Παράρτημα κοινωνικών υπηρεσιών απέκτησε η Ευκαρπία

Παράρτημα κοινωνικών υπηρεσιών απέκτησε η Ευκαρπία


0 0 ψήφοι
Article Rating

Ξεκίνησε εδώ και 3 βδομάδες η πιλοτική λειτουργία του παρατήματος κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου Παύλου Μελά στην Ευκαρπία. Πρόκειται για αποκεντρωμένη υπηρεσία της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου, στην οποία μπορούν να απευθύνονται όλοι οι κάτοικοι της δημοτικής ενότητας Ευκαρπίας.

Το παράρτημα της Ευκαρπίας λειτουργεί στο χώρο του πρώην δημαρχείου και προσφέρει στους πολίτες υπηρεσίες συμβουλευτικής όπως ψυχολογική, κοινωνική, εργασιακή και μαθησιακή στήριξη.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Οι δημότες μπορούν ταυτόχρονα να πληροφορούνται για διάφορα κοινωνικά προγράμματα όπως το κοινωνικό παντοπωλείο, το κοινωνικό φροντιστήριο, το κοινωνικό ιατρείο, οι παιδικές κατασκηνώσεις, το πρόγραμμα κατασκήνωσης για ΑΜΕΑ, το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, τη δημοτική τράπεζα αίματος και το δίκτυο εθελοντών.

Το παράρτημα λειτουργεί από τις 7 το πρωί έως τις 3:30 το μεσημέρι.

«Μετά τις “Μέρες ς” συνεχίζουμε να δημιουργούμε δίκτυα μέριμνας, και φροντίδας, προσπαθώντας να προσφέρουμε κοινωνικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε όλους τους δημότες μας. Σ“ αυτή τη δύσκολη εποχή για τη χώρα μας είναι σημαντικό να οργανώνονται και να θωρακίζονται οι τοπικές κοινωνίες. Στο πλαίσιο αυτό υποστηρίζουμε και συμπαραστεκόμαστε στους πολίτες που πλήττονται από την κρίση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος.

http://www.thinkfree.gr


Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x