ΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ, Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “BLUE BEAM”

ΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ, Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “BLUE BEAM”


0 0 ψήφοι
Article Rating

Μας παραξένεψε μια είδηση απο το πουθενά που είδαμε στο κρατικό κανάλι ΝΕΤ. Η είδηση αυτή ήταν και η αφορμή για να γραφτεί και αυτό το άρθρο.
Η είδηση έλεγε:

Προσοχή… στους εξωγήινους

«…..Αν και δεν θα το περίμενε κανείς από ένα αξιοσέβαστο και μάλλον συντηρητικό επιστημονικό ίδρυμα (το αρχαιότερο του κόσμου), που φέτος γιορτάζει τα 350 χρόνια του, η Βασιλική Εταιρία του Λονδίνου (ουσιαστικά η ακαδημία επιστημών της Βρετανίας) διοργανώνει, αυτή την εβδομάδα, διήμερο συνέδριο με θέμα “Η ανίχνευση εξωγήινης ζωής και οι συνέπειες για την επιστήμη και την κοινωνία“, όπου θα συμμετάσχουν καθηγητές πανεπιστημίων και εκπρόσωποι από τη NASA, την ESA, τον ΟΗΕ κ.α. Ο κορυφαίος βρετανός αστρονόμος, ο επιφανής λόρδος Ρις, πρόεδρος της Βασιλικής Εταιρίας, θα προεδρεύσει…..»

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών


Δείτε ολόκληρη την είδηση της ΝΕΤ

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
«Οι Πρίγκιπες και τα έθνη θα εξαφανισθούν χωρίς βία απο τη γη, η ανθρώπινη φυλή θα γίνει μία οικογένεια και ο κόσμος η κατοικία νοημόνων ανθρώπων. Η ηθικότητα απο μόνη της θα επιφέρει αδιόρατα αυτή την αλλαγή».
Αδάμ Βαϊσχάουπτ, ο εβραϊκής καταγωγής ιδρυτής του τάγματος των Ιλλουμινάτι. Αυτός και το τάγμα ήταν ανοικτά ενάντια στα έθνη-κράτη. Την ίδια θέση έχουν οι Ιλλουμινάτι μέχρι σήμερα.

«Η κρίση του καιρού μας προκαλεί στις παγκόσμιες θρησκείες μία νέα «πνευματική δύναμη», υπερβαίνοντας θρησκευτικά, πολιτιστικά και εθνικά σύνορα, μέσα από μία «νέα συνείδηση» της «ενότητας της ανθρώπινης κοινότητας» και βάζοντας έτσι σε πράξη μια «πνευματική δυναμική» προς επίλυση των παγκοσμίων προβλημάτων. Υποστηρίζουμε μια «νέα πνευματικότητα» απομακρρυνόμενοι από την απομόνωση και κατευθυνόμενοι προς μια «πλανητική συνείδηση»


Το παραπάνω απόσπασμα είναι απο έκθεση που διαβάστηκε σε μια σύγκληση των πνευματικών ηγετών στην συνέλευση του Ο.Η.Ε, το 1975
(Houston Chronicle, November 3, 1975)

Οι πέντε κύριοι τομείς που χρησιμοποιούνται από την «κοινωνική μηχανική» της Νέας Τάξης, προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης:

Δημόσια υγεία, ασφάλεια/τρομοκρατία, περιβάλλον, ενέργεια/οικονομία και διάστημα/εξωγήινοι

Για τον κάθε τομέα απο τους παραπάνω έχουν δημιουργηθεί ειδικοί οργανισμοί, οι οποίοι προωθούν την λεγόμενη «Παγκόσμια Διακυβέρνηση» και δημιουργήθηκαν για τον σκοπό αυτό ειδικά. Οι οργανισμοί αυτοί είναι:

