Θεσσαλονίκη | 600 μαθητές φύτεψαν λουλούδια και αρωματικά φυτά

Θεσσαλονίκη | 600 μαθητές φύτεψαν λουλούδια και αρωματικά φυτά0 0 ψήφοι
Article Rating

Εκατοντάδες μαθητές γυμνασίου και Δημοτικών σχολείων συμμετείχαν την Πέμπτη στην οικολογική δράση που διοργάνωσε η Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες Αστικού Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης του Δήμου Θεσσαλονίκης και με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα περιβάλλοντος και ανακύκλωσης.

Συγκεκριμένα περισσότεροι από 600 μαθητές του 1ου , 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου καθώς και του Γυμνασίου Τριανδρίας φύτεψαν στον αύλειο χώρο του σχολείου τους εποχιακά λουλούδια και αρωματικά φυτά τα οποία διατέθηκαν από τα φυτώρια του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τα φυτά υιοθετήθηκαν από τους μαθητές που τα φύτεψαν οι οποίοι θα τα ποτίζουν και θα αναλάβουν την φροντίδα τους.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Επιπλέον στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας του Δήμου Θεσσαλονίκης στελέχη της υπηρεσίας Ανακύκλωσης διένειμαν έντυπο υλικό και ενημέρωσαν τους μαθητές όλων των σχολείων για την ανακύκλωση και τα οφέλη της. Το επόμενο χρονικό διάστημα, θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες περιβαλλοντικές δράσεις και στις υπόλοιπες πέντε Δημοτικές Κοινότητες.


Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x