Τριήμερο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας με ελεύθερη είσοδο

Τριήμερο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας με ελεύθερη είσοδο


0 0 ψήφοι
Article Rating

Η Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής ς (Ε.Π.Α.Ψ.Υ.), η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της ψυχικής υγείας και της προάσπισης των δικαιωμάτων των ψυχικά πασχόντων από το 1988, σε συνεργασία με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος – DEREE, το μεγαλύτερο αμερικανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ευρώπη, θα πραγματοποιήσουν από 6 έως 8 Ιουνίου 2013 ένα τριήμερο Φεστιβάλ Ψυχικής ς με επιστημονικές, πολιτιστικές, αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (Γραβιάς 6, Αγ. Παρασκευή).

Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης είναι να δημιουργηθεί ένας θεσμός που θα ενισχύει την αποτελεσματικότητα της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης και θα

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

αυξάνει την απήχηση των θεμάτων ψυχικής υγείας και στο γενικό πληθυσμό και σε ειδικές ομάδες (εκπαιδευτικοί, νέοι, σπουδαστές κλπ).

Εκδηλώσεις:

  • Επιστημονικές συζητήσεις – διαλέξεις σε θέματα σχετικά με την ψυχική υγεία με τη συμμετοχή επαγγελματιών ψυχικής υγείας, εκπροσώπων συλλόγων ληπτών και οικογενειών, δημοσιογράφων, καλλιτεχνών.
  • Θεατρική παράσταση «Δε μ’ αγαπάς. Μ’ αγαπάς» της Φ. Τσαλίκογλου και συζήτηση
  • Ραδιοφωνική εκπομπή αφιερωμένη στην Εβδομάδα Ψυχικής ς
  • Αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ με τη συμμετοχή παλαίμαχων και εν ενεργεία αθλητών
  • Συναυλία Pop μουσικής

Ελάτε να γιορτάσουμε και να τιμήσουμε όλοι μαζί τα άτομα με χρόνια προβλήματα ψυχικής υγείας και την προσπάθειά τους για επανένταξη και αποκατάσταση. όπως αυτές προωθούν τα κοινωνικά οφέλη της πρόληψης και εξαίρουν την κοινωνική συμβολή των υπηρεσιών ψυχικής υγείας

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.


Πληροφορίες: 210 8056920 και http://www.acg.edu/web/mentalhealthfestival/

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x