολυκαταστήματα όλους αυτούς που θα μείνουν χωρίς δουλειά!!

Σε χαμηλά επίπεδα βρίσκεται το ενδιαφέρον των επαγγελματιών που δεν παίρνουν το ρίσκο να ανοίξουν καταστήματα, φοβούμενοι ότι θα πέσουν έξω, με αποτέλεσμα σε πολλές περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης να μένουν ξενοίκιαστα τους τελευταίους μήνες. Πολλά από τα μικρά μαγαζιά, τα οποία βρίσκονται στις παρόδους των κεντρικών εμπορικών δρόμων που κάποτε ήκμαζαν, αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, κλείνουν και παραμένουν άδεια για αρκετό καιρό, προκαλώντας την έντονη ανησυχία των εμπόρων.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ο εμπορικός κόσμος αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή πολύ σοβαρά προβλήματα.

Αρκεί μια βόλτα στα εμπορικά καταστήματα για να διαπιστώσει κανείς την υποτονική κίνηση, τη μεγάλη μείωση στη ζήτηση και την αρνητική ψυχολογία τόσο των καταναλωτών όσο και των εμπόρων.

«Παρά τις συνεχείς επισημάνσεις μας για την πορεία της αγοράς, ακολουθείται μια στείρα και μονοδιάστατη πολιτική, από την οποία απουσιάζουν δράσεις για την αναθέρμανση της οικονομίας. Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση με κάθε τρόπο», σημειώνει ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο οποίος εκτιμά ότι «η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη και ο κίνδυνος λουκέτου είναι σήμερα περισσότερο ορατός από ποτέ».


Εκπρόσωποι Εμπορικών Συλλόγων από διάφορες γωνιές της Αττικής μιλούν για κάμψη στην αγορά που φτάνει ακόμα και το 50%.

Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x