Σειρά εκδηλώσεων οργανώνει το Δημοτικό Βρεφοκομείο “Άγιος Στυλιανός”

Σειρά εκδηλώσεων οργανώνει το Δημοτικό Βρεφοκομείο “Άγιος Στυλιανός”


0 0 ψήφοι
Article Rating

Σειρά εκδηλώσεων προσφοράς και αγάπης οργανώνει το Δημοτικό Βρεφοκομείο “Άγιος Στυλιανός” ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων στο πλαίσιο ενεργειών προβολής του Ιδρύματος στο κοινωνικό σύνολο της Θεσσαλονίκης.

“Στόχος μας είναι η ανάπτυξη κλίματος εξωστρέφειας και ανταλλαγών με τους δημότες και τους φορείς της πόλης”, δήλωσε η πρόεδρος του Ιδρύματος, Μαρία Τσιουτάνη.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Ιδρύματος η εκδήλωση “Μας βοηθούν – Σας βοηθούμε”, με διανομή παιδικών ρούχων και παιχνιδιών σε οικογένειες που έχουν καταγραφεί από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες και τις Υπηρεσίες της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας.

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής ς, Καλυψώ Γούλα, και τον Πρόεδρο της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας, Δημήτρη Κανάκη. Επίσης, την ίδια μέρα, στις 10:30, θα επισκεφθεί το Δημοτικό Ίδρυμα η χορωδία του 12ου παραρτήματος Κ.Α.Π.Η. Δήμου Θεσσαλονίκης.

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου και από τις 17:00 έως τις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Παιδικού Σταθμού του Ιδρύματος, ενώ την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, ο Παιδικός Σταθμός θα υποδεχθεί και θα ξεναγήσει στους χώρους του τα παιδιά του σχολείου Pinewood – American International School of Thessaloniki.

 


Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x