“Πανόραμα Καριέρας” στο Athens Metro Mall

“Πανόραμα Καριέρας” στο Athens Metro Mall


0 0 ψήφοι
Article Rating


Μετά την περσινή επιτυχία του προγράμματος «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ» που έδωσε την ευκαιρία σε περισσότερα από 2000 άτομα να έρθουν σε επαφή με τον παλμό της αγοράς, τo Athens Metro Mall, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο στα Νότια Προάστια, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, πραγματοποιεί, για δεύτερη φορά, την εκδήλωση, από τις 21 έως τις 25 Οκτωβρίου 2013, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να αναζητήσει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και να έλθει σε επαφή με καταξιωμένα στελέχη της αγοράς.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ», όπου ακαδημαϊκός υποστηρικτής είναι το BCA College, οι επισκέπτες του Athens Metro Mall θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιούν σύντομες συνεντεύξεις με εκπροσώπους Τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού μεγάλων εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό και να δοκιμαστούν σε test Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Επαγγελματικής Επανατοποθέτησης, ανακαλύπτοντας τις  προσωπικές τους δεξιότητες και κλίσεις.

Στο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ» θα συμμετέχουν εταιρείες από τον κλάδο της Ναυτιλίας, του Τουρισμού, του Εμπορίου και της Βιομηχανίας πραγματοποιώντας προκαθορισμένα ραντεβού με τους ενδιαφερόμενους και συλλέγοντας τα βιογραφικά τους. Κάθε ημέρα από τις 22 Οκτωβρίου (12:00-18:00) θα παρευρίσκονται εταιρείες στον άνετα διαμορφωμένο χώρο (στο επίπεδο 0 του Εμπορικού Κέντρου), παρέχοντας στους επισκέπτες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση και την αγορά εργασίας.

Παράλληλα, η Τετάρτη 23η Οκτωβρίου, ορίζεται ως ημέρα επιχειρηματικότητας, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν από εξειδικευμένες εταιρείες για το πώς μπορούν να ξεκινήσουν μια δική τους επιχείρηση καθώς και τρόπους και δυνατότητες επιδότησης από τα δημόσια προγράμματα. Την ίδια ημέρα θα υπάρχουν και προτάσεις από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Franchising. 

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Τέλος, τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, από τις 12:00 μ.μ έως τις 14:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί ειδικό σεμινάριο καριέρας από την εταιρεία Skywalker, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για την ορθή συγγραφή ενός βιογραφικού και συμβουλές που κάνουν μία επαγγελματική συνέντευξη πιο αποτελεσματική.

Δήλωση Συμμετοχής


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ραντεβού για τις συνεντεύξεις τους στο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ», από την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013, για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.athensmetromall.gr

Athens Metro Mall: Λεωφ. Βουλιαγμένης 276,173 43 Αγ. Δημήτριος, 210 9769444

Πηγή: FlowMag

Link…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x