Η κίνηση των bloggers ανήκει σε όλους…

Η κίνηση των bloggers ανήκει σε όλους…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Δύο λόγια για τα αυτονόητα

Καταρχάς να διευκρινήσουμε ένα δύο πράγματα
Οι bloggers που ξεκίνησαν να ζητάνε δημοψήφισμα δεν ανήκουν σε κανένα κόμμα

Μπορεί να ψηφίζουν τον οποιονδήποτε αλλά δεν ανήκουν σε κανέναν..

βγήκε ένα κάλεσμα στο οποίο καλούσαν τους πάντες να συσπειρωθούν αφήνοντας πίσω όλες τις άλλες ιδιότητες και φέρνοντας μαζί τους μόνο την ιδιότητα του Έλληνα.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Το αίτημα για δημοψήφισμα δεν διατυπώθηκε γιατι πιστεύουμε πως θα γίνει δημοψήφισμα,
ούτως η άλλως το δήθεν δημοκρατικό σύστημα που διοικεί την Ελληνική κοινωνία δεν μας έχει συνηθίσει στο να δίνει λόγο στο Λαό

Το αίτημα διατυπώθηκε ως τρόπος και μέσο συσπείρωσης όλων αυτών που είναι αντίθετοι σε αυτό το ψηφοθηρικό και άκρως ανθελληνικό νομοσχέδιο

Πέρι Νέας Δημοκρατίας
Σε αυτό το σημείο να απαντήσουμε σε αυτούς που λένε πως δεν μπορεί να γίνει δημοψήφισμα και που δυστυχώς οι περισσότεροι εξ αυτών προέρχονται από την Νέα Δημοκρατία επειδή “αναγκάζονται” να το κάνουν ως μέτρο απάντησης στο αίτημα του ΛΑΟΣ για δημοψήφισμα…
Κύριοι ούτε στην Νέα Δημοκρατία προβλεπόταν να ψηφίσει η βαση, αλλά από την στιγμή που αυτό έγινε αίτημα της πλειοψηφίας των πολιτών….έγιναν τα πάντα για να πραγματοποιηθεί και στο τέλος ψήφισε ο κόσμος και εξέλεξε αυτόν που επιθυμούσε!


Περι ΠΑΣΟΚ
Για αυτούς που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και λένε πως δεν μπορεί να γίνει δημοψήφισμα και πως υπάρχει εκλεγμένη κυβέρνηση που αποφασίζει για το μέλλον του τόπου.
Πρώτον
βάλτε το μυαλουδάκι σας να σκεφτεί πόσες φορές στο παρελθόν ο πρόεδρος σας αναφέρθηκε σε δημοψηφίσματα για να πιέσει καταστάσεις, ούτε τότε προβλεπόταν δημοψήφισμα, αλλά το ζήταγε!
Δεύτερον
η κυβέρνηση αυτή εκλέχθηκε αποκρύπτοντας πως θα κάνει την ιθαγένεια δώρο σε όποιον περνάει παράνομα τα σύνορα της χώρας. Άλλο πράγμα η ρύθμιση του μεταναστευτικού, άλλο πράγμα ο ανθρωπισμός…και άλλο πράγμα η ψηφοθηρία και η αλλοίωση του Έθνους. τι σημαίνει αυτό; σημαίνει πως αν η εκλεγμένη κυβέρνηση έλεγε την αλήθεια από πριν….δεν θα εκλεγόταν.
Και στην τελική αφου παραμυθιαζετε τον κόσμο περι συμμετοχικής δημοκρατίας…κάντε το….βγείτε μια φορά αληθινοί!

Περι ΛΑΟΣ
Μπράβο και συγχαρητήρια στα αντανακλαστικά του κόμματος του Λαικού Ορθόδοξου Συναγερμού, αλλά θα πρέπει κάποιοι να μαζέψουν τους συνήθεις ύποπτους που νομίζουν πως οτιδήποτε αντιστέκετε σε αυτόν τον τόπο θα πρέπει να το οικειοποιούνται και να περνάει μέσα από το κόμμα τους. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, μπράβο και συγχαρητήρια στο ότι το ΛΑΟΣ λέει ΟΧΙ και είναι το μόνο κοινοβουλευτικό κόμμα που αντιτίθεται ξεκάθαρα σε αυτό το νομοσχέδιο αλλά δεν το λεει μόνο αυτό, υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που έχει την ίδια άποψη. Τι σημαίνει αυτό; σημαίνει πως θα πρέπει να καταλάβουν κάποια στελέχη όπως για παράδειγμα ο κύριος Γεωργιάδης πως εδώ δεν είναι διαγωνισμος για το ποιός την έχει πιο μεγάλη! ούτε γίνεται πόλεμος για το ποιός θα πει τα καλύτερα επιχειρήματα. Δεν μπορεί να βγαίνει ένα στέλεχος κόμματος και να λεει πως μόνο οι δικές τους κινήσεις, μόνο οι δικές τους υπογραφές μετράνε…και όλοι οι άλλοι αγωνίζονται για το τίποτα. Δεν είναι θέση να λες πως εγώ σύρω την αντιπολίτευση….γιατί αν το πάμε έτσι και το ΛΑΟΣ σύρετε από το διαδίκτυο, αλλά δεν το λέει κανείς. Δεν χρειάζεται να θυμίσουμε πως η κίνηση στο διαδίκτυο με αίτημα το δημοψήφισμα ξεκίνησε 10 μέρες πριν αρχίσει να ζητάει ο Καρατζαφέρης δημοψήφισμα. Ούτε χρειάζεται να πούμε πως στους 4-5 που το ξεκινησαν κανείς δεν ανήκει στο ΛΑΟΣ. Κύριοι του ΛΑΟΣ ξανά μπράβο για την στάση και την επιλογή σας….αλλά αν καταλάβετε πως σε αυτό τον κόσμο δεν είστε μόνοι σας τότε να είστε σίγουροι πως σε πολλά πράγματα θα μας έχετε όλους μαζί σας και ειδικά αυτούς που δεν σας ψήφισαν ποτέ.

