Τα παιδιά φτιάχνουν όπως το θέλουν ένα σχολείο στον Κολωνό

Τα παιδιά φτιάχνουν όπως το θέλουν ένα σχολείο στον Κολωνό


0 0 ψήφοι
Article Rating

διαβάζουμε στο atenistas.org

Πρίν λίγους μήνες μας ήρθε ένα μέιλ από την Εύη που είναι στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 127ο Δημοτικού Σχολείου Κολωνού, στο όποίο αμέσως δηλώσαμε το ενδιαφέρον μας.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Μας έστειλαν φωτογραφίες και επισκεφτήκαμε το σχολείο κρατώντας σημειώσεις για το τι θα μπορούσε να γίνει σε αυτό το σχολείο.

Ιδέες ειπώθηκαν, αποφάσεις πάρθηκαν και Κυριακή πρωι φτάσαμε στο σχολείο έτοιμοι να τις υλοποιήσουμε.

Εκεί μας περίμενε η Λίζα και η Εύη, μαζί με άλλους γονείς του Συλλόγου, με πρωινό ειδικά φτιαγμένο για την ομάδα. Με τέτοια περιποίηση δεν έμενε τίποτα άλλο απ το να

στρωθούμε στη δουλεια, όπως κι έγινε.

Στην εσωτερική αυλή πολύχρωμα αφηρημένα σχέδια, ενώ στους εξωτερικούς τοίχους γκράφιτι και αφηρημένα γράμματα. Χρώματα παντού και μηνύματα με ελπίδα, δίνουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Η δράση έχει φτάσει πλεον στο τέλος της και ώρα της ομάδα για τον απολογισμό της ημέρας και της δράσης. Ναι αφήναμε πίσω μας ωραίους ανθρώπους, ένα ωραίο σχολείο και ναι θα έχουμε τις πιο ωραίες αναμνήσεις απ αυτή τη δράση.

Ευχαριστούμε την Λίζα, την Εύη και όλους τους γονείς απ το Σύλλογο για τα τόσα που μας πρόσφεραν, αλλά πάνω απ όλα για τη ζεστασιά τους και το χιούμορ τους. Τον κύριο Μπάμπη τον διευθυντή και τους γείτονες για την υπομονή τους, αλλά πάνω απ όλα ευχαριστούμε τους μικρούς βοηθούς μας την Αρετή, την Μαριεύη, την Μαριλένα, την Νάγια, την Βερόνικα, τον Θανάση, την , την Ελένη, τον Κίμωνα, τον Τάσο, τον Φάνη, την Βασιλική, τον Γιάννη, την Άννα, την Κατερίνα, την και την Γιώτα, αλλά κυρίως τον Θάνάση που μας μετέδωσε τις γνώσεις του στο βάψιμο. Συμπέρασμα; Ναι όλα τα παιδιά είναι οι ήρωες μας.

δείτε όλες τις φωτογραφίες στο http://atenistas.org

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x