“ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΠΑΣΩ” μια ταινία του Θόδωρου Μαραγκού

“ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΠΑΣΩ” μια ταινία του Θόδωρου Μαραγκού


0 0 ψήφοι
Article Rating

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, όλοι εμείς που συμμετείχαμε στην δημιουργία αυτής της ταινίας, είχαμε την ανάγκη να καταθέσουμε τον προσωπικό μας λόγο, γι΄ αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μας. Και ο κινηματογράφος και οι καλλιτέχνες έχουν χρέος να πάρουν θέση και να σταθούν στο πλάϊ του ελληνικού λαού. Το ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΠΑΣΩ είναι μια ανεξάρτητη ταινία μηδαμινού προϋπολογισμού που έγινε με τις δικές μας δυνάμεις.

Ο σκοπός της είναι να προβληθεί, τόσο μέσα στην χώρα μας, όσο και σε άλλες χώρες στο εξωτερικό. Δείχνει μια άλλη πραγματικότητα, απ΄ αυτήν που δείχνουν τα και αποπροσανατολίζουν τους Ελληνες στο εσωτερικό και τους δυσφημούν στο εξωτερικό.

Το ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΠΑΣΩ είναι η εικόνα του δημοκρατικού και περήφανου λαού μας, σε αντίθεση με αυτήν της προηγούμενης προσκυνημένης ηγεσίας του.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Είναι μια ταινία που μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε δραματοποιημένο ντοκυμαντέρ. Δώσαμε μεγάλη σημασία στην καλλιτεχνική της μορφή και επιδιώξαμε να έχει κινηματογραφικό ενδιαφέρον με πλοκή και δράση χωρίς ωστόσω να λείπει και το χιούμορ.

Η πρώτη προβολή ( Πρεμιέρα) θα γίνει στις 25 Ιουλίου 2015, Σάββατο, στο υπαίθριο εγκαταλελλειμένο θέατρο ΝΟΤΗΣ ΠΕΡΓΙΑΛΗΣ που βρίσκεται στους Αγίους Θεοδώρους, με ωραία θέα, πάνω στο βουνό.


 

Η επιλογή του χώρου αυτού για την πρώτη προβολή της ταινίας έγινε και για λόγους συμβολικού χαρακτήρα.

Θόδωρος Μαραγκός

pos-na-sopaso-theatro

 


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x