Παπάδες στα Μουσεία

Παπάδες στα Μουσεία


0 0 ψήφοι
Article Rating

Και βέβαια στην νέα Ελλάδα, ότι δηλώσεις είσαι, βουλώνεις στόματα και απαγορεύεις αλλότριες απόψεις όταν αξιωθείς ένα χαρτί επαγγελματικής αποκατάστασης, από τα βυζαντινοπρεπή πνευματικά ιδρύματα με την αιγίδα του μεγάλου Ακροβάτη, και απαξιοίς συζητητές που δεν σε αποδέχονται σαν ρήτορα.

Με αυτήν την λογική οφείλουμε να αποδεχόμαστε  αδιαμαρτύρητα εικόνες σαν και αυτή που επισυνάπτεται. Διαφορετικά επαπειλούνται και νομικές κυρώσεις (η χαρά του δικηγόρου).

Κατά τα άλλα, μπορούμε να απολαμβάνουμε ελεύθερα τα τριγλυκερίδιά μας, τις χολιστερινούλες μας και το γλυκύτατο σακχαροδιαβήτη μας (τη χαρά του γιατρού). Να βράζουμε στο ζουμί μας που λέει κι ο λαός.

Και σαν νομοταγής πολίτης να παίρνεις όλα σου τα χάπια, γιατί η φαρμακοβιομηχανία έχει ανάγκες και το μπάσκετ του ΠΑΟ παίκτες αψηλούς. Και μη κάνετε χαρούλες γαύροι γιατί θα σας πω τίποτα τον Θεοδωρίδη σας (τον φαρμακέμπορο), και σας μπαοκοχανούμια για τον μεσαίωνα που σας δέρνει.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Τι θα γίνει το καινούριο φαρμακείο που άνοιξε στην νέα πολυκατοικία  απέναντι, μανάβικο;

Περιμένοντας λοιπόν “με αγάπη” το εγκεφαλικό, θα βλέπουμε παπάδες να ευλογούν τα “παγανά”, και τις κυρίες επί των τιμών να συνοδεύουν τους “βατράχους” τους (πολύ τηλεόραση  βλέπω τελευταία) για να τους υποβάλλουν τα σέβη τους.

Η εκκλησία της Ελλάδος από το μέρος της κάνει ότι μπορεί με τους …..δόκτορες της φιλοσοφίας του Πλωτίνου, να εξηγήσει “επιστημονικά” την συνέχεια του Πλατωνισμού με την Ορθοδοξία. (Αν έλεγες τον Σωκράτη ορθόδοξο, θα σούλεγε: …φίλε μου τι σούκανα και με βρίζεις; Ο Αριστοφάνης από πίσω θα έτρωγε τα μουστάκια του και τα τραβούσε τα γένια του. Κι ο Πρωταγόρας με τον Καλία τον Δαδούχο, θάχανε πέσει κάτω από τα γέλια).


Βλέπετε για να δεις τους χριστιανούς σαν ….. συνεχιστές του Ορφισμού και τον Πλωτίνο με κομποσκοίνι,  απαιτείται τυφλή (θεόστραβη θα έλεγα) πίστη εις τον Κύριον Υμών.

ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x