Προσπάθεια φίμωσης – Αναμενόμενη επίθεση

Προσπάθεια φίμωσης – Αναμενόμενη επίθεση


0 0 ψήφοι
Article Rating
Οπως ήταν αναμενόμενο πριν από κάθε σημαντικό γεγονός που αφορά τον τόπο μας (Ευρωεκλογές, εκλογές κ.λ.π), έτσι και τώρα, λίγο πριν παρθεί η ΧΟΥΝΤΙΚΗ απόφαση από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. να μην λάβει υπόψιν του τη Λαϊκή επιθυμία (πάνω απο το 90 % του Ελληνικού λαού) που επιθυμεί άμεσο δημοψήφισμα για το αν θα ερωτηθεί για να δωθεί ψήφος και ιθαγένεια στους ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ (εποίκους), είχαμε πάλι διαγραφή του βασικού προφίλ διαχείρισης του PATRIA MEDIA με το όνομα ” Ελληνική Γροθιά “, (χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση για παράβαση κανόνων κλπ) με καθαρό σκοπό τη ΦΙΜΩΣΗ της μαζικής αντίδρασης των Ελλήνων μέσω του FB. Συντελείται Εθνοκτονία εν εξέλιξή και θα είμαστε αμείλικτοι στη υπεράσπιση της Πατρίδος!
(Τελευταίο καιρό είχε εξελιχθεί σε πατριωτική καταιγίδα).

Κατόπιν αυτού Οι ομάδες PATRIA MEDIA I και PATRIA MEDIA II και το blog patriamedia.blogspot.com θα υπολειτουργήσουν για λίγες ημέρες ώστε να γίνει ανασύνταξη, συλλογή φίλων και αναβάθμιση του τεχνικού τμήματος. Το καινούργιο προφίλ που αντικαθιστά το προηγούμενο είναι το “Αιωνία Ελλάς” και μπορείτε να το βρείτε εδώ ( http://www.facebook.com/aiwnia.hellas) το οποίο το προσθέτουμε και το προτείνουμε σε όλους τους φίλους μας ΟΛΟΙ οι Ελληνες. Αφιερώστε λίγο χρόνο να το προσθέσετε και να το προτείνετε και στους φίλους σας.
Επίσης καλούμε όσο το δυνατό περισσότερους φίλους μας στο PATRIA MEDIA II (tinyurl.com/PATRIA2).

Για να μην κουραστείτε να καλέσετε όλους σας τους φίλους στο PATRIA MEDIA ΙΙ σας έχουμε ένα ωραίο κολπάκι:

Κάντε copy τον παρακάτω κώδικα
javascript:elms=document.getElementById(
“friends”).getElementsByTagName(“li”);for(var fid in elms){if(typeof elms[fid] === “object”){fs.click(elms[fid]);}}

(το επιλέγετε όλο με το ποντίκι και μετα δεξί click-copy (αντιγραφή) ή πατάτε ctrl+c στο πληκτρολόγιο)
και πηγαίνετε στην ομάδα PATRIA MEDIA ΙΙ και Κάτω από τη φώτο του group πατάτε εκεί που λέει invite people to join (ή “Πρόσκληση νέων μελών”)

Τώρα εκεί που γράφετε την διευθυνση (http://www.facebook.com/) κάνετε paste (επικόληση) τον κώδικα (με τον αντιστοιχο πάνω τρόπο της αντιγραφής ή ctrl+v) και μετά πατάτε enter και μετά send invitations (“αποστολή προκλήσεων”).

Μια απο τις μεγαλύτερες μάχες που θα πρέπει να κερδίσουμε ενάντια στην προσπάθεια αφανισμού του Ελληνικού στοιχείου (πνευματικά και βιολογικά – όσο υπάρχουν Έλληνες, τους χαλάμε τη συνταγή), η μάχη την οποία αφήσαμε λόγω αδράνειας να κερδηθεί, αυτή η μάχη που θα πρέπει να κάνουμε αντεπίθεση όλοι οι Έλληνες για να την ξανακερδίσουμε, είναι η Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ!

Δυστυχώς δεν πήρανε το μάθημα τους από τις προηγούμενες επιθέσεις (διαγραφές προφίλ) και νομίζουν ότι θα βαρεθούμε και θα τα παρατήσουμε. Για κακή τους τύχη καταφέρνουν ακριβώς το αντίθετο μιας και εμείς έχουμε
αφιερώσει τη ζωή μας στην πατρίδα γεμίζοντας ταυτόχρονα τις Ελληνόψυχες μπαταρίες μας που θα διοχετευτεί σε όλους εσάς με τη μορφή ενημερώσεων.

Οπως καταλαβαίνετε είναι εξαιρετικά σημαντικό να μεγαλώσει η ομάδα PATRIA MEDIA (ανά 5.000 άτομα φτιάχνουμε ΝΕΑ! ομάδα για να μπορούμε να αποστέλλουμε ομαδικά e-mail) με αποτέλεσμα να να ενημερώνονται οι Έλληνες (που χαλάνε πολλές φορές με ηλίθιο τρόπο τον χρόνο τούς στο FACEBOOK), για το τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτό τον τόπο…


Γιατί άραγε θέλουνε να κάνουμε 2 δουλειές και να παίρνουμε 700 ευρώ ;
Μήπως για να μην προλαβαίνουμε να σκεφτόμαστε ;

Στην Ελλάδα συμβαίνει το εξής ΠΑΡΑΔΟΞΟ :
Ενώ ζούμε σε μια από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου σε κοιτάσματα πετρελαίου και ορυκτά εχουμε καταντήσει να ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ η χώρα μας κάθε χρόνο ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ για να αντεπεξέλθει στην οικονομία της. Αυτό δε σας παραξενεύει καθόλου;

Με ποιες παραδόσεις θα θέλατε να μεγαλώσει το παιδί σας;
Με αυτές που μας μάθανε οι γονείς μας ή με αυτές τις “εισαγόμενες”που λένε ότι ο βιασμός αλλόθρησκου γίνεται για προσηλυτισμό και δεν τιμωρείται από το μουσουλμανικό νόμο!!!
Είναι χρέος όλων μας να σταθούμε απέναντι σε οποιονδήποτε προσπαθεί να “ξεπουλήσει” την Ελλάδα μας.

Καλή Δύναμη σε όλους τούς Ελληνόψυχους στα δύσκολα που έρχονται!

Απο την Ομάδα του PATRIA MEDIA σας ευχόμαστε για αλλη μια φορά να έχετε καλή χρονιά και να συμμετέχετε στον ΔΙΚΑΙΟ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ με όλες σας τις δυνάμεις…

ANAΡΤΗΣΗ ΑΠΟ: “ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ”
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000385763478

Πηγή: “PATRIA MEDIA

Πηγή…

0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x