Σάμος | Πρόγραμμα ιατρικού ελέγχου «Υγεία για όλους» από τους Γιατρούς του Κόσμου

Σάμος | Πρόγραμμα ιατρικού ελέγχου «Υγεία για όλους» από τους Γιατρούς του Κόσμου


0 0 ψήφοι
Article Rating

Στη Σάμο θα βρεθούν οι Γιατροί του Κόσμου από την Πέμπτη, 28 Μαρτίου, ως το Σάββατο, 30 Μαρτίου, υλοποιώντας το πρότυπο πρόγραμμα ιατρικού ελέγχου « για όλους», με τη συνολική χρηματοδότηση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Το πρόγραμμα « για όλους» προσφέρει γυναικολογικό, παιδιατρικό και οφθαλμολογικό διαγνωστικό έλεγχο σε γυναίκες και παιδιά, με επισκέψεις Κινητών Μονάδων σε περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ειδικότερα, οι Κινητές Μονάδες των Γιατρών του Κόσμου, κατάλληλα στελεχωμένες από άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, παρέχουν δωρεάν μεταξύ άλλων γυναικολογικό έλεγχο, τεστ Παπανικολάου, οφθαλμολογικό έλεγχο, παιδιατρικές εξετάσεις και παιδικό

εμβολιασμό.

Οι μονάδες θα επισκεφθούν την Πέμπτη, από τις 10 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι, το Αγροτικό ιατρείο Μαραθοκάμπου με ειδικότητες Παιδιάτρου, Γυναικολόγου, Οφθαλμίατρου και το Κέντρο ς Καρλοβάσου με ειδικότητες Παιδιάτρου και Γυναικολόγου.

Την Παρασκευή, 29 Μαρτίου, από τις 9.30 το πρωί ως τις 14.30, θα βρθεί στο Πνευματικό Κέντρο Μυτιληνιών με ειδικότητες Παιδιάτρου, Γυναικολόγου, Οφθαλμίατρου και στο Αγροτικό Ιατρείο στη Χώρα με ειδικότητες παιδιάτρου και γυναικολόγου.


Το Σάββατο, 30 Μαρτίου, από τις 9.30 ως τις 14.30, οι μονάδες θα βρίσκονται στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καπετάν Λαχανά» στο Άνω Βαθύ, με ειδικότητες, Παιδιάτρου, Γυναικολόγου, Οφθαλμίατρου και στο Δημοτικό σχολείο Σπαθαραίων με ειδικότητες Παιδιάτρου και Γυναικολόγου.

Μπαμπης Παπαφιλιππάκης για το zougla.gr

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x