Πρέβεζα | 1 ευρώ σε κάθε λογαριασμό νερού κάθε τρίμηνο για τα αδέσποτα

Πρέβεζα | 1 ευρώ σε κάθε λογαριασμό νερού κάθε τρίμηνο για τα αδέσποτα


0 0 ψήφοι
Article Rating

Την θέσπιση τέλους της τάξης του ενός ευρώ υπέρ των αδέσποτων ζώων στον τριμηνιαίο λογαριασμό του νερού της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Πρέβεζας (Δ.Ε.Υ.Π.Α.Π.) αποφάσισε την περασμένη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο.

Με συντριπτική πλειοψηφία η πρόταση πέρασε μετά την εισήγηση, που έγινε από τον δήμαρχο Πρέβεζας, Χρήστο Μπαΐλη. Την τελική πρόταση για το ποσό του τέλους κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Π. Βασίλης Κουτρούμπας.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Σύμφωνα με την κα Βάνα Ζέρβα δικηγόρος και πρόεδρος της «Παρέμβαση για τα », που δραστηριοποιείται στην Πρέβεζα, τονίζει: «Η πρόταση υπερψηφίσθηκε σχεδόν από όλες τις παρατάξεις εκτός των κ.κ. Τσοβίλη και Ρέντζου, που δήλωσαν παρόντες.

Είναι πράγματι μια πρωτοποριακή απόφαση του Δήμου μας που επιτρέπει στην ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ, να συνεχίσει το έργο της, της περίθαλψης και προστασίας των ζώων του Καταφυγίου (διατροφή, στειρώσεις, θεραπείες), αλλά και των ζώων της Πόλης. Συνεχίζουμε το έργο μας με την θεσμοθετημένη πλέον αρωγή του Δήμου μας με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, δύναμη και ελπίδα».

To τέλος αυτό θα χρεώνει κατά ένα εύρω το κάθε τριμηνιαίο λογαριασμό και επί της ουσίας θα επιβαρύνει τον καταναλωτή με 0,33 λεπτά του ευρώ τον μήνα.

http://www.zoosos.gr


 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x