PF – Προσωπικό Κάλεσμα Στήριξης

PF – Προσωπικό Κάλεσμα Στήριξης0 0 ψήφοι
Article Rating

Αγαπητοί φίλοι,

Όπως ακριβώς είχε προαναγγελθεί, από προχθές Παρασκευή 06/12/2013 στις 12:00 το μεσημέρι ξεκίνησε τη λειτουργία του το PizzaFestival, το πρώτο ελληνικό δίκτυο πολυεπίπεδου marketing για την προώθηση έτοιμου φαγητού delivery – ένα εξαιρετικά ευφυές εμπορικό σύστημα και ταυτόχρονα πρωτοποριακό, τόσο για την ελληνική, όσο και για τη διεθνή πραγματικότητα.

Όταν αποφασίσαμε για πρώτη φορά πριν από 40 ημέρες την πρώτη αναγγελία του PizzaFestival μέσω του διαδικτύου, ο στόχος μας ήταν να είχαμε συγκεντρώσει μέχρι σήμερα περίπου 100 εγγεγραμμένα μέλη και 1-2 εστιατόρια στα Νότια Προάστια της Αθήνας, ώστε να λειτουργήσουμε σε «χαμηλούς τόνους» και δοκιμαστικά μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη.
Όμως, η ανταπόκριση της ιδέας ήταν τόσο ενθουσιώδης, τόσο πέρα από κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη, με αποτέλεσμα το ξεκίνημα να γίνεται με 3.000 εγγεγραμμένα μέλη – αλλά χωρίς τον απαιτούμενο αριθμό συνεργαζόμενων εστιατορίων για να καλύψουν αυτή τη ζήτηση.
Αυτή τη στιγμή, είναι συνδεδεμένα στο σύστημα μόνο 6 εστιατόρια, 2 στα Νότια και στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας και 4 στη Θεσσαλονίκη. Προσωπική μου δέσμευση είναι κάθε νέα εβδομάδα να μπαίνουν τουλάχιστον 2-3 ακόμη συνεργαζόμενα εστιατόρια στο PizzaFestival.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι αυτές τις πρώτες ημέρες θα καλύψουμε πολύ μικρό ποσοστό των μελών μας με τη δυνατότητα delivery που διαθέτουν τα λίγα συνεργαζόμενα εστιατόρια.
Αν όμως είσαι ένας από τους φίλους που καλύπτονται στην περιοχή τους από το delivery (ή μένεις σε μια κοντινή περιοχή, και μπορείς να περάσεις να παραλάβεις ο ίδιος/ η ίδια από ένα από τα συνδεδεμένα εστιατόρια), σε καλώ προσωπικά να στηρίξεις ενεργά το PizzaFestival, από ΣΗΜΕΡΑ κιόλας, δίνοντας την πρώτη προσωπική σου παραγγελία μέσω του site www.pizzafestival.gr

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Γιατί σου ζητώ να το κάνεις;
Γιατί καταρχήν θα είναι τεράστια και καθοριστική δύναμη για το PizzaFestival, έστω και η μικρότερη προσωπική παραγγελία καθενός μέλους που θα ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα.
Παραγγέλνοντας σήμερα κιόλας, έστω και μία πίτσα από το σύστημα, σπέρνεις έναν πανίσχυρο σπόρο επιτυχίας – που θα επιστρέψει στη ζωή σου με τρόπο θεαματικό, χιλιάδες φορές πολλαπλασιασμένος.


Και γιατί θα συμβεί αυτό;
Γιατί εδραιώνεις ένα εμπορικό δίκτυο, στο οποίο είσαι από τους πρώτους που εισήλθαν, και το οποίο σε λιγότερους από 36 μήνες θα έχει εξαπλωθεί σε κάθε γειτονιά του πλανήτη με ένα απίστευτο εύρος προϊόντων και υπηρεσιών που θα διακινούνται μέσα από το PizzaFestival και την μετεξέλιξή του.
Γιατί ήδη έχεις παγιωμένα προσωπικά οικονομικά συμφέροντα από μια φιλόδοξη εμπορική δραστηριότητα, που στους επόμενους 60 μήνες (5 χρόνια) θα έχει εξελιχθεί σε μια παγκόσμια πανίσχυρη επιχείρηση, με διακινούμενες παραγγελίες άνω των 700 εκατομμυρίων ευρώ μηνιαίως.

