Οι τρεις βασικές αρχές ενός Αλχημιστή

Οι τρεις βασικές αρχές ενός Αλχημιστή


0 0 ψήφοι
Article Rating

Ονείρεμα:
Μια Πράξη μετουσίωσης και το σπάσιμο του φράγματος της Αντίληψης!
Είναι μία διαδικασία μαγική και πέρα από κάθε φαντασία, κατά την οποία
ο άνθρωπος αποκτά τα Φτερά του και γίνεται ο Άγγελος που ήταν πάντα!

Αυτό επιτυγχάνεται με την σύνδεση της Δεξιάς πλευράς του ανθρώπου με την Αριστερή χτίζοντας μια γέφυρα ανάμεσα τους, που να τις ενώνει. Ούτως ή άλλως ο άνθρωπος ‘πετάει' συνέχεια με την σκέψη και την φαντασία του, άλογα, τις περισσότερες φορές και άσκοπα, αλλά μπορεί και να το συστηματοποιήσει αυτό, να το προάγει και να το ολοκληρώσει, τιθασεύοντας πολλά από τα άγρια άλογα ένστικτα του.

Αντιστοιχεί στον τελευταίο σταθμό του Οδυσσέα, στην Μνηστηροφονία, κατά την διάρκεια του οποίου, ο ταλαιπωρημένος βασιλιά της Ιθάκης, χάνει την ανθρώπινη μορφή και μετατρέπεται σε Υπεράνθρωπο Ηρακλή, ξαναγεννημένος από την Αλκμήνη και τον Δία.

Με αυτό τον τρόπο και πετώντας τα κουρέλια της κάμπιας, εισέρχεται θριαμβευτής στο Άγνωστο, ευθυγραμμίζοντας τα 12 τσεκούρια- κέντρα και περνώντας την φωτεινή σαΐτα του α ανάμεσα τους, από τα πόδια μέχρι το κεφάλι. Στον Ηρακλή, αντιπροσωπεύει τα Μήλα των Εσπερίδων και τις κάθετες μετακινήσεις του Σημείου της Αντίληψης στο ενεργειακό κουκούλι πλέγμα του ανθρώπου, καθώς και την επαφή και την συνδιαλλαγή με τα ανόργανα Όντα..
Όλες οι θρησκείες γνωρίζουν στον βαθύ εσωτερικό τους πυρήνα αυτήν την ‘Γνώση και την κρατούν καλά κλεισμένη σε απόκρυφα Αρχεία , μακριά από τον πολύ κόσμο και τους πιστούς τους.
Είτε γιατί οι πιστοί οπαδοί τους είναι πολύ ανώριμοι και ανίκανοι να χειριστούν τέτοια γνώση, είτε γιατί θέλουν να τους κρατούν στην ημιμάθεια και να τους ‘αρμέγουν.'
Όλες οι θρησκείες καλλιεργούν τον φόβο του Θεού και φτιάχνουν τους δούλους Του και τους σκλάβους με σκυμμένα κεφάλια.
Σκλάβους, που τους κατευθύνουν, βυθίζοντας τους στην άγνοια, τον φόβο, τον τρόμο, φοβούμενοιμη χάσουν την εξουσία, τον έλεγχο και την επικαρπία.
Γι αυτό βάζουν τους ανθρώπους, στο όνομα θεών της Αγάπης, κατά οξύμωρο σχήμα, να αλληλοεξοντώνονται μεταξύ τους με αγριότητα αφάνταστη και παραφροσύνη, στο όνομα προσωπικών θεών, σαν να ήταν ένα ζευγάρι δικά τους παπούτσια
που θα διεκδικούσαν την κατοχή.
Και μετά νίπτουν τας χείρας τους , λέγοντας πως φταίνε οι άνθρωποι, οι άλλες θρησκείες, όχι η δική τους και όχι, η ιδέα του θεού που προωθούν και συνεχίζουν να ευλογούν την…. Αγάπη.
Μια Αγάπη, που μένει μόνο στα χαρτιά πάντα, σαν ωραία λόγια και στους ψαλμούς και που δεν έχει ποτέ αντίκρυσμα στην καθημερινότητα αιώνες τώρα ,παρά τις μεγάλες υποσχέσεις.
Γι αυτό τρέμουν, μήπως ανοίξει το βιβλίο του Αρνίου και δώσουν λογαριασμό για την χρήση και την κατάχρηση που έκαναν, των όσων είχαν στα χέρια τους.
Αλλά, έχει ανοίξει ήδη και ένας Λέοντας από την γενιά …των Τζεντάι το διαβάζει, ενώ ένας άλλος, από την φυλή των Ελλήνων, των γιων του Δευκαλίωνα και της Πύρρας, το κρατούσε συνέχεια ανοιχτό, κάτω από την μύτη τους, διασώζοντας το με την μορφή παραμυθιού και κρατώντας τον εαυτό του σε εθελοντική Ομηρία.
 