Περι Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας
Από την πρώτη στιγμή στηρίξαμε την προσπάθεια, όπως θα στηρίξουμε την οποιαδήποτε πρόσπαθεια κάνει ο οποιοσδήποτε προς την σωστή κατεύθυνση. Αλλά έχουμε μία ένσταση. Κύριοι αν θέλετε όντως να είστε επιτροπή που εκφράζει Έλληνες από όλους τους πολιτικούς χώρους, μην μπαίνετε σε ανταγωνισμό επιχειρημάτων, δεν χρειάζεται να ασχολείστε τόσο πολύ στο τι λέει ο Γεωργιάδης η οποιοσδήποτε. Κατά τα άλλα συνεχίστε την καλή προσπάθεια και μακάρι προσπάθειες σαν την δική σας να έβρισκαν και άλλους μιμητές.

Περί συγκεντρώσεων
Εδώ και μερικές ημέρες γίνεται πολύ συζήτηση για το πως θα μπορούσε να κεφαλοποιηθεί…η πιο σωστά να εκφραστεί…και στον δρόμο όλη αυτή η αντίδραση στο νομοσχέδιο…ακούμε φήμες που λένε ο τάδε θα κάνει αυτό, ο δείνα θα κάνει το άλλο. Αν αυτή η κινητοποιήση κατάφερε κάτι…το κατάφερε επειδή δεν φοράει καπέλο. Το ίδιο ισχύει και για την συνέχεια…αν θέλουμε να γίνει κάτι καλό…ότι θα γίνει θα πρέπει να γίνει χωρίς καπέλο.
Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι
Υπάρχει ένα δίλημμα….οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως θα πρέπει να βρεθούμε έξω από την βουλή τις ημέρες που θα συζητείται το νομοσχέδιο…
Ωραία…αυτό είναι μία πρόταση…πως όμως θα το κάνουμε;…
δύο τρόποι υπάρχουν…ο ένας είναι να γίνει ένα κάλεσμα από κάποιο κόμμα, από κάποια οργάνωση, φορέα ή ίδρυμα…να γίνει μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας, να μιλήσουν κάποιοι, να γίνουν κάποιοι χαιρετισμοι….Βέβαια εκεί υπάρχει ο κίνδυνος να αρχίσουμε να ακούμε…”εγώ δεν πάω το κάνουν αυτοί”…”γιατί να μιλήσει αυτός και να μην μιλήσει ο άλλος”….”αυτοί μας καπέλωνουν”…και πολλά άλλα που μόνο καλό δεν κάνουν στην κοινή προσπάθεια.
και ο άλλος είναι… ο καθένας μας να καλέσει όλους όσους γνωρίζει….και να μαζευτούμε όλοι μόνο με Ελληνικές σημαίες, χωρίς κομματικές ταμπέλες, χωρίς ομιλητές….
Βέβαια κάποιος θα αναρωτηθεί…τι κακό υπάρχει στο να καλέσει κάποιος φορέας;
Κανένα κακό…απλά πιστεύουμε πως δεν είναι ότι καλύτερο να υπάρχουν 2, 3 η και 4 διαφορετικές συγκεντρώσεις για το ίδιο θέμα…
Για φανταστείτε το….φανταστείτε να καλέσει το κόσμο για παράδειγμα ένας φορέας ή ένα ίδρυμα…και να μαζευτούν κάποιες εκατοντάδες πολιτών έξω από την βουλή….και κάποιες δεκάδες μέτρα παρακάτω να δοθεί ένα άλλο κάλεσμα που να καλεί όλους τους υπόλοιπους! δεν θα είναι κρίμα για την προσπάθεια; πιστεύετε πως είμαστε σε θέση να μπαίνουμε σε τετοιους διαγωνισμούς;

** Το παραπάνω κείμενο εκφράζει μόνο το greekalert
και φυσικά επ ουδενί δεν διεκδικεί να εκφράσει / καπελώσει τους εκατοντάδες bloggers που συμμετέχουν στην προσπάθεια

Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x