Και γιατί θα έχει τέτοια επιτυχία το PizzaFestival και η μετεξέλιξή του;
Γιατί χρησιμοποιούμε για την δραστηριότητά μας ήδη υπάρχουσες φυσικές επιχειρήσεις φαγητού, όχι ηλεκτρονικές, όχι υπό μελλοντική ίδρυση – αλλά εστιατόρια που ήδη αυτή τη στιγμή λειτουργούν, παράγουν και πουλάνε, που έχουν έτοιμα δίκτυα διανομής και καλό όνομα στο χώρο τους – και εσύ κι εμείς απλώς ερχόμαστε και γινόμαστε ουσιαστικά συνεταίροι στις εισπράξεις τους!
Γιατί ο σκοπός μας δεν είναι ο προσωπικός πλουτισμός και η απομύζηση των πολλών προς όφελος των λίγων: είμαστε μια επιχείρηση με ελληνική ψυχή, με φιλότιμο, με αγάπη και σεβασμό προς τον άνθρωπο, μια επιχείρηση που θα δυναμώνει και θα χρησιμοποιεί την επιχειρηματική δύναμή της προς το συμφέρον όλων ανεξαιρέτως των μελών της.

Και γιατί έχεις έναν επιπλέον λόγο να στηρίξεις αυτή την προσπάθεια;
Γιατί είναι μια ελληνική επιχείρηση δικτυακού marketing που αστραπιαία θα εξαπλωθεί και στις πέντε ηπείρους του πλανήτη, και που στα κορυφαία επίπεδα της δομής της βρίσκονται Έλληνες και Κύπριοι, οι οποίοι θα εισπράττουμε προμήθειες από πωλήσεις φαγητού και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης παντού στον κόσμο – με προφανή ωφέλεια για την οικονομική κατάσταση των συμπατριωτών μας και των χωρών μας.
Και τέλος, γιατί καθένας που έχει κωδικό μέλους μέχρι και τον αριθμό 100.000, έχει κατά 100% επιβεβαιωμένες και αποδεικνυόμενες μαθηματικές πιθανότητες να εξασφαλίσει εισόδημα πάνω από 4.000 ευρώ το μήνα για όλη του τη ζωή, μετά τις πρώτες 16 εβδομάδες. Κάθε ένας. Μηδενός εξαιρουμένου. Κι εσύ είσαι μέσα σε αυτούς τους πρώτους 3.000 από τους πρώτους 100.000.
Όσο κι αν δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις, είναι ίσως η πρώτη φορά στη ζωή σου που τα μαθηματικά που κυβερνούν το σύμπαν είναι τόσο ευνοϊκά προς το άτομό σου. Άρπαξε αυτή την ευκαιρία από τα μαλλιά – και μην χάσεις ούτε δευτερόλεπτο από εδώ και πέρα.

Τι σε καλώ να κάνεις;
Να με βοηθήσεις να κάνω πραγματικότητα αυτό το όνειρο που σου παρουσίασα.
Να με βοηθήσεις να λύσω για πάντα τα οικονομικά σου προβλήματα.
Εγώ μπορώ. Εσύ θέλεις;
Αν ναι, στήριξέ με τώρα, κάνε την παραγγελία σου, στείλε αυτό το μήνυμα και στους κοντινούς σου ανθρώπους, γίνε απόστολος της ιδέας του PizzaFestival – και έχεις το λόγο της τιμής μου ότι κι εγώ θα σε στηρίξω τόσο θεαματικά, όσο ίσως ούτε καν μπορείς να φανταστείς αυτή τη στιγμή.

Με ειλικρίνεια και με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Ομάδα PizzaFestival

Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x