Αυτή η εσωτερική γνώση ,υπήρξε η βάση της δημιουργίας όλων των θρησκειών και η συνδιαλλαγή με την εκάστοτε εξουσία, το αλισβερίσι, η αιτία του εκφυλισμού τους και των υπερβολών τους.
Αν υπάρχει θεός, δεν μπορεί παρά να είναι, Ο ΕΝΑΣ!
Για όλους τους ανθρώπους, χωρίς να διακρίνει χρώμα ή φυλή, χωρίς να χρειάζεται τεμένη και εκκλησιές και ακριβές φορεσιές.
Ένας θεός απλός, δίκαιος σαν τη φύση για όλους και το κυριότερο αποδεκτός από όλους.Ένας θεός χαρούμενος, δυνατός και τρυφερός χαμογελαστός, επεξηγηματικός και όχι μπαμπούλας… για να τρώμε το φαγητό μας.
Κοντά μας, δίπλα μας …αδελφός μας.
Ένας θεός που θα μπορούσε να πιει ένα ποτηράκι κρασί μαζί μας και να μοιραστεί την λύπη και την χαρά, που θα μπορούσαμε να κυλιστούμε μαζί του, σε καταπράσινο ανοιξιάτικο λιβάδι να παίξουμε μαζί του ξέγνοιαστα σαν παιγνιδιάρικα μικρά λιονταράκια και να πειράξουμε τις μπούκλες και τα γένια του.
Ένας θεός που δεν θα ζητούσε ποτέ από εμάς, να είμαστε δούλοι του και να τον προσκυνάμε στα τέσσερα, αλλά όρθιοι να τον αγκαλιάζουμε και να σηκώνουμε τα χέρια και τα μάτια μας στον ουρανό να τον αγγίξουμε.
Που να είναι σαν τον ‘Ήλιο που φωτίζει όλα τα πράγματα και τα πλάσματα της γης χωρίς διακρίσεις, χωρίς ανταλλάγματα και οβολούς
Χωρίς να ζητάει πλήθη πιστούς οπαδών αλλόφρονων.
Αν υπάρχει θεός δεν μπορεί να μη είναι κάπως έτσι και έτσι εμείς τον θέλουμε, σαν την Γη και τον Ήλιο και τα Αστέρια που λαμπυρίζουν το βράδυ και μας θυμίζουν αυτό το ¨Άπειρο που θα μας διεκδικήσει κάποτε.Έτσι τον θέλουμε, έτσι μπορούμε να τον καταλάβουμε και να τον αγαπήσουμε και να γίνουμε ΕΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
Παρ'όλη όμως την κατάχρηση εξουσίας των θρησκειών και τον κακό χειρισμό της Γνώσης, οι μοναχοί όλων των θρησκειών έχουν βαθιές γνώσεις αυτών των θεμάτων και δουλεύουν με αυτές όταν αποσύρονται, απο τα εγκόσμιαΔημιουργούν το ονειρικό σώμα με τις κατάλληλες ασκήσεις και σκληρή εκπαίδευση και μέσα από την καινούργια δυνατότητα , αλλά και πολλές φορές συνεργαζόμενοι μεταξύ τους , βοηθούν την Ανθρωπότητα να εξελίξει την Συνείδηση και αυτή είναι η μεγάλη τους προσφορά.
Γι αυτό και γίνονται θρύλοι, μύθοι και ιστορίες για τον Οδυσσέα, τον Ηρακλή , τον Αρζούνα τον Βούδα, τους Σαολίν, ¨Όσιοι, Νικάνωρας και Παίσιο, άγιοι…
 
Οι θρησκείες κρατούν πάντα κρυμμένο τον Κλειδοκράτορα και τα αρχεία του.
Ο Μεροβίγγειος δεν τον παραδώσει εύκολα αλλά, η Περσεφόνη θα δώσει όμως μια ευκαιρία.
Ο Νίο και η Ομάδα του Μορφέα θα τον ελευθερώσουν, θα φθάσουν στην Πηγήκαι ο Αρχιτέκνονας σε συνεργασία με την Προφήτη θα επικυρώσει την καινούργια συμφωνία για τους ανθρώπους με την λέξη:
ΕΙΡΗΝΗ!Ο Όμηρος, όμως κρατούσε όμως το κλειδί της μυστικής κάμαρης, από την αρχή και είναι ο πρωτεργάτης της Ιστορίας.
Έχει δεσμεύσει τον Δία στην τελική επιλογή και απόφαση, που με την παρέμβαση της ς έχει ήδη υπογράψει την συνθήκη της ΕΙΡΗΝΗΣ για τον λαό της Ιθάκης.
Ο Νίο, ο καινούργιος Άνθρωπος, ακολουθώντας το κουνέλι, την σύνδεση και αλληλουχία των γεγονότων και των εννοιών συναντά την Τρίνιτυ- τις τρεις ταυτόχρονες δυνατότητες ύπαρξης του ανθρώπου- και τον Μορφέα: την δημιουργία του ονειρικού σώματος μέσω της ονειρικής προσοχής.
Κατά την διάρκεια του ύπνου, το σημείο της Αντίληψης μετακινείται απαλά γι'αυτό άλλωστε μπορούμε να κοιμηθούμε.
Ο Νίο καλλιεργεί την επίγνωση κατά την διάρκεια του ύπνου και σφυρηλατεί το καινούργιο σώμα μέσω της ονειρικής διαδικασίας.
Αποκτά τα Φτερά του!
Τα Φτερά του Ανθρώπου που του δίνουν πια την δυνατότητα της ελευθερίας να πετάξει σε άλλους κόσμους, καταργώντας τον χρόνο και τον χώρο, μη δεσμευόμενος από τους νόμους της ύλης.Και μπορεί να κινηθεί έτσι, γιατί έχει κρυσταλλωθεί και συμπυκνωθεί σε μια καθαρή, ολοκληρωμένη, κρυσταλλική, χρυσαφένια Συνείδηση.
 