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε και στην αρχή ήταν η Κοινωνία των Εθνών), το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ο Παγκόσμιος Οργανισμός ς, το Διεθνές Δικαστήριο, η Παγκόσμια Τράπεζα, ο ΟΑΣΑ, G8 ή G20, η Ευρωπαϊκή Ενωση, Σοσιαλιστική Διεθνής και όλες οι “διεθνείς” οργανώσεις δημιουργήθηκαν απο τους Διεθνείς Τραπεζίτες για την επίτευξη του σκοπού τους, που είναι η Παγκόσμια Κυβέρνηση.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Μετά τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, ο οποίος αναγόρευσε το NATO σε «Παγκόσμιο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης», ακολούθησε η διεθνής οικονομική κρίση με το διευρυμένο ρόλο που εξασφάλισε για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ως άτυπο «Παγκόσμιο Υπουργείο Οικονομικών», ενώ περάσαμε την περίοδο της Πανδημίας (που όπως αποδείχτηκε ήταν κατασκευασμένη απο τα μεγάλα και τον Παγκόσμιο Οργανισμό ς), με τη βοήθεια της οποίας ο ΠΟΥ ανέλαβε χρέη άτυπου «Παγκόμιου Υπουργείου ς».

Τι θα ακολουθήσει;

Οπως είδαμε και παραπάνω, ο στόχος των Διεθνών Τραπεζιτών (Δείτε λεπτομέρειες για αυτους στο ντοκυμαντέρ «Money Masters»), είναι να πεισθούν οι πολίτες οτι τα έθνη-κράτη στα οποία ανήκουν δεν είναι πλέον σε θέση να τους υπερασπιστούν, αφού έχουν διαφθαρεί, έχουν χρεοκοπήσει και γενικά έχουν χάσει την αξιοπιστία τους σε όλους τους τομείς.

Με την πρόφαση αυτή θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μια μη εκλεγμένη κεντρική διοίκηση απο ανθρώπους που θα έρθουν στο προσκήνιο όταν πλέον ο πλανήτης θα… κινδυνεύει άμεσα!

Και τι θα αποτελούσε τη μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα απο μια εξω-γήϊνη εισβολή;

Μια εισβολή τέτοιου είδους θα «παρέλυε» στην κυριολεξία κάθε «εθνικό» ή «αντιπαγκοσμιοποιητικό» αντανακλαστικό της συντριπτικής πλειοψηφίας των ανθρώπων, που θα καλούνταν να αμυνθούν.

Ετσι όλοι θα αποδέχονταν σαν «σωτήρες» τους, εκείνουν που έβγαιναν μπροστά και θα πρότειναν μια παγκόσμια συμμαχία, με σκοπό την σωτηρία όλων μας.

Ακόμη και αν οι «εξω-γήϊνοι» δεν ήταν εχθρικοί προς εμάς και πάλι θα χρειαζόταν μια παγκόσμια διοίκηση.

Η κοινή γνώμη προετοιμάζεται για μια τέτοιου είδους εισβολή μέσω των ταινιών του Χόλυγουντ (δείτε εδω ποιοί ελέγχουν το Χουλυγουντ).

Το ίδιο προετοιμασμένη είναι η κοινή γνώμη και για μια τεράστια καταστροφή που θα προέρχεται απο το διάστημα. Ηλιακή καταιγίδα, θανατηφόρες ακτίνες, κομήτες, που θα είχαν καταστροφικές συνέπειες για την ζωή στη Γη.

(Διαβάστε και το άρθρο για το 2012)

Πρόσφατα παιζόταν και στα σινεμά η ταινία «2012» στο οποίο οι «κιβωτοί» διάσωσης των λίγων και εκλεκτών από την καταστροφή του πλανήτη κατασκευάζονται μυστικά, από τη διεθνή ελίτ, εγκαταλείποντας τον υπόλοιπο πληθυσμό στην τύχη του.

Είδαμε τον τελευταίο καιρό την ταινία «District 9» όπου οι εξωγήϊνοι που έχουν καταπέσει στην Γη μένουν σε γκέτο ανάμεσά μας.

ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (Blue Beam Project)
Η τεχνολογία των ολογραμμάτων σήμερα έχει εξελιχθεί αρκετά, λόγω της ισχύος των ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει για το “Πρόγραμμα της Κυανής Ακτίνας” (Blue Beam Project) ολογράμματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν π.χ. στον Ουρανό για την χειραγώγηση των ανθρώπων.

Στις 9 Δεκεμβρίου 2009 εμφανίσθηκε στον ουρανό της Νορβηγίας ένα φωτεινό σπιράλ και την ίδια μέρα μια τεράστια πυραμίδα να περιστρέφεται αιωρούμενη πάνω απο το Κρεμλίνο.

Δείτε τις φώτο


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x