ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ … ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ … ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ … ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

Η Κεντρική Επιτροπή του ΕΑΡ στην συνεδρίαση της, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009, συνεκτιμώντας την ιδεολογικοπολιτική και οργανωτική κατάσταση που έχει περιέλθει το Ελληνικό Κίνημα αλλά και το ΕΑΡ ως κόμμα, αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:


1.            Την ένταξη του ΕΑΡ στην πολιτική και οργανωτική συγκρότηση του κινήματος «ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ», ή “ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ” με επικεφαλής το συν-‘Ελληνα Τρύφωνα Ολύμπιο.

2.            Το  ΕΑΡ πλέον διακόπτει άμεσα κάθε πολιτική δραστηριότητα.

3.            Η Κεντρική Επιτροπή καλεί τα μέλη του ΕΑΡ να ενταχθούν στο «ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ».

4.            Η Κεντρική Επιτροπή εξουσιοδοτεί τα παραμένοντα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου να ρυθμίσουν τα νομικά και άλλα θέματα και εκκρεμότητες  που προκύπτουν λόγω της αναστολής λειτουργίας του ΕΑΡ.

5.            Κατόπιν των παραπάνω εξελίξεων και της αδρανοποίησης του ΕΑΡ,  η Κεντρική Επιτροπή δεν έκρινε σκόπιμο να συμπληρωθούν οι κενές θέσεις του Πολιτικού Συμβουλίου.

Εκδηλώσεις με την Ρέα Καραγιάννη

Σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, το ΕΑΡ καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία και να ψηφίσουν με βάση ότι τους επιβάλει η λογική και η συνείδησή τους.

Δυστυχώς στις εκλογές αυτές ήταν αδύνατο να συμμετάσχει  το ΕΑΡ.  Ας κάνουμε αυτά που πρέπει από δω και στο εξής έτσι ώστε το νέο Κίνημα, το  «ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ», να αποκτήσει την πολιτική εκείνη οντότητα που θα εκφράζει τους πόθους και θα διεκδικεί τα δίκαια των Ελλήνων.