Παρουσίαση του Συλλόγου Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ στο περιοδικό “ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ”

Παρουσίαση του Συλλόγου Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ στο περιοδικό “ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ”0 0 ψήφοι
Article Rating

Αγαπητοί φίλοι.

Η έλευση του νέου έτους συνέπεσε με την πολύ αξιόλογη παρουσίαση του Συλλόγου Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ στο περιοδικό “ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ“.

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη και μαζική προσέγγιση των ΚΟΡΥΒΑΝΤΩΝ με το εξειδικευμένο κοινό που ασχολείται με θέματα ιστορίας και γεωπολιτικής. Η συνέντευξη που παρουσιάζεται στις σελίδες του περιδικού δίνει με ακρίβεια τις θέσεις, τους σκοπούς και τις δράσεις του Συλλόγου.

Ευελπιστούμε ότι η παρουσίαση αυτή θα είναι το εφαλτήριο για την διάχυση των ιδεωδών μας στην Ελληνική κοινωνία, καθώς και για την συμμετοχή περισσοτέρων συμπολιτών μας στις τάξεις των ΚΟΡΥΒΑΝΤΩΝ. Κάθε συμμετοχή είναι μια πολύτιμη βοήθεια με στόχο την διάδοση της Ελληνικής Οπλιτικής πρακτικής και ηθικής.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Χαιρετίζουμε την αμέριστη και ειλικρινή βοήθεια που μας προσφέρει το περιοδικό ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ καθώς και το έργο που συνολικά προσφέρουν οι εκδόσεις ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ, για την εκπλήρωση των Εθνικών σκοπών. Η σύμπλευση και η συνέργεια όμορων φορέων και κοινωνικών δυνάμεων είναι ένας κοινός και δύσκολος αγώνας προς ένα ανώτερο μέλλον.


Έρρωσθε

Σύλλογος Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ
Association of Historic Studies KORYVANTES

Ελληνική Εφιπποτοξοτική Εταιρεία “Κένταυροι Kassai”
Hellenic Horseback Archery Society “Centaurus Kassai”


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x