Ο Άνθρωπος γίνεται όλος, μια συνείδηση που μπορεί να τα αγκαλιάσει όλα και να τα κατανοήσει όλα, γίνεται ολόκληρος, όπως ήταν στην …Αρχή.
Ο ¨Ανθρωπος κατακτά το Άγνωστο!Γίνεται Άγγελος και μπορεί να συναντηθεί με άλλους Αγγέλους εκεί, στο Άγνωστο,
και από΄εκεί μπορεί να επισκεφτεί αόρατος-Αίδης, άλλους ανθρώπους να τους βοηθήσει να σηκωθούν, να συνεχίσουν, να τους παρηγορήσει, να επουλώσει τις πληγές που τους πονούν, να τους θυμίζει τον προορισμό τους,Αγγίζοντας τους ελαφρά πίσω στον ώμο, σαν μια φευγαλέα μυρωδιά Εντελβάϊς!
 
Για να μπορέσει ένας άνθρωπος να πετύχει κάτι τέτοιο, χρειάζεται να είναι πολύ αποφασισμένος, όλα και όλοι, στην αρχή θα τον εμποδίσουν λυσσαλέα, ακόμη και ό ίδιος του ο εαυτός, που θα εφευρίσκει χιλιάδες δικαιολογίες και ψεματα να του λέει.
Όμως, είναι μια αποστολή στην οποία πρέπει να αποδειχτεί πολύ αφοσιωμένος.
Και να μη τα παρατήσει και παραστρατήσει.
Χρειάζεται να είναι άψογος στην καθημερινότητα, χειριζόμενος όλα τα θέματα της ενέργειας με σοφία και μέτρο και Αρετή.
Να ξεκαθαρίσει την αποθήκη και τον σκουποδότοπο του Εαυτού του,
με την ανακεφαλαίωση, την ελεγχόμενη τρέλα, να είναι σε επιφυλακή, επαγρύπνηση και ετοιμότητα.
Οι μικροί Τύραννοι, οι Σμιθ, οι Φρουροί και οι Μνηστήρες όπου τον ανιχνεύουν, είναι σίγουρο ότι θα του επιτίθενται με μανία και θα τον κτυπούν αλύπητα.
Κάποια στιγμή όμως θα υπερισχύσει και θα γίνει άπιαστος για αυτούς.
Θα επιτύχει την πολυπόθητη αναμόρφωση του Εαυτού του και θα κάνει τον μεγάλο άλμα και την επώδυνη έξοδο από το ΜATRIX.
Θα δει τις τρύπες στο ενεργειακό σώμα, την ανελέητη κλοπή της ενέργειας, θα χωρίσει το μυαλό και το σώμα, βρισκόμενος σε δύο μέρη ταυτόχρονα και θα τα ξαναενώσει.
Οι τρεις σπουδαίες αυτές Πράξεις της ανακεφαλαίωσης, της ελεγχόμενης τρέλας και του ονειρέματος θα αποτελέσουν την μία και μοναδική ΜΗ ΠΡΑΞΗ!
Την μη Πράξη ενός πολεμιστή, που κατόρθωσε να φτιάξει και να διασχίσει αυτήν γέφυρα, σιωπηλά ακάθεκτος στον στόχο του, αποτελεσματικός στην μέθοδο, εκπληρώνοντας το πεπρωμένο και την αποστολή του.
Ένας άγγελος που κατόρθωσε να ξαναβρεί τα χαμένα του Φτερά.

 

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ποιο στεφάνι θα δώσετε σε αυτό τον Άγγελο,


μετά το πέρας …της Αποστολής του;

Ποιο;
 
Αλχημιστής Λεόν
21ος Αιών
 

 

0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x