Εγκαίνια του παιδικού σταθμού της Αποστολής

Εγκαίνια του παιδικού σταθμού της Αποστολής0 0 ψήφοι
Article Rating

Την αγκαλιά της στα παιδιά των οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα, λόγω της οικονομικής κρίσης άνοιξε ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Αποστολή» της ς Αρχιεπισκοπής Αθηνών θέτοντας σε λειτουργία τον Παιδικό Σταθμό στο Δήλεσι Βοιωτίας.

Ο Παιδικός Σταθμός με την επωνυμία «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, θα φιλοξενεί 60 παιδιά απόρων κυρίως οικογενειών και θα ακολουθεί πρότυπες μεθόδους εκπαίδευσης.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος σε ομιλία του αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανική περιοχή της Βοιωτίας και υπογράμμισε ότι: «στόχος της Αποστολής τα επόμενα χρόνια να σταθεί δίπλα στα παιδιά που βιώνουν καθημερινά την αδιαφορία, τον κοινωνικό αποκλεισμό και την

φτώχεια.

Σήμερα πρόσθεσε ο Αρχιεπίσκοπος, δημιουργούμε μία ακόμη φωλιά στοργής και αγάπης για τα παιδιά της άλλης Ελλάδας, τα παιδιά της οικονομικής κρίσης. Η Εκκλησία με όλες τις δυνάμεις θα συνεχίσει να προσφέρει σίτιση, ένδυση, γιατρό και φάρμακα αλλά κυρίως εκπαίδευση στο μέλλον του τόπου μας τα παιδιά».

Ο Γενικός Διευθυντής της Αποστολής κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας επεσήμανε ότι: «σήμερα έχουμε την χαρά να εγκαινιάσουμε μια προσπάθεια με γνώμονα το παιδί και την φροντίδα του. Ανακαταλαμβάνουμε την ευθύνη του έργου μετά την ολοκλήρωση του ώστε να υπάρξει στην τοπική κοινωνία ένα σημείο αναφοράς για την αγωγή του παιδιού και την πρώτη του επαφή με το σχολικό περιβάλλον. Το 2013 προτεραιότητα για την Αποστολή έχει το παιδί και μέρος των προσπαθειων μας θα επικεντρωθεί στην φροντίδα τους. Θα σταθούμε δίπλα στις οικογένειες που έχουν παιδιά και θα συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη και στη διαπαιδαγώγηση τους. Σημαία μας οι εντολές του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου όλοι μαζί να προσφέρουμε για το παιδί, τα παιδιά μας είναι η ελπίδα και το μέλλον και το υλοποιούμε με ιδιαίτερη αφοσίωση και ζήλο για να μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον».

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιο και τον Γενικό Διευθυντή της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα, ξεναγήθηκε στους σχολικούς χώρους του Παιδικού Σταθμού όπου από το νέο έτος στις εγκαταστάσεις θα λειτουργήσει και Νηπιαγωγείο. Με τον Παιδικό Σταθμό «Ευαγγελισμό της Θεοτόκου» σύντομα θα συνεργαστούν εκπαιδευτικοί οργανισμοί του Ηνωμένου Βασιλείου.

http://www.newsbeast.gr

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x