Πλατφόρμα Εύρεσης Τιμών και Αγοραπωλησίας Στερεών Καυσίμων


0 0 ψήφοι
Article Rating

 

Το ksyla.gr είναι νέα πλατφόρμα που μπορεί να συμβάλει στη μείωση του κόστους θέρμανσης . Εϊναι η 1η Πανελλήνια Κοινότητα αγοραπωλησίας στερεών καυσίμων και υπηρεσιών. Λέγοντας στερεά καύσιμα αναφερόμαστε κυρίως σε καυσόξυλα, πέλλετ, μπρικέτες, κάρβουνα.

Το ksyla.gr κατασκευάστηκε για να εξυπηρετήσει τόσο τους εμπόρους όσο και τους καταναλωτές προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σύνολο ανθρώπων που ενδιαφέρονται να αγοράζουν από το διαδίκτυο στερεά καύσιμη ύληκαι από την άλλη να υπάρξει μια κοινότητα εμπόρων οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

“Η πλατφόρμα καλεί τους εμπόρους να εισάγουν στοιχεία για τα προϊόντα που διαθέτουν και τις περιοχές που παραδίδουν. Οι καταναλωτές αρκεί να αναζητήσουν σύμφωνα με κατηγορία προϊόντος και την περιοχή στην οποία διαμένουν για να δουν τη λίστα με τους εμπόρους που προσφέρουν τα προϊόντα τους, την αξιολόγηση του κάθε έμπορου αλλά και το κόστος στη μονάδα.

Με αυτό τον τρόπο μπορούν να επιλέξουν από τους καλύτερους, να τους αναδείξουν, και να παροτρύνουν άλλους καταναλωτές να τους προτιμήσουν!


Σκοπός κατασκευής της πλατφόρμας είναι να μπορέσουμε να παρέχουμε ποιοτικότερα προϊόντα στον τομέα των στερεών καυσίμων και σε πιο
ανταγωνιστικές τιμές.

www.ksyla.gr – Πλατφόρμα Αγοραπωλησίας Στερεών Καυσίμων

Για πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο:
[email protected]

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x