ΤΣΟΚΛΗ ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΜΗΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ!


0 0 ψήφοι
Article Rating

 Είμαι μια γυναίκα που απήγαγαν και βίασαν στην ηλικία των δεκαοχτώ, τρεις ερωτικοί και γεμάτοι πάθος για τη ζωή (sic) άντρες. Δέκα μέρες πριν από τις πανελλήνιες εξετάσεις μου, επιστρέφοντας στο σπίτι από το φροντιστήριο στις 10μ.μ .

Δεν έδωσα ποτέ αυτές τις εξετάσεις και ας είχα φτύσει αίμα όλα τα χρόνια μου στο σχολείο για αυτή τη στιγμή. Έχουν περάσει από τότε 16 ολόκληρα χρόνια. Δεν κοιμήθηκα για πολλά χρόνια σαν άνθρωπος, ούτε εγώ, ούτε οι δικοί μου άνθρωποι που έτρεχαν να με ξυπνήσουν από τους εφιάλτες μου. Δεν περπάτησα ποτέ ξανά μόνη μου μετά τις 9 το βράδυ… Δεν μπόρεσα ποτέ να εμπιστευθώ και να αφεθώ σε έναν άντρα. Δεν θα κάνω ποτέ μου παιδιά και οικογένεια και έχω διαγνωσθεί με χρόνια κατάθλιψη. Όταν με πήγαν οι δικοί μου στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ ! για εξετάσεις, ήρθαν άλλα 2 ερωτικά και παθιασμένα πλάσματα με στολή, για να μου πάρουν κατάθεση . Με ρωτούσαν τι φορούσα (τζιν , πουκάμισο και σπορ παπούτσια – όχι ότι έχει καμία σημασία για εσάς κύριε Τσόκλη. Αφού δεν φορούσα μπούργκα ήμουν προκλητική) , αν είπα κάτι στους βιαστές μου και τους έδωσα δικαιώματα και από ότι έμαθα χρόνια αργότερα είπαν στον πατέρα μου φεύγοντας: Φταις και εσύ που την έβγαλες όμορφη, τώρα όμως μάθε της να είναι και σεμνή, δεν φταίνε και αυτοί αγοράκια είναι . Ότι ζει σήμερα ο συγκεκριμένος κύριος οφείλεται στο προσωπικό του νοσοκομείου! … που συγκράτησε τον πατέρα μου.

Γυρίστε πίσω στο Αφγανιστάν κύριε Τσόκλη. Εδώ κινδυνεύετε να σας πετύχει στο δρόμο ο πατέρας μου, ή ο πατέρας και ο αδελφός κάποιας άλλης γυναίκας που κάποια ερωτικά πλάσματα( κατ΄εσάς) , την ανάγκασαν σε αυτή τη φυλακή της απάθειας και του φόβου. Για αυτό λοιπόν μην αναρωτιέστε γιατί δεν βάζουν και εμάς φυλακή. Ησυχάστε, εμείς καταδικαζόμαστε πάντα με ισόβια , εκείνοι τις περισσότερες φορές παραμένουν ελεύθεροι…

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Πηγή: ΒΙΣΑΛΤΗΣ

Read Full Article


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x