Σχολείο «υιοθετεί» για ένα χρόνο οικογένειες που χρειάζονται στήριξη

Σχολείο «υιοθετεί» για ένα χρόνο οικογένειες που χρειάζονται στήριξη


0 0 ψήφοι
Article Rating

Ενα διαφορετικό καλοκαιρινό παζάρι, με στόχο την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη, στη δύσκολη περίοδο που περνάει η χώρα μας, διοργανώνει εφέτος η Ελληνογερμανική Αγωγή.

Οπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι της Ελληνογερμανικής Αγωγής, εφέτος αποφασίστηκε όχι μόνο να συγκεντρωθούν χρήματα για τις συνήθεις κοινωνικές δραστηριότητες, αλλά και να «υιοθετηθούν», για ένα χρόνο από το σχολείο, οικογένειες που χρειάζονται στήριξη.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ετσι, όλα τα έσοδα από το καλοκαιρινό παζάρι θα διατεθούν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης, που έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία Μαρινόπουλος Α.Ε. για την στήριξη των οικογενειών που έχουν ανάγκη.

Το καλοκαιρινό παζάρι αρχίζει

την Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013, και ώρα 18.00, στις εγκαταστάσεις του σχολείου, στην Παλλήνη, με κεντρικό σύνθημα: «Νοιάζομαι – Προσφέρω».

Οπως σημειώνουν οι εκπρόσωποι του σχολείου, «μία σχολική γιορτή μπορεί να μας δώσει την ευκαιρία να σταθούμε δίπλα στο συνάνθρωπο που μας έχει ανάγκη, αλλά και τα παιδιά ενός σχολείου μπορούν να μας διδάξουν μέσα από τις πράξεις τους τις έννοιες της προσφοράς και της κοινωνικής ευθύνης».


Οσοι επισκεφτούν το καλοκαιρινό παζάρι της Ελληνογερμανικής Αγωγής θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν έναντι ενός συμβολικού ποσού λογοτεχνικά βιβλία και λουλούδια, να προσφέρουν ρούχα, παιχνίδια, γραφική ύλη στα φιλανθρωπικά περίπτερα που θα έχουν στηθεί την ημέρα εκείνη στο χώρο του σχολείου, να αγοράσουν λαχνούς, να απολαύσουν τις καλλιτεχνικές και μουσικές δουλειές των μαθητών και να συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια της έμπρακτης προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

http://www.inout.gr

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x