Ιδρύεται παράρτημα του ιατρείου κοινωνικής Αποστολής

Ιδρύεται παράρτημα του ιατρείου κοινωνικής Αποστολής


0 0 ψήφοι
Article Rating

Την ίδρυση Παραρτήματος του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής στον Εμπορικό Σύλλογο της Αθήνας ανακοίνωσαν με την υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) κ. Πατούλης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (ΕΣΑ) κ. Καρέλλας και ο διευθυντής της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κ. Δήμτσας.

Στόχος της ίδρυσης του Παραρτήματος, το οποίο θα αρχίσει τη λειτουργία του το Σεπτέμβριο 2013 με εθελοντές ιατρούς του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, θα είναι η παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε ανασφάλιστα μέλη του ΕΣΑ (πρώην και νυν) που στερούνται πλέον πρόσβασης σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και σε στοιχειώδεις υπηρεσίες υγείας πρωτογενούς και δευτερογενούς πρόληψης, μέσα από το πλαίσιο ενός Παραρτήματος του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, το οποίο θα στεγασθεί στα γραφείου του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Σκοπός των συμβαλλόμενων φορέων θα είναι η ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου και της αρρώστιας στις στοιχειώδεις υγειονομικές ανάγκες των πληγμένων από την οικονομική κρίση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.

http://www.newsbeast.gr

 


Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x