Παραδόθηκε άλλο ένα τμήμα της εθνικής Λάρισας-Τρικάλων

Παραδόθηκε άλλο ένα τμήμα της εθνικής Λάρισας-Τρικάλων


0 0 ψήφοι
Article Rating

Δόθηκε στην κυκλοφορία, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ακόμη ένα τμήμα της Εθνικής Οδού Λάρισας – Τρικάλων, παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, του αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, Χρήστου Μιχαλάκη και υπηρεσιακών παραγόντων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τμήμα του έργου «Ολοκλήρωση διαλυθεισών εργολαβιών – Κατασκευή τμήματος Ε.Ο. Λαρίσης – Τρικάλων και παράπλευρων και κάθετων αγροτικών οδών» και «Κατασκευή γέφυρας Πηνειού στο Κουτσόχερο μετά των προσβάσεων».

Σε δηλώσεις του ο Κ. Αγοραστός, υπογράμμισε ότι παραδίδονται στη κυκλοφορία άλλα 3,5 χιλιόμετρα κύριας αρτηρίας, με τέσσερις λωρίδες ανά κατεύθυνση, 11 χιλιόμετρα, του ενός ρεύματος κυκλοφορίας προς Τρίκαλα, τρεις κόμβοι (στους Ταξιάρχες, τον Πετρόπορο και τους Γεωργανάδες), αλλά και οι παράπλευροι οδοί. Όπως είπε, πρόκειται για ένα μεγάλο έργο, που εντάχθηκε και δημοπρατήθηκε το 2010, ενώ η σύμβαση κατασκευής υπεγράφη τον Ιούλιο του 2011. «Αποτελεί έργο σημαία για τη χώρα μας και η υλοποίησή του προχωρά απρόσκοπτα», κατέληξε ο περιφερειάρχης.

http://www.newsbeast.gr

Πηγή: Καλά Νέα


Σύνδεσμος στην Πηγή…

0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x