Πρώτη θέση για τη μοναδική ελληνική συμμετοχή σε Παγκόσμιο ανοιχτό Διαδικτυακό Διαγωνισμό.

Πρώτη θέση για τη μοναδική ελληνική συμμετοχή σε Παγκόσμιο ανοιχτό Διαδικτυακό Διαγωνισμό.


0 0 ψήφοι
Article Rating


Ο νεαρός τραγουδιστής Γιώργος Ψωμιάδης με την ιδιαίτερη φωνή του κατάφερε να μαγέψει τους χιλιάδες χρήστες του internet που τον ψήφισαν, δίνοντας του έτσι την πρώτη θέση ανάμεσα σε 32 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο. Ο Γιώργος συμμετείχε στον διαγωνισμό που διοργάνωσαν οι The Red Heads, με το τραγούδι της Celine Dion “My Love”, το οποίο έχει γράψει η Linda Perry (Christina Aquilera – “Hurt”, “Beautiful” & “Candyman”, Pink – Get the party started κ.α)

Είναι η δεύτερη Διεθνής διάκριση του Γιώργου Ψωμιάδη, καθώς και πέρυσι στον αντίστοιχο διαγωνισμό τερμάτισε πάλι πρώτος, ανάμεσα σε 200 συμμετέχοντες, 70 projects από 15 χώρες! Κατά την πρώτη φάση ψήφισαν χρήστες του ίντερνετ και εν συνεχεία η κριτική επιτροπή που αποτελούταν από παραγωγούς και συνεργάτες της Celine Dion.

Φέτος ο διαγωνισμός διεξήχθη μόνο διαδικτυακά και ο κόσμος καλούνταν να ψηφίσει τη συμμετοχή της προτίμησης του μέσα από το site των διοργανωτών.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Να διευκρινιστεί ότι ο κάθε χρήστης είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει μία μόνο φορά τον κάθε καλλιτέχνη. Ο Γιώργος Ψωμιάδης κατέκτησε την πρώτη θέση, ενώ την  τελική τριάδα συμπλήρωσαν 2 συμμετοχές από τη Γαλλία.
Η νίκη αυτή εξασφάλισε στο νεαρό τραγουδιστή τη συμμετοχή του σε ένα μουσικό project που δημιουργήθηκε προκειμένου να σταλεί στην ίδια τη Celine Dion, όπως κι έγινε. Πρόκειται για την ηχογράφηση ενός τραγουδιού, γραμμένο ειδικά γι αυτό το project, για το οποίο έγιναν αναφορές σε άρθρα διεθνών ειδησεογραφικών sites όπως Las Vegas Sun, Le Parisien, Close Mag κ.α. Το video του τραγουδιού αυτού ήταν το δεύτερο, με τα περισσότερα Tweets video, στη Γαλλία την ημέρα που ανέβηκε.

Το τραγούδι του φετινού διαγωνισμού, «My Love» [2012]:

Το τραγούδι του περσινού διαγωνισμού, «Je sais pas / I don't know» [2011]:


